Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tessék!Munua; Manuel Pablo, Lopo, Coloccini, Taborda, Verdú, Riki, Pablo Álvarez, Rodri, Guardado és Juan Rodríguez.
És a depor milyen csapattal állt fel? csak kíváncsiságbólReal Madrid C.F. írta:Azért ilyen ratyi csapattal nem nagyszám kikapni a deportol.... Amugyis szombaton Sevilla meccs, arra tartalékolnak.Dudek; Salgado, Ramos, Agus, Marcelo; Cicinho, Gago, De la Red, Adrián, Baptista, és Soldado.
A Sevilla ellen nem sok esélyünk van, de majd meglátjuk.
Ez a meccs felőlem usszon el, de a szuperkupát illene megnyerni...
Azért ilyen ratyi csapattal nem nagyszám kikapni a deportol.... Amugyis szombaton Sevilla meccs, arra tartalékolnak.Dudek; Salgado, Ramos, Agus, Marcelo; Cicinho, Gago, De la Red, Adrián, Baptista, és Soldado.
Ciki nektek!
Én is remélemnoname írta:Akkor most végül a Realé Robben vagy nemRemélem igen!
Meg kell találni az egyensúlyt a kettő közt.Jöjjön fel minél több saját nevelés, de ahova nincs, oda lehet játékost vásárolni.DJ REAL Bee írta:Mert a Barca csak nevel mi?épp az ilyeneket nem szeretem a klubokban, mert azt hiszik, hogy ők attól lesznek csapat, hogy mindnkit összevásárolgatnakMinden nézőpont kérdése. Egy Levante meg utálhatná a Villarrealt, mert többet költ?
Mert a Barca csak nevel mi?épp az ilyeneket nem szeretem a klubokban, mert azt hiszik, hogy ők attól lesznek csapat, hogy mindnkit összevásárolgatnak
épp az ilyeneket nem szeretem a klubokban, mert azt hiszik, hogy ők attól lesznek csapat, hogy mindnkit összevásárolgatnak, ezzel éppencsak a divatdrukkerek szívét nyerik meg.. Mondjuk tény, hogy jól csinálják, de kívülállóként, szerintem undorító...DJ REAL Bee írta:És ha van miből? Az már izgat minket drukkereket szted?Azért az ár nem mind1, ti igencsak áron felül vásárolgattok....Gondolom nem vigasztalt ez az előző idény végén
És ha van miből? Az már izgat minket drukkereket szted?Azért az ár nem mind1, ti igencsak áron felül vásárolgattok....
Egyelőre nincsen, viszont mostmár sokkal tágabbak a lehetőségek, amiket rijkaard remélhetőleg ki is fog használni:Buitre írta:megkérdem nálatok van-e valami változás a játékrendszerben? mégiscsak ti vagytok otthon ebben