44 millió euró

A 100 millát idén is megütik..
Szerk.

Mr. Master írta:Neked meg nem a "pörögni" szon kéne pörögnöd...
tök hülye a sevilla, ha egy kupa győzelem kapujában megválik az egyik legjobb játékosától21:48 - A brazil játékos már el is búcsúzott csapattársaitól a TVE értesülései szerint.
21:42 - A spanyol állami televízió szerint a Real Madrid megállapodott a Sevillával Dani Alves ügyében.
Robinhoval számol Schuster, és rá fogja építeni a csapatot, mert amiket nyilatkozott eddig, az azt mutatja h bízik benne, és a jobb szélen fog jáccani szabadon!Rault nem hiszem hogy kirakják, mert bár erősen középszintű játékos, neki bérelt helye van. így marad Robinho, remélem ő lesz akit kiraknak, mert sztem ő a real egyik legjobbja, és remélem majd megunja ezt és elmegy. de igazából tőle se tartok
Miért, a neon nem volt elég észlelhető?FCB_gábor írta:inkább vagy esetleg sötétkék
egyébként szerintem a fehér a legjobb focipályára, azt a legkönnyebb észlelni
elég felpillantani és látja az ember merre vannak a társak
Nekünk pedig a franciák tiszteletére fehérFCB_gábor írta:jövőre a hollandok tiszteletére narancs szinű lesz a real idegenbeli meze
Tuti PhotoshopSharkinho írta:
Ezt most mire mondod? Egyértelmű, hogy a leendő vagy jelenlegi munkáltatónak való hízelgésről van szó. Én azt soha sem mondtam, hogy más ilyeneket nem nyilatkozik, de ez tény. Ugyanez a Drenthe még hetekkel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy "csak a Barcelonába szeretne szerződni." Akkor még nem volt terítéken a madridi ajánlat. Vagy anno mit nyilatkozott fingo vagy saviola?????? Nem tudod? Informálódj! Eto'o-t például soha nem hallottam ilyeneket mondani, mert ő egy szókimondó, egyenes ember. Ja, és még valami: az élvezet az lesz, amikor látjuk majd Eto'o-t, Ronaldinhot, Henryt, Messit ellenetek játszani, és végre nem egy sérülésektől sújtott Barcával, hanem az igazi Barcával kerültök szembe.DJ REAL Bee írta:Ezt te komolyan is gondolod? Mert akkor nagyon elfogult vagy...Nem. Ezt úgy hívják: s e g g n y a l á s.
Ezt te komolyan is gondolod? Mert akkor nagyon elfogult vagy...Nem. Ezt úgy hívják: s e g g n y a l á s.
Nem. Ezt úgy hívják: s e g g n y a l á s. Mikor a játékos meg akarja kímélni munkáltatóját, a WC papír okozta dörzsölés kellemetlen élményétől.FCB_gábor írta:ezek véletlen nem megírt szövegek?
én eltudom képzelni, hogy egyes kluboknál(akár nálunk is) megmondják mit is lenne jó, ha a játékos nyilatkozna![]()
és szerintem nincs is ebben semmi kivetni való