Barca vs. Real
-
- Barça B
Vito, én csak véleményt irok le...ki az az rmcf,nem is ismerem,jo ideig nem forumoztam se itt se a madridistán....
sztem nem vicces az igazolási politikánk,csak uj fajta más,a realtol szokatlan, meglátjuk mi sül ki belöle....mondjuk robbentöl falramásznék:):)Gago-t nem értem...metzi-t sem,de a többi igazolás jo lehet
ezen hozzám elég közel állo emberrel szintén nagyokat szoktam vitázni...
sztem nem vicces az igazolási politikánk,csak uj fajta más,a realtol szokatlan, meglátjuk mi sül ki belöle....mondjuk robbentöl falramásznék:):)Gago-t nem értem...metzi-t sem,de a többi igazolás jo lehet
ezen hozzám elég közel állo emberrel szintén nagyokat szoktam vitázni...
-
- Barça B
Ha jol tudom henry,ronaldinho,deco,abidal,zambrotta,thuram,és vehetjük militot is(mert nagyon jo,minöségi,ismert védő)nem náltok vált nagy játékossá...messi krkic(bocs ha rosszul irtam),és a fiatal brazil titán valobán nálatok ltt/lesz nagy játékossá...
-
- Llegenda del Barça
nem kell ez a duma Coolerkiller.
senki nem nézi le a Madridot, senki sem biztos a győzelemben.
miért kell ilyeneket írnod????
a Madrid igazoláspolitikájáról volt szó, ami enyhén szólva is komolytalan egy ekkora csapathoz mérten. ennyi, nem kell itt rmcfeskedni. belőle egy is túl sok.

senki nem nézi le a Madridot, senki sem biztos a győzelemben.
miért kell ilyeneket írnod????
a Madrid igazoláspolitikájáról volt szó, ami enyhén szólva is komolytalan egy ekkora csapathoz mérten. ennyi, nem kell itt rmcfeskedni. belőle egy is túl sok.

- noname
- Llegenda del Barça
A nagy különbség a 2 csapat közt h a sztáraink nagy része nálunk vált sztárrá, ti viszont csak sztárokat vettetek és vesztek.Különben Dani Alves mineki kéne és RvP?! 

A Fifa egy szégyen
-
- Barça B
téyleg vicces,amilyen mérhetetlen fölénnyel beszéltek a realrol,holott ők a bajnokcsapat,és ki tudja mi lesz az idény során.....ennyi kikitünő játékos,sztár egy csapatba,emlékeztet valamely csapatra,elég csunya vége lett...;)a lónak van tulsó oldala is,ezt sose feledjétek:):)
Aki meg hollnadozik nagy barcás létére,pffffffff,talán nem tud visszaemlékezni pár évet,vagyakkor még épp másik csapatnak szurkolt,talán egy madridi habfehér teamnek????(akkor ők voltak a legmenöbbek)
Aki meg hollnadozik nagy barcás létére,pffffffff,talán nem tud visszaemlékezni pár évet,vagyakkor még épp másik csapatnak szurkolt,talán egy madridi habfehér teamnek????(akkor ők voltak a legmenöbbek)
- noname
- Llegenda del Barça
Százmillió kínai sokat számít, aki még nem is hallott más focistáról mint Bechamről.DJ REAL Bee írta:Talán népszerűbb a csapat?támogatóban igazad van, de Ti azoknál a csapatoknál is jóval többet költetek, akiknek van támogatójuk. Azt meg nem hiszem, hogy annyival többet kapnátok az Adidastól, hogy ekkora bevásárlásokat tudjatok belőle csinálni.De erre meg berágtok

A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
Talán népszerűbb a csapat?támogatóban igazad van, de Ti azoknál a csapatoknál is jóval többet költetek, akiknek van támogatójuk. Azt meg nem hiszem, hogy annyival többet kapnátok az Adidastól, hogy ekkora bevásárlásokat tudjatok belőle csinálni.

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Jugador del Barça
De szánalmas, hogy mnden hír, ami kapcsán szidhatod a Realt, elhiszel.Real pedig ugyanaolyan szánalmasan igazolo mint tavaly.Megvették Snejdert, vele jól jártak, de ezenkívül sok felesleges játékos kell nekik minél drágábban.
95%-ban kacsát írnak, nem tűnt föl?
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Jugador del Barça
Mit gondolsz, egyben utalgatnak a csapatok 20-30 milliókat? Minden csapat részletre vesz nagyobb árú játékosokat, csak most ez felmerült egy hírben nálunk, és azt hiszik hogy ez olyan új dologÉn ezen a részlet dolgon meg csak nevetni tudok. Észrevette azrt már Calderon, hogy nem kéne mindnekiért 30 milliót kiadni, de azért a vére csak hajtja, ő nem tud olcsón venni egy játékost, úgyhogy ebből jön az aranyközépút -->részlet.

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
- noname
- Llegenda del Barça
RvP...
Ez nagyon gyenge vicc.Az Arsenalnál ő lehet Henry utódja, most hülye lenne elmenni. A Real pedig ugyanaolyan szánalmasan igazolo mint tavaly.Megvették Snejdert, vele jól jártak, de ezenkívül sok felesleges játékos kell nekik minél drágábban. 

A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
Magának köszönhetiHát neki sem jött be AA szuper klub.
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Barça B
Részlet,mi ezen olyan fura,hisz a mai világban mindenki mindent részletre vesz...elárulom,hogy minden klub részletre vásároljaa játékosokat.A Real zizut,ronaldot,beckhametmind ind részletre vette.ugy ahogy a barca isa drágább játékosokat..henryt,abidalt,R10 -t ,ebben semmi különös és pláne megvetni valo nincsen...szal ezen vitázni felesleges
-
- Capitá del Barça
Lehet volt
Cassano
Sampdoria (kölcsön)
Hát neki sem jött be AA szuper klub.
Cassano

Hát neki sem jött be AA szuper klub.
-
- Llegenda del Barça
Gondolom nálunk sem 1et adtak el Ronnie és Messi mezéből...A támogatóban igazad van, de Ti azoknál a csapatoknál is jóval többet költetek, akiknek van támogatójuk. Azt meg nem hiszem, hogy annyival többet kapnátok az Adidastól, hogy ekkora bevásárlásokat tudjatok belőle csinálni. Én ezen a részlet dolgon meg csak nevetni tudok. Észrevette azrt már Calderon, hogy nem kéne mindnekiért 30 milliót kiadni, de azért a vére csak hajtja, ő nem tud olcsón venni egy játékost, úgyhogy ebből jön az aranyközépút -->részlet.adamo írta:ez igaz.... de ez meg is térült azért...Zidane mezből nem 1-et adtak el jah és még azis hozzájárul h nekünk van meztámogatónk nektek nincs.... és azt se tudhatod h pl: a Real az Adidastól nem kap többet, mint a Barca a Nike-tól vagy vmi ilyesmi de azért most ti is költekeztetek vagy 65 M -t a tavaly jött Guudy de modnjuk az nem összeg .....jah és még vmi!! a Real a mostani játékosokat részltre vette Pepe-t 5 évre évi 6 M -t de állítólag Sneijdert is ....
Na mind1, én annyira nem szoktam ezen lógni, hogy mennyit költötettek már megint, megszoktam már. Ha meg nyertek valamit, vagy valamelyik játékos nagyon beválik, akkor úgysem azt fogjátok nézni, hogy menyniért vettétek.
- Nóbi
- Capitá del Barça
ott van szaladgáló, jó csere ő, minek nekik alveskilibarca írta:De akkor valószínű megveszik Daniel Alves isNóbi írta:cicinho állítólag nagyon közel van a Romához. ennek örülnékNem szeretem de ő is jó játékos

ez igaz.... de ez meg is térült azért...Zidane mezből nem 1-et adtak el jah és még azis hozzájárul h nekünk van meztámogatónk nektek nincs.... és azt se tudhatod h pl: a Real az Adidastól nem kap többet, mint a Barca a Nike-tól vagy vmi ilyesmi de azért most ti is költekeztetek vagy 65 M -t a tavaly jött Guudy de modnjuk az nem összeg .....jah és még vmi!! a Real a mostani játékosokat részltre vette Pepe-t 5 évre évi 6 M -t de állítólag Sneijdert is ....
..:: R E A L M A D R I D ::..
CAMPONEEEES *30*
CAMPONEEEES *30*
hát de amikor Beckhamből jött vissza 440 M vagy a tv-s szerődést vmi 1 MILLIÁRD € de igaz nem nyertünk bajnokságot (kivéve az idei) meg bl-t de atttól a jogdíjakból díjazásokból ugyanúgy kapunk...és azért ott volt 2000, 2002, 2003...
..:: R E A L M A D R I D ::..
CAMPONEEEES *30*
CAMPONEEEES *30*
-
- Llegenda del Barça
Nem fikázta senki, csak kicsit fura, és egyben bosszantó, hogy 4 év alatt össz-vissz 1 bajnokságot tudtatok összehozni, mégis minden évben minimum 70 millát elköltötök. Engem is kicsit zavar már, hogy nem fogy el a pénzetek, így nem olyan vicces.coolerkiller írta:Nem rosszbol mondom,de mit fikázol itt??mi szurkolok mit tehetünk arrol,h ennyi pénze van a Madridnak(persze tegyük hozzá,ezen hirek zöme kacsa).ti miért mentetek most ázsiába?????csupán azért,h nektek is legyen sok sok money majd még igazolni jövöre,avagy azután...
a pénztöl,amit elköltünk nem lesz jo csapatunk,max névértékben...lehet,h abszolut rossz lesz....de az is ehet,h ahol érjük,ott csapjuk az europai top capatokat szanaszét(persze a barcelonát is)ezt most nem lehet tudni,majd idövel kiderül
Nagyon remélem, hogy van Persie marad az Arsenalban...
Nem szimpatikus, ráadásul kicsit sok lesz már a hollandokból...
Sztem még 1 igazolás kell, Robben vagy Quaresma. Inkább az utóbbi

Nem szimpatikus, ráadásul kicsit sok lesz már a hollandokból...
Sztem még 1 igazolás kell, Robben vagy Quaresma. Inkább az utóbbi

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
-
- Barça B
Nem rosszbol mondom,de mit fikázol itt??mi szurkolok mit tehetünk arrol,h ennyi pénze van a Madridnak(persze tegyük hozzá,ezen hirek zöme kacsa).ti miért mentetek most ázsiába?????csupán azért,h nektek is legyen sok sok money majd még igazolni jövöre,avagy azután...
a pénztöl,amit elköltünk nem lesz jo csapatunk,max névértékben...lehet,h abszolut rossz lesz....de az is ehet,h ahol érjük,ott csapjuk az europai top capatokat szanaszét(persze a barcelonát is)ezt most nem lehet tudni,majd idövel kiderül
üdv mindenkinek!
A madridistán már azt ünneplik ,h van Persie is real mezben folytatja
Állitólag ő lesz a bonusz igazolás....és Dani Alves is útnak indul lassan(csak nem tudják h Londonba v Madridba)
Egyébként egy érdekes Sneijder nyilatkozatot olvastam kb. 1 éve Azt kérdezték tőle h az ajaxon kivül hol focizna.....erre az a válasza:mivel holland vagyok,a Barca áll legközelebb hozzám,de megfelelő ajánlat esetén bárhol...
Azért lassan a Madrid lesz a holland focisták mekkája
Persie és Robben együttes leigazolása sztem csak ábránd marad....köztudottan nagyon utálják egymást...bár a pénz nagy úr
Robben:30 milla körül+D.Alves(ha oda megy)35 milla+Persie:25 milla+az eddigi 70=150 milla
alakul a csapat
A madridistán már azt ünneplik ,h van Persie is real mezben folytatja

Állitólag ő lesz a bonusz igazolás....és Dani Alves is útnak indul lassan(csak nem tudják h Londonba v Madridba)
Egyébként egy érdekes Sneijder nyilatkozatot olvastam kb. 1 éve Azt kérdezték tőle h az ajaxon kivül hol focizna.....erre az a válasza:mivel holland vagyok,a Barca áll legközelebb hozzám,de megfelelő ajánlat esetén bárhol...
Azért lassan a Madrid lesz a holland focisták mekkája

Persie és Robben együttes leigazolása sztem csak ábránd marad....köztudottan nagyon utálják egymást...bár a pénz nagy úr
Robben:30 milla körül+D.Alves(ha oda megy)35 milla+Persie:25 milla+az eddigi 70=150 milla

alakul a csapat
-
- aka Game90
Az 70. Javítottam magam.Vito írta:rossz a számológéped Csabi. 13+27+30
Csak eredetileg Pepét és Drenthét számoltam (44 milla). Aztán eszembejutott, hogy Sneijder is az övék már (az a plusz 26).

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
kerek 70 millió euró.Vito írta:egy fejszámolózseni tudna adni egy pontos összeget az eddigi Madrid igazolásokról?
(Robben és Alves minimum 50 milla lesz még).
honnan a temérdek pénz?!
kezd alakulni a csapatuk... méltó ellenfelek lesznek idén.
120-ig idén sem állnak meg.