Ezek egyik sem jobb Abidalnál!battya írta:Sőt, Abidalnál én Dedét is jobbnak tartom. De Del Hornót is. Még, ha sokat gondolkodnék, tutira eszembe jutna még valaki. Ja, Lahm...![]()
Abidalnal mindenki jobb?

Ezek egyik sem jobb Abidalnál!battya írta:Sőt, Abidalnál én Dedét is jobbnak tartom. De Del Hornót is. Még, ha sokat gondolkodnék, tutira eszembe jutna még valaki. Ja, Lahm...![]()
Abidalnal mindenki jobb?
Sőt, Abidalnál én Dedét is jobbnak tartom. De Del Hornót is. Még, ha sokat gondolkodnék, tutira eszembe jutna még valaki. Ja, Lahm...
Miki!ozsimiki írta:Off: Francba megjövök gyakról,és 4-5-6 oldalt irtok tegnap óta ide![]()
![]()
![]()
![]()
On:
sorjában:
-Casillas jobb mint VV,de a lényeg,h az elmúlt 1.5 évében nyújtott teljesítménye miatt nekünk nála jobb nem kellHa azt hozza,felőlem lehet a 10. legjobb csak a világon...(amúgy egy válogatott csere szinten már rég van,arról nem tehet,h fhassz a capitano
)
-Pepe lehet h idővel jól muzsikál majd,de eddig ennek se híre se hamva...és ezek alapján azoknak van igaza,akik sokalják a vételárát
![]()
![]()
-Utánpótlás: tegyük fel,h van olyan szinten a Madrid ebben a témában,mint a BARCA (ami nem igaz,legalábbis az elmúlt években dőreség lenne erre a kövre jutni...) de akkor is,mi a tehetségeinket igyekszünk megtartani,beépíteni a csapatba,nem mint Ti..akik igazolgattok a nagyvilágból hasonló korú tehetségnek kikiálltott playakat,viszont ők nem nálatok rúgják már a bőrt pár éve
![]()
nem kis különbség! A tieiteket meg eladjátok...
Holnapután már Rubeola lesz belőle. Aki pedig a bukdácsoló Atlétivóban alapember, az kb. annyit is ér.Vito írta:legalább a saját játékosotok nevét tanuljátok meg plz. (pláne, ha ez a szakterületed)ra95 írta:Hát m sok focit nézel barcán kívül. Arbeola a Liverpoolal menetelt a BL-ben, majdnem alapember. Jurado az Atléticoban tolja, nem rosszul, ő is alapember volt a tavalyi Atléticónak.
ArbeLOA, nem ArbeOLA
Nálunk semmi hír, nincs miről beszélni. Nálatok ellenben minden napra jut 5-10 bejelntentés és nincs időtök még velünk is foglalkozni.DJ REAL Bee írta:De komolyan nem értem, ti sokkal többet foglalkoztok a másikkal mint mi, ezt már észre vettem... A mi Barca vs. Real topicunkban viszakereshettek, nem találtok ilyen intenzív játékos körképet rólatok.
Foglalkozzatok magatokkal, mert azt találnám gondolni, hogy féltek. (ti mondogattátok ezt nagy mellénnyel a vitákban, hogy biztos félünk)
legalább a saját játékosotok nevét tanuljátok meg plz. (pláne, ha ez a szakterületed)ra95 írta:Hát m sok focit nézel barcán kívül. Arbeola a Liverpoolal menetelt a BL-ben, majdnem alapember. Jurado az Atléticoban tolja, nem rosszul, ő is alapember volt a tavalyi Atléticónak.Jurado, Arbeola? ezek kik? soha életembe nem hallottam róluk
Neked mi bajod EmberDJ REAL Bee írta:De ehhez nekünk szurkolóknak mi közünk? Ettől rossz emberek vagyunk, bocssánatot kérjünk, vagy mit akartok? Ti sem vagytok királyabb emberek, hogy kedvenc csapatotok jól tesz vmit...de akkor is,mi a tehetségeinket igyekszünk megtartani,beépíteni a csapatba,nem mint Ti..akik igazolgattok a nagyvilágból hasonló korú tehetségnek kikiálltott playakat,viszont ők nem nálatok rúgják már a bőrt pár éve Idea Idea nem kis különbség! A tieiteket meg eladjátok...
MIvel én nem járok át hozzátok, ezért nem tudom, hogy oda hány barcás megy át, viszont azt látom, hogy ide elég sok realos átjár. Szóval mivel ebben a topicban aránylag sok madridos van, magától adódik, hogy mindíg megvan a vita tárgyaDJ REAL Bee írta: De komolyan nem értem, ti sokkal többet foglalkoztok a másikkal mint mi, ezt már észre vettem... A mi Barca vs. Real topicunkban viszakereshettek, nem találtok ilyen intenzív játékos körképet rólatok.
Foglalkozzatok magatokkal, mert azt találnám gondolni, hogy féltek. (ti mondogattátok ezt nagy mellénnyel a vitákban, hogy biztos félünk)
De ehhez nekünk szurkolóknak mi közünk? Ettől rossz emberek vagyunk, bocssánatot kérjünk, vagy mit akartok? Ti sem vagytok királyabb emberek, hogy kedvenc csapatotok jól tesz vmit...de akkor is,mi a tehetségeinket igyekszünk megtartani,beépíteni a csapatba,nem mint Ti..akik igazolgattok a nagyvilágból hasonló korú tehetségnek kikiálltott playakat,viszont ők nem nálatok rúgják már a bőrt pár éve Idea Idea nem kis különbség! A tieiteket meg eladjátok...
1 igazi meccse volt, mit kell türelmetlenkedni? Korábbiakon meg nagyon jónak tűntPepe lehet h idővel jól muzsikál majd,de eddig ennek se híre se hamva...és ezek alapján azoknak van igaza,akik sokalják a vételárát
csakhogy én nem azt írtam, hogy van 1 tucat jobb, hanem hogy van 1 tucat hasonló képességű játékos a posztjángrecki írta: Sőt, Abidalnál én Dedét is jobbnak tartom. De Del Hornót is. Még, ha sokat gondolkodnék, tutira eszembe jutna még valaki. Ja, Lahm...
csak abba kötök bele amivel nem értek egyet.. most igazad van..az az alapeset, hogy annyit mondunk: 30millát nem ér. tehetséges, de még bizonyítania kell. ebbe is belekötsz
Sőt, Abidalnál én Dedét is jobbnak tartom. De Del Hornót is. Még, ha sokat gondolkodnék, tutira eszembe jutna még valaki. Ja, Lahm...battya írta:Grecki, ebbe belekötnék.A. Cole
Zambrotta
Gilberto
1.Gilbertot nem tartom nagyra, hiába a brazil válogatott alap(?)embere. Egy szépet láttam tőle. Amikor Messitől sarokkal vette el a labdát a copa döntőjében.
ha olyan jó lenne, nem a Herthaban játszana még mindig (feltéve ha még mindig ott játszik)
2. Gabor egy tucatot mondott, ez csak három
én látványtervezésel foglalkozok.. és 15 év van akkor köztünk..ja, 14éves unokatesómnak is nyári munkája irodai munka : Veszprém, Continental...Pápai ú. 43... adatokat irnak a szg-be.. elég uncsi, neked hogy tetszik ?
az az alapeset, hogy annyit mondunk: 30millát nem ér. tehetséges, de még bizonyítania kell. ebbe is belekötszawertzu1 írta:én nem vitatom hogy [auto_cenzúra] volt pepe de enyi erővel ronaldinho is egy nagy [auto_cenzúra] mert volt pár rossz mecse.. majd meglátjuk gyerekek
Igaza van tényleg nem a Barca öltözöbe születtekRivaldinho írta:Hát ha te akkora ész vagy azt bizonyára tudhatod, h Messiről mindeki lemondott, nem volt klubja, mivel nem vállalta a Newell Old Boys' a kezeltetését...coolerkiller írta:oko,de santos és messi sem a barcában rugott elöször labdába illkric sem
Dos Santos 12 évesen jött el...
Kricnek pedig első klubja ez... de bizonyára mindent tudsz te is...
ja, 14éves unokatesómnak is nyári munkája irodai munka : Veszprém, Continental...Pápai ú. 43... adatokat irnak a szg-be.. elég uncsi, neked hogy tetszik ?awertzu1 írta: tudod, néhány embernek összejön az irodai munka is..
Grecki, ebbe belekötnék.A. Cole
Zambrotta
Gilberto