Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem bánom mert legalább nem tud jól játszani ellenünk a sevillaban viszont mehetett volna valami értelmesebb csapatba is...Zozzy 5 írta:Várható volt. Egyáltalán nem bánom, pont oda való.Figinho írta:Daniel Alves>Chelsea...
Ez is csak a pénzről szól...
Sajnos várható volt! MU-nak jobban örültem volna!Figinho írta:Daniel Alves>Chelsea...
Ez is csak a pénzről szól...
Azért ez túlzás.Roni még nem a régi, de jobb volt mint idén, jó úton van.Henry pedig még túl sok helyzetet hagy ki, sztem ez a sérüléseinek tudható be.Toure sztem Dos után a legjobb az előszezonban. Ha pedig már szó volt a Realról, nekik nem valami bíztató a dolog.Primitive írta:Előszezon alapján úgy látom, hogy jól muzsikál majd az új csapat... Ronnie a régi, Henry is nagyon jó, Messi sajna még nem játszott, Touré nagy fogás volt, jó, asszem jó kis csapat!awertzu1 írta:hehe majd meglátjuk)
Te se mondhatod hogy nem volt igazunkbattya írta:Felhoztam valamit, amiben semmi kötöszködés nem volt, sőt még azt se mondhatom, hogy nem volt igazam, Ti meg egyből visszavágtok a Real Madrid idei felkészülési meccseinek az eredményeivel, miközben a Realról szó sem volt. Nem gyerekes?
Legalább ne írnád oda h nem kötekedni akarszbattya írta:Nem kötekedni akarok, de akikkel eddig játszottatok, még a segunda szintjét sem ütik meg.Előszezon alapján úgy látom, hogy jól muzsikál majd az új csapat... Ronnie a régi, Henry is nagyon jó, Messi sajna még nem játszott, Touré nagy fogás volt, jó, asszem jó kis csapat!
Attól még láthatta hogy szépen játszik a csapat!battya írta:Nem kötekedni akarok, de akikkel eddig játszottatok, még a segunda szintjét sem ütik meg.Előszezon alapján úgy látom, hogy jól muzsikál majd az új csapat... Ronnie a régi, Henry is nagyon jó, Messi sajna még nem játszott, Touré nagy fogás volt, jó, asszem jó kis csapat!
Nem kötekedni akarok, de akikkel eddig játszottatok, még a segunda szintjét sem ütik meg.Előszezon alapján úgy látom, hogy jól muzsikál majd az új csapat... Ronnie a régi, Henry is nagyon jó, Messi sajna még nem játszott, Touré nagy fogás volt, jó, asszem jó kis csapat!
Előszezon alapján úgy látom, hogy jól muzsikál majd az új csapat... Ronnie a régi, Henry is nagyon jó, Messi sajna még nem játszott, Touré nagy fogás volt, jó, asszem jó kis csapat!awertzu1 írta:hehe majd meglátjuk)
mondjuk az angol se gyenge, de a többi...FCB_gábor írta:a valencia érdeklődik VDV és Adriano iránt
így se gyenge csapat, de ha ezek összejönnek...
az biztos, hogy iszonyat egy erős bajnokság lesz ez
noname írta:ne, neeeeeeeeee, csak ő ne jöjjön vissza![]()
![]()