Sztem biztos a TV-benRivaldinho írta:már 100szor kérdeztem HOL LEHET FOGNI, NÉZNI A BARCA TV-T?

C.
Mircen dzsanázzál fel a Quakenet serveren a fifa.hu-ra és ott lehet onlány játszani... Sőőőőt bajnokságban is indulni... De én inkább az NBA2005-tel játszok neten.Enrique írta:ÉnisÉnisÉnis akarok Onlány játszani!!!
De nekem nem m1...
Akkor jóra gondoltam,amit a japók csinálnak játékban az elég selejt...kralo írta:ja bocsi azt hittem csak viccelsz...de sebaj! Pro Evolution Soccer: az is egy focis játék csak a japánok a konami adja ki! Szerintem játéktermi feelingje van. azok meg nekem nem jönnek be.
Másolt fifával tudok játszanikralo írta:Ha van kedvetek multizni és tudtok jelentkezzetek egy online bajnokságra pontosabban az enyémre: www.divisionfirst.atw.hu
Szabad csapatok:
Liverpool
PSV Eindhoven
AS Monaco
Internazionale
Villarreal
Hertha BSC Berlin
Benfica
Lyon
Csak olyanok jelentkezését várom aki tud hostolni és nem szaggat a játékja a neten! Időre le tolja meccseit , és nem csal...akit érdekel jelentkezzen!
már lehet, ha még aktuális, de inkább Pesezzélnb.nb.nb írta:valaki tudna nekem küldeni a fifa 2005-höz labdákat, mert a fifahungaryról nem tok tölteni (a lap nem jeleníthető meg), a nike lasztik kellenének