Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd megszokja.Ott minden labdával őt keresték, valósággal istenítették, itt egész más a helyzet.Sztem úy az 5. fordulóig nem lesz az igazi, aztán csakúgy mint Zambrotta megszokja a légkört és a régi lesz!haze71 írta:Tegnap a "ágyús" Henry két gólt is vágott volna. Azt vettem észre, hogy itt a sok sztár között egy kicsit megszeppenve játszik. Pedig nekünk az arzenálos Henry-ra van szükségünk.
Maximálisan egyetértek! Kell a csapatnak egy olyan játékos mindig ezer fokon ég!varga tamás írta:Tény, Eto'o nyilatkozatai sok esetben nem szalonképesek, sok esetben túllő a célon - de! Szerintem egyetlen dolog vezérli: a győzelem, győzelem mindenekfelett, mindenáron. A játéktudás jókora emócióval párosul nála, és néha elszalad vele a ló - azaz, nem tudja kontrollálni mondandóját. Nem azért, mert egy hülye, bunkó, hanem, mert ő ilyen. Mindent 1000%-osan tesz, s ha nem úgy sikerül valami, ahogy ő eltervezte, dühöng, dohog, csapkod. Gondoljatok arra, mikor a cselszki egyenlített az elmúlt idényben a Nou Campban, hogy az asztalra vágta a fejhallgatót. Szerintem egy cirkalmasat káronkodott is mellé.
Eladása akkora hiba lenne, mint R10-é. Higgyetek nekem.
Biztos helye neki sincs, és neki eddig elég volt 1-2 meccs is, és rögtön csinálta a cirkuszt. Nem vagyok benne biztos, hogy ebben változott a nyáron...Lionel85 írta:Én szerintem pl. Deco előbb fog elmenni, mert az ő posztján sokan vannak a csapatban. De Eto'ónak megvan a helye.
Nem tudom, hogy bírná-e Gio a 2-3 évig tartó padozást. Ha tényleg nagy tehetség, akkor előbb-utóbb beverekedné magát a csapatba, főleg majd egyszer Eto'o lépne, bár erre kevés esélyt látok. Én szerintem pl. Deco előbb fog elmenni, mert az ő posztján sokan vannak a csapatban. De Eto'ónak megvan a helye.FCB_gábor írta:na nehogy már a kameruni lépjen le és a vén Henry maradjon
jó vicc
egyébként ez a támadó 4-es még 2-3 évig simán maradhat, Gio addig kibírja csereként, Bojan pedig még fiatalabb
Xavi és Iniesta is sokáig volt csere mielőtt kezdőként számításba lettek véve
teljes mértékben egyetértekcruyff írta:És nekem is! Az egyik legegyenesebb, legőszintébb ember ebben a képmutató világban. Mellesleg piszkosul jó futballista. Jelenleg ha a a technikát, játékintelligenciát, gyorsaságot, gólerősséget és életkort mérlegre tesszük, a világ első számú csatára.
Én akkor imádtam a legjobban, mikor ott dühöngött és a külsőségeket és TV-s etikettet félredobva a földhözvágta a fejhallgatót. Akkor végleg beleszerettem. Ennek az EMBERNEK szíve van!varga tamás írta:Tény, Eto'o nyilatkozatai sok esetben nem szalonképesek, sok esetben túllő a célon - de! Szerintem egyetlen dolog vezérli: a győzelem, győzelem mindenekfelett, mindenáron. A játéktudás jókora emócióval párosul nála, és néha elszalad vele a ló - azaz, nem tudja kontrollálni mondandóját. Nem azért, mert egy hülye, bunkó, hanem, mert ő ilyen. Mindent 1000%-osan tesz, s ha nem úgy sikerül valami, ahogy ő eltervezte, dühöng, dohog, csapkod. Gondoljatok arra, mikor a cselszki egyenlített az elmúlt idényben a Nou Campban, hogy az asztalra vágta a fejhallgatót. Szerintem egy cirkalmasat káronkodott is mellé.
Eladása akkora hiba lenne, mint R10-é. Higgyetek nekem.
És nekem is! Az egyik legegyenesebb, legőszintébb ember ebben a képmutató világban. Mellesleg piszkosul jó futballista. Jelenleg ha a a technikát, játékintelligenciát, gyorsaságot, gólerősséget és életkort mérlegre tesszük, a világ első számú csatára.Atesz írta:Nekem viszont igen!!!nem a szívem csücske Eto'o...
Ahhoz h fejlődjenek eleget kell játxaniuk, ezt ők is tudják, és ha ezt itt nem tehetik, elmennek máshová. 1edül Oleguer az, akinek ezek a dolgok nem számitanak.ozsimiki írta:...ha Barca szív dobog bennük,akkor kibírják a kevesebb játéklehetőséggel addig...ha nem,akkor meg nincs miről beszélni!
én is u ezt mondtam pár hónappal ezelőtt,amikor képbe kerül Anri...sztem ez jó is lenne így..nem a szívem csücske Eto'o...Cooltiszo írta:Sztem ez a csatársor így 1 évig tartható együtt, és utána lelép Eto'o papa, viszont akkor már a 18 éves Krkic és a 31 éves Henry nagyon jó párost alkothatnak majd...