Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kapok hozzá Genius maxfire 12u joypad-ot,akkor zsír..Tripy írta:Szóval a cselekről!
Alapbeállításban egy Genius maxfire 12u joypaddal (ami ugyanúgy néz ki mint egy playstation joy) .
az R2-őt nyomvatartva és irány húzva rá talp alatt cselez!
2X r2 egy bicikli
2X L1 két bicikli jobbra- balra
L1 + háromszög kiugratás védők felett!
de cselek nélkül is lehet sima irányítással is bolondítani a védőket de akkor el kell felejteni a futó gombot!
Ha ugy érzitek értek valamit akkor irjatok ... mizso@enternet.hu
és nyomhatunk onlineba! én elég jó helyen állok a PES4world cup-ban is !
Hajrá pes4 rajongók
és forca BARCA!!!!
Passz. Kerestem, de nem találtam semmi ilyesmit...antiimperialista írta:Nem ide tartozik, de talán valaki tudja. Nincs az NHL 2005-höz MAGYAR VÁLOGATOTT vagy esetleg Alba Volán, Dunaferr, stb. patch? Ha van, hol lehet megtalálni? Nincs köztetek valaki, aki tud ilyet csinálni? Esetleg valami ismerős? Kérlek segítsetek, nagyon jó lenne magyar csapattal hokit játszani, szerintem ezzel nemcsak én vagyok így. Előre is köszönöm!
Mondjuk nekem valamilyen szinten a TCM-ek is tetszenek,de a CM sokkal jobb.Henke írta:én is managerezek, de inkább FM vagy CM vhogy az EA-s sportjátékok nem jönnek be..Zsolti írta:Én inkább élőben tolom a focit.Engem nem kötnek le a FIFA,PES,meg ilyenek..játszom két meccset és megunom.Inkább a menedzserjátékok jönnek be.
én is managerezek, de inkább FM vagy CM vhogy az EA-s sportjátékok nem jönnek be..Zsolti írta:Én inkább élőben tolom a focit.Engem nem kötnek le a FIFA,PES,meg ilyenek..játszom két meccset és megunom.Inkább a menedzserjátékok jönnek be.