Az uncsim egy közös El Classico-ra nézésre....hogy is mondjam...már bemelegítve érkezett megnoname írta:Ha Oleguer játszana, akkor ez nagyon valószínű.Mihu írta:Már mikor felrajzolnák a kezdő11-et nálad akkor filmszakadás lenne![]()

Az uncsim egy közös El Classico-ra nézésre....hogy is mondjam...már bemelegítve érkezett megnoname írta:Ha Oleguer játszana, akkor ez nagyon valószínű.Mihu írta:Már mikor felrajzolnák a kezdő11-et nálad akkor filmszakadás lenne![]()
Már mikor felrajzolnák a kezdő11-et nálad akkor filmszakadás lennenoname írta:Én se szoktam túl sokat inni, de amit leírtál azt nem lehet túlélni másképp.Engem már akkor szívroham kerülgetne ha látom h Oleguer a pályán van.![]()
Saviolát ilyen esetben visszafogadnánkFCB_gábor írta:szerencsétlen játékos amelyik kihagyná a büntetőt, ugyan mit kapna![]()
3-3 és a 92. percben még vezetünk 3-1-re...noname írta:Azt józanul nem élném túl.adamo írta:mondjuk 3-3 és büntetővel meg nyerne vki....
Tegnap nosztalgiáztam egy kicsit és nézegettem jutubon a BL döntőt az Arsenal ellen...Ahogy megnyertük azt a BL döntőt....soha életemben nem fogom elfelejteni azt az élményt amit akkor éltem át. Az volt az első BL döntő amit megnyertünk mióta Barcás vagyok. Komolyan mondom nem lett volna ennyire emlékezetes hogy ha mjuk simán nyerünk 2 vagy 3-0-ra. Az meg hogy ha a Real ellen játszanánk BL döntőt és nyernénk.....hát akkor szerintem a biztonság kedvéért én már eleve az intenzíven nézném a meccset mert ha nyernénk úgyis oda kerülnékElRamos írta: Igazából már évek óta szeretnék egy Real Madrid - Barcelona döntőt a Bajnokok Ligájában. El Clasíco a BL fináléban...ha mindkét csapat csúcsformában játszana, az évszázad meccse lenne...
Nem kell ide írniRealMadridMan18 írta:
De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!
5 döntőben. 1961-ben a 3 magyarral felálló csapatunkat verte a berni Wankdorf stadionban a Benfica 3:2-re. Czibor gyönyörű gólt szerzett, azt pontosan nem tudom, hogy Kocsis betalált-e de azt igen, hogy a döntő után kijelentette: Többet nem teszi be a lábát a stadionba. Ott kaptunk ki ugyanis 1954-ben a vb döntőn a németektől-ugyancsak 3:2-re.FCB_gábor írta:nem voltZozzy 5 írta:Még azért ott nem tartunkMeg lehet, hogy már előtte összekerülünk...Volt már egyébként Barca-Madrid BL döntő a történelemben? Szerintem még nem.
4 döntőben voltunk, 1x a milan és 1x a steaua vert minket
Abszolút egyetértek, ez az én véleményem is.cruyff írta:Ez a mondanivalómon semmit sem változtat. Úgy lett pontegyenlőség, hogy a Barca fennállásának egyik legpechesebb szezonját produkálta, míg a madrid az egyik legmákosabbat. Azt hiszem 66 ponttal lettetek bajnokok, mi ugyanennyivel másodikak, de nyugodtan javíts ki ha tévednék. Most nézz utána, hogy azelőtt ez kb mire lett volna elegendő. De a szerencse forgandó.... most tele vagyunk új játékosokkal, nem is akármilyenekkel, akik sikerre éhesek. Az alap amire építkezünk, pedig bajnok és BL győztes. Nekünk már nem kell csapatot építeni, mert az kész van. Jelenleg papíron 11 posztból legalább 9-en jobbak vagyunk. Minden idők egyik legerősebb (ha nem a LEGerősebb) Barca keretével fogtok szembenézni idén. Úgyhogy azt javaslom kössétek fel, egyébként gratula a bajnoki címhez.![]()
![]()
![]()
nem voltZozzy 5 írta:Még azért ott nem tartunkMeg lehet, hogy már előtte összekerülünk...Volt már egyébként Barca-Madrid BL döntő a történelemben? Szerintem még nem.
Te nem az az 1902 vagy, aki a madridistán is bemutatkozott?RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..
Na neeeeeee. Egy Madridista és egy Barça drukker valamiben egyetértenek, nem akármilyen szó, de ilyen úgysem lesz több az elkövetkező jó sok évben, szerintem.Capon írta:ElRamos nem fordulunk az illetékes szervekhez?Tető alá hozzuk a dolgot. Nincs itt probléma.