Ludovic Giuly #2
-
- Capitá del Barça
Furcsa, de a Barcelonában nyújtott teljesítménye ellenére a 2006-os világbajnokságra utazó francia keretnek nem lett tagja, azonban Djibril Cissé lábtörését követően bekerülhetett volna a keretbe, azonban ő inkább elutazott a nyári szabadságára Dubaiba.
Ezek szerint hülyeséget írnak. Én is úgy tudtam.
Ezek szerint hülyeséget írnak. Én is úgy tudtam.
-
- Capitá del Barça
Igen én is így tudtam. Azért is lepödtem meg csak valahol olvastam .Enrique írta:Eurobarca írta:22. Labdarúgás > Primera Divison: Giuly nem megy Németországba 2006. Június 08. 16:25
A tegnapi Franciaország-Kína (3-1) barátságos meccsen a 10. percben síp- és szárkapocscsonttörést szenvedő Djibril Cissé helyett Raymond Domenech szövetségi kapitány - a Barça-szurkolók bánatára - nem Ludo Giulyt hívta be a francia keretbe, hanem a Lyont erősítő Sydney Govout. Ezzel szinte biztossá vált: a BL-t és spanyol bajnokságot nyerő Giuly nélkül fog szerepelni a világbajnokságon a gall nemzeti tizenegy.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Eurobarca írta:22. Labdarúgás > Primera Divison: Giuly nem megy Németországba 2006. Június 08. 16:25
A tegnapi Franciaország-Kína (3-1) barátságos meccsen a 10. percben síp- és szárkapocscsonttörést szenvedő Djibril Cissé helyett Raymond Domenech szövetségi kapitány - a Barça-szurkolók bánatára - nem Ludo Giulyt hívta be a francia keretbe, hanem a Lyont erősítő Sydney Govout. Ezzel szinte biztossá vált: a BL-t és spanyol bajnokságot nyerő Giuly nélkül fog szerepelni a világbajnokságon a gall nemzeti tizenegy.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Én úgy tudom, hogy kész volt lemondani a nyaralását a válogatottért, de még akkor sem kapott meghívót, ezért is vol annyira besértődve.fcbarcelonazsombi írta:Tudtátok, hogy a 2006vb Cisse sérülése után behivták a keretbe és ő elutasitota. Mivel nyaralni szándékozott. Erről én csak most olvastam.

-
- Capitá del Barça
Tudtátok, hogy a 2006vb Cisse sérülése után behivták a keretbe és ő elutasitota. Mivel nyaralni szándékozott. Erről én csak most olvastam.
- Hasselbaink
- Barça B
Ja, jól ment neki a játék, bár véleményem szerint itt mehetett volna joban is neki. Az tény hogy nem egy világklasszis, jó kis hajtós rakkolós player volt.gajeraro írta:Tegnap jól játszott szerintem nagyon!!!
Örülök,h így beilleszkedet a Romaba!
Azért köszönjük az erőfeszítéseit

Tegnap jól játszott szerintem nagyon!!!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
-
- Barça C
Arról van szó, hogy a Barcában gyakorlatilag nem voltak erőnléti edzések, nemúgy mint a Rómában, és ott sokkal "egészségesebb" versenyzés van a játékosok közt, mint a Barcában.Capon írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=
Na itt miről van szó? Madridistán ezen csámcsognak
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Hát a múltkori meccsen elég gyatra voltFCB_gábor írta:remélem kap bőven majd játéklehetőséget a kicsi Ludo21:10 - Fabio Capello elemez: "Ronaldo volt a legjobb játékos akit edzettem. A BL legnagyobb esélyese szerintem az Inter, mert nagyszerűen igazolt. A Real Madrid még mindig játékosokat keres, egyelőre nem beszélnék róluk. Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy Giuly volt a nyár legjobb igazolása Olaszországban.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
remélem kap bőven majd játéklehetőséget a kicsi Ludo21:10 - Fabio Capello elemez: "Ronaldo volt a legjobb játékos akit edzettem. A BL legnagyobb esélyese szerintem az Inter, mert nagyszerűen igazolt. A Real Madrid még mindig játékosokat keres, egyelőre nem beszélnék róluk. Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy Giuly volt a nyár legjobb igazolása Olaszországban.

-
- Director del Fútbol
Asszem a fizikális felkészítésről mond valamit,méghozzá barcelonai oldalon negatív dolgokat.De már elég álmos vagyok,szóval lehet,hogy tök hülyeség,amit írtam.Capon írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=

- Capon
- Llegenda del Barça
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=
Tényleg szép gesztus volt nekem ez olyan mint amikor Henke ment el sajnálom de meg is értem sokat tett a csapatért és soha nem csinálta a feszültséget!
Köszönöm kilibarca!!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
???Shandor írta:Kíváncsi leszek, mit fog játszani a Romában.. mert ugye ő - eredetileg - irányító középpályás.
A Monacóban sem játszott irányítót emlékeim szerint, a lyoni időszakából nem ismerem... A Nagyhercegségben amolyan visszavontabb ék-szélső kombó szerepköre volt...
-
- aka Game90
Nálam Mancini és Taddei is előrébb van. Esposito pedig asszem olasz gólkirály volt (ebben nem vagyok biztos, de 20 gól körül termelt, az biztos).LG írta:Na, azért egy jo formában lévő Gyulának van keresnivaloja a kezdőben
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Na, azért egy jo formában lévő Gyulának van keresnivaloja a kezdőbenGame90 írta:Sztem a Romában is padozni fog a kicsi Ludovic![]()
Taddei, Mancini, Esposito...

Gyönyörű gesztus volt!
Lilfish írta:És eljön egy edzésre elköszönni a csapattól...
szóval így is lehet távozni
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
milyen furcsa hogy a mi kicsi ludoca giulynket nem barca mezbe látjuk 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Jugador d'estrella
főleg azok után, hogy tavasszal nem jöttek össze a dolgai.Lilfish írta:És eljön egy edzésre elköszönni a csapattól...
szóval így is lehet távozni

Kíváncsi leszek, mit fog játszani a Romában.. mert ugye ő - eredetileg - irányító középpályás.
-
- aka Game90
Sztem a Romában is padozni fog a kicsi Ludovic

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
A Villareal ellen is szép golt lőtt, azon a 3-3s meccsen még 2005ben.