Élő közvetítések 07/08
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
tit kapufa 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ilyen nincs
KApufa

-
- Capitá del Barça
Lehet ho oleguer nem jo futbalista de azér nek kéne így beszélni róla!Neketek hogy esne?
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Itt az a baj, hogy egyelőre még 1et se nyertünk, nemhogy zsinórban 38at.MQuC írta:nem nyerhetunk 38 meccset zsinorbab
A másik baj, hogy amekkora potenciál rejtőzik a támadósorban annyira ötlettelenek, már 1 éve, ez így nem lesz jó, akárki akármit mond(nyílván nem várok én itt 5 gólos parádét), akkor is ezeket a meccseket be kéne simán húzni, egyelőre ez nem így van...
fuuu, thuram mit mentett:S

[quote="Replay"][quote="Dinho1980"]hányadik percben járunk???[/quote]9 perc van hátra...[/quote]köszi
Nyugi fiúk semmi gáz mindent beseprünk az idén .Csak nyugalom
nem jáccik rosszul Oleger, harcol 

9 perc van hátra...Dinho1980 írta:hányadik percben járunk???
kumma életbe. Lőjünk már egy gólt:!!!!!!! Hol vannak ilyenkor a nagy sztárjaink? A racing meg bekaphatja tiszta szégyenek ha csak védekezni tudnak. Álljanak be mind a 10en sztem a kapuba!!!!!!! 

- albicelesteX
- A Vadász
nevetséges oleguert már rég az átadó listára tettem volna!mé nem bellettit hagyták meg az legalább tudott focizni!az első forduló is számít a végelszámolásnál lehet jól jönne!

Xavi mit hagyott ki!!!
hányadik percben járunk???
Jó lenne már egy gól,de az se lesz tragédia,ha nem nyerünk.Ez még csak az első meccs majd bele jönnek a fiúk