Hubi írta:látom sok itt a nagyokos, miért nem jelentkeztek a Barca kispadjára mint edző??? ha ilyen k.rva okosak vagytok. vicc
Hát ez azért nem így működik. Csak a jól bejáratott dolgot mondanám erre: ennyi erővel a sportriporterek, újságírók sem mondhatnának semmit, hiszen valószínűleg ők is csak elméletben ilyen jók. Másrészt ezért van ez a fórum hogy megvitassuk a véleményeinket, annak különbözőségeit. A stílust pedig végképp elutasítom.
Másrészt. A második félidőt láttam több-kevesebb sikerrel (ezúton is üdvözlöm a kedves spanyol tudósításjogintéző fiatalemberek kedves édesanyját

). Az utolsó 15 percet sikerült majdnem hibátlanul végignéznem.
Amit én látok (nem, nem pályázom a Barcelona kispadjára. Bár ha szólnának hogy menjek

:D:D) az az, hogy nem nagyon tudtunk mit kezdeni a 10 emberrel hibátlanul védekező csapattal szemben. Volt pár villanás (pl Henry kapufa,
OLEGUER LÖVÉS!!! 
), azonban ezt már sokszor éreztem a régi Barcelonánál is, hogy hiába vagyunk emberelőnyben, egy felállt védelemmel nem tudunk mit csinálni. Rengeteget erőltetjük középen a labdát, és a betömörülő ellennel nem tudunk mit kezdeni. Erre lennének jók a sztárjaink villanásai, ami most sajnos nem jött össze.
Az akarás megvolt, azonban sajnos kicsit görcsössé vált az eredménykényszer alatt. A csapatot abszolút nem kell temetni, remélhetőleg lényegesen jobb lesz ez a Barca.
Peace&Love CSAKABARCA!