Frank Rijkaard #2
- albicelesteX
- A Vadász
az inter nem is fog nyerni!ők nem lesznek bajnokok!

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ők tavaly azér nyertek is vmit... De nem szeretnék ebbe az egész dologba belefolyni...FCB_gábor írta:Az inter és az mu sem nyert hasonlóan erős kerettel(nem olyan rég), gondolom mind a 2 csapatnál már zavarják is el az edzőtt.
- albicelesteX
- A Vadász
hát nem tom!amilyen verebek!még adnak neki esélyeket!!!

Lippivel kiváncsi lennék a csapat játékára..Nem nagyon csípem az olasz edzőket,eredményesek azt elismerem,de inkább a védekezésen van a hangsúly.De akkor még mindig inkább ő,mint Mourinho,nem beszélve a mágusról 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Melyik az az edző, amelyik ne szeretne ilyen kerettel és ilyen feltételekkel dolgozni? Ha engem hívnának, én szó nélkül mennékTim írta:Menet közben edzőt váltani nem sok jót jelent az álmoskönyv szerint..Nem beszélve a szóba jöhető jelöltek számáról.Hacsak persze nem valami ideiglenes megoldást keresnének szezon végéig.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
rijkaardot júniusban kellett volna elküldeni, de iziben. ezt sajnos bukta a vezérkar, úgyhogy most abból kell főzni, amink van.
ha a játékosok nem szedik össze magukat és tovább folytatják a töketlenkedést, akkor akár már pár forduló után is elküldeném a hollandot, csak kérdés, h idény közben kit lehetne leakasztani helyette?
talán a mágus jöhetne szóba, ha a vác-újbuda ltc elengedi...
ha a játékosok nem szedik össze magukat és tovább folytatják a töketlenkedést, akkor akár már pár forduló után is elküldeném a hollandot, csak kérdés, h idény közben kit lehetne leakasztani helyette?
talán a mágus jöhetne szóba, ha a vác-újbuda ltc elengedi...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Antic?
Nálam Wenger, Scolari, Lippi a sorrend. Murinhoról annyit, hogy azt mondta, hogy ha egy meccsen 4-5 gól van az már nem foci, hanem jéghoki...
Jó sok 1-0-ás és 2-1-es meccsünk lenne.

Nálam Wenger, Scolari, Lippi a sorrend. Murinhoról annyit, hogy azt mondta, hogy ha egy meccsen 4-5 gól van az már nem foci, hanem jéghoki...

Jó sok 1-0-ás és 2-1-es meccsünk lenne.

- noname
- Llegenda del Barça
Lippi, Lippi és Lippi!Nins csapata, remek taktikus és ellentétben az olasz edzők többségével szereti a támadófocit!!!Ha hívnánk sztem gondolkozás nélkül jönne is!Tim írta:Menet közben edzőt váltani nem sok jót jelent az álmoskönyv szerint..Nem beszélve a szóba jöhető jelöltek számáról.Hacsak persze nem valami ideiglenes megoldást keresnének szezon végéig.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2007.08.27. 20:29:31-kor.
A Fifa egy szégyen
Menet közben edzőt váltani nem sok jót jelent az álmoskönyv szerint..Nem beszélve a szóba jöhető jelöltek számáról.Hacsak persze nem valami ideiglenes megoldást keresnének szezon végéig.

jaja! nagy igazság amit elmond!varga tamás írta:MINDENKINEK AJÁNLOM FIGYELMÉBE JOHAN CRUYFF NYILATKOZATÁT! Talán, neki már hisztek. Én csak egy egyszerű, mezei szurkoló vagyok, aki több ezer kilométerről, a fotelemből ugyanerre a következtetésre jutottam. Lehet, hogy egy kicsit konyítok ehhez a játékhoz, és a Barcelonához?
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem nem várják meg Laportáék ezzel a szezon végét, ha nem jönnek az eredmények, Rijkaardnak már ebben a naptári évben megköszönik a munkáját!Tim írta:Ha ebben a szezonban sem nyerünk semmit,valószinű elküldik évvégén.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
MINDENKINEK AJÁNLOM FIGYELMÉBE JOHAN CRUYFF NYILATKOZATÁT! Talán, neki már hisztek. Én csak egy egyszerű, mezei szurkoló vagyok, aki több ezer kilométerről, a fotelemből ugyanerre a következtetésre jutottam. Lehet, hogy egy kicsit konyítok ehhez a játékhoz, és a Barcelonához?
ne is almadjatok a mi wengerunkrol, ot mar nem kapjatok meg 

- albicelesteX
- A Vadász
még az is előperdülhet hogy akkor is ha nyerünk!olvastátok Cruyf nyilatkozatát???ha már ő is azt mondja semmi nem változott ott már csak van valami igazság!Tim írta:Ha ebben a szezonban sem nyerünk semmit,valószinű elküldik évvégén.

Ha ebben a szezonban sem nyerünk semmit,valószinű elküldik évvégén.

- albicelesteX
- A Vadász
csak wenger aláírt!az már nehéz ügy!nem tudom kit lehetne idehozni!de hát ez még fel sem merült hogy elküldik!albicelesteX írta:Hiddink vagy Wenger jó lenne!De én del bosque-t se bánnám!

Ez szomorú
De Mourinhot inkább ne..Gondolom Cruyff még mindig nem vállalná..

- albicelesteX
- A Vadász
Hiddink vagy Wenger jó lenne!De én del bosque-t se bánnám!

-
- Director del Fútbol
Ha Rijkaard így folytatja,akkor jövő nyáron tényleg jöhetne Wenger.
Jól tudja kezelni a játékosokat,szereti a támadó focit,valószínűleg hozná magával Fabregast,stb stb...
És szerintem Ő megszerezhető,ellentétben Scolarival.
Jól tudja kezelni a játékosokat,szereti a támadó focit,valószínűleg hozná magával Fabregast,stb stb...
És szerintem Ő megszerezhető,ellentétben Scolarival.
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Wenger meghosszabbította a szerződését az Arsenallal...Tim írta:Wenger -re reálisabb esély van...
/This time it's personal/
- albicelesteX
- A Vadász
gondolom olvastátok a nyilatkozatát!nevetséges!ugyanaz a duma...

Wenger -re reálisabb esély van,ha jól tudom jövőre lejár a szerződése az Arsenálnál.Frank védelmében csak annyit hoznék fel,hogy hibázott persze(mint minden edző),de annak a 11 embernek akit,pályára küld mindent meg kell tenni a győzelemért!11 embernek,és nem 4-5-nek!Kluivertinho írta:Hozzuk ide Mourinhot, vagy Wengert