meg a hátvédposztok mindeggyikén tudott viszonylag kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani
Kijavitlak ha nem bajmypeter írta:barcaszurker ez a topic pont arra való, hogy a Real szurkolóival ÉRTELMES vitába tudjukn bocsátkozni, illetve véleményt tudjunk cserélni. Talán lapozz vissza párat
Ha realos vagy mit keresel itt én ugy tom hogy ez egy barcelona szurkolói oldal...DJ REAL Bee írta:Mivel bizonytod hogy idén antifocit hozunk össze? Az 1995-ben újraalakult DMC gyár adományozott az eurobarca.hu internetes portál regisztrált Barca szurkolóinak egy Deloreant fluxus kondenzátorral?? Hát menten úgy teszek mint egy Barca drukker, és megnézem előre a szombati lottósorsolástMelyiket állítását cáfolod ÉRVEKKEL?
Nehéz ugye?![]()
Mellesleg nem érzed a dolog pikantériájának azt, hogy bajnokok lettünk, és még mi érezzük szarabbul magunkat? Miket gondoltok néhányan...
Ezzel én ios így vagyok.Ő se hiszem h megkockáztatná h újra játsszon, ha meg ő igen,akkor az orvosok nem engednké-teljes joggal-.Nagyon remélem h felépül, de sztem többet nem fogjuk látni játszani, pedig nagyon jó játékos volt.DJ REAL Bee írta:Remélem én is, hogy még fog tudni élni sokáig, mert játszani sztem nem fog többet profi szinten egy ilyen eset után sajnos. Számomra az is siker ha felépül
Állítólag már régebben is voltak ilyen esetei. Mondjuk nem esett össze folyamatosan, de a szívével voltak problémák.ElRamos írta:Azért tényleg elképesztő, hogy egy 22 éves, életerős focista egyszer csak összeesik a pályán. Nagyon remélem hogy meggyógyul és újra láthatjuk futballozni.
Egyébként nem tudja valaki, Puertának van (volt) valamilyen betegsége? Pl. kiskorától kezdve szívritmuszavara van...vagy valami ilyesmi...
Elég érdekes, hogy a klub orvosai nem vették észre...habár állítólag a szezon előtti orvosin nem derült ki semmi, teljesen egészséges volt....
EgyetértekVito írta:ez egy meglehetősen, sőt maximálisan szép gesztus a madridistától!La página madridista.hu, su redacción y sus visitantes quieren mostrar todo su apoyo a D. Antonio Puerta, jugador del Sevilla F.C. Le deseamos una pronta recuperación y queremos transmitir a su familia mucho ánimo en estos momentos tan complicados. Ánimo Antonio!
A madridista.hu internetes weboldal szerkesztősége és látogatói maximális támogatásukat fejezik ki a Sevilla játékosa, D. Antonio Puerta irányába. Oldalunk nevében kívánunk neki mihamarabbi felépülést, családjának pedig ezúton szeretnénk közvetíteni támogatásunkat ezekben a nehéz pillanatokban. Ánimo Antonio!
madridista.hu
ez egy meglehetősen, sőt maximálisan szép gesztus a madridistától!La página madridista.hu, su redacción y sus visitantes quieren mostrar todo su apoyo a D. Antonio Puerta, jugador del Sevilla F.C. Le deseamos una pronta recuperación y queremos transmitir a su familia mucho ánimo en estos momentos tan complicados. Ánimo Antonio!
A madridista.hu internetes weboldal szerkesztősége és látogatói maximális támogatásukat fejezik ki a Sevilla játékosa, D. Antonio Puerta irányába. Oldalunk nevében kívánunk neki mihamarabbi felépülést, családjának pedig ezúton szeretnénk közvetíteni támogatásunkat ezekben a nehéz pillanatokban. Ánimo Antonio!
madridista.hu
Mivel bizonytod hogy idén antifocit hozunk össze? Az 1995-ben újraalakult DMC gyár adományozott az eurobarca.hu internetes portál regisztrált Barca szurkolóinak egy Deloreant fluxus kondenzátorral?? Hát menten úgy teszek mint egy Barca drukker, és megnézem előre a szombati lottósorsolástMelyiket állítását cáfolod ÉRVEKKEL?
Nehéz ugye?