Offtopic #2
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
LY,az iLYen.Demonhunter írta:Ez nagyon durva volt!Most nézzél már magadba!Hogy beszélsz?"megdögölhetne"Szted PUERTA megdöglött! Hát nem!És a barca játékosai se fognak"megdögölni"!!!Szégyeld el magad4Aki ijet ír........Los Banditos írta:Egyik MSN partnerem aláírása (madridista):
Inkább az ilyen érdemelné meg, de valami fájdalmasabb módon.VALAKI MÁR MEGDÖGÖLHETNE A SZARcelónától IS MERT AZOK SENKINEK NEM HIÁNYOZNÁNAK........REMÉLEM EZ BEIS KÖVETKEZIK![]()
![]()
Zozzy tudja, hogy kiről van szó.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szomorú hogy ijen emberek is vannak!!!!!

Gondoltam, leosztom vagy ilyesmi, de aki ilyen szánalmas, arra kár pazarolni a szót.

in to exile
-
- Capitá del Barça
Ez nagyon durva volt!Most nézzél már magadba!Hogy beszélsz?"megdögölhetne"Szted PUERTA megdöglött! Hát nem!És a barca játékosai se fognak"megdögölni"!!!Szégyeld el magad4Aki ijet ír........Los Banditos írta:Egyik MSN partnerem aláírása (madridista):
Inkább az ilyen érdemelné meg, de valami fájdalmasabb módon.VALAKI MÁR MEGDÖGÖLHETNE A SZARcelónától IS MERT AZOK SENKINEK NEM HIÁNYOZNÁNAK........REMÉLEM EZ BEIS KÖVETKEZIK![]()
![]()
Zozzy tudja, hogy kiről van szó.

-
- Capitá del Barça
Igenmajd legközeleb nem tod felfogni?????,Ha nem érted akkor ne kötekedj léccives!bouba írta:akkor majd jövőre nyerjük meg ezeket!!!!![]()
legalábbis remélem
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
De az csak köv. szezonba lehetne... Nem idénDemonhunter írta:Ha spanyol abjnokságot vagy kupát megnyerjük akkor leszünk szuperkupában meg ha bl-t is akkor meg az eu.szuperkupában isSlither írta:Akkor sem lehetséges, mert nem is játszunk szuperkupákban.
-
- Capitá del Barça
Ha spanyol abjnokságot vagy kupát megnyerjük akkor leszünk szuperkupában meg ha bl-t is akkor meg az eu.szuperkupában isSlither írta:Akkor sem lehetséges, mert nem is játszunk szuperkupákban.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez sem gondol bele,miket ír leLos Banditos írta:Egyik MSN partnerem aláírása (madridista):
![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egyik MSN partnerem aláírása (madridista):
Inkább az ilyen érdemelné meg, de valami fájdalmasabb módon.VALAKI MÁR MEGDÖGÖLHETNE A SZARcelónától IS MERT AZOK SENKINEK NEM HIÁNYOZNÁNAK........REMÉLEM EZ BEIS KÖVETKEZIK

in to exile
inkább aláírást írtam!Slither írta:Nem. Ha 3 userbárt használsz akkor olyan magas épet nem rakhatsz alájuk. Rakd be inkább avatárnak.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nem. Ha 3 userbárt használsz akkor olyan magas épet nem rakhatsz alájuk. Rakd be inkább avatárnak.bouba írta:ez jóSharkinho írta:Azt a Puertás képet kicsit kisebbre kéne vennedKöszi

akkor majd jövőre nyerjük meg ezeket!!!!FTorres9 írta:biztos sokat értessz a focihozDemonhunter az aláírásában írta:Amit a BARCA megnyer idén:Bajnokság,Kupa,Katalán kupa,BL,Európai Szuperkupa,Spanyol Szuperkupa,és az a valamilyen Klubvilágbajnokság.Európai szuperkupa-->Milan-Sevilla,
Spanyol szuperkupa--->Real Madrid-Sevilla
Klub világbajnokság--->Milan indul, mivel ő a BL győztes
A többire lehet esély ha rendbeteszik a játékosok hozzáállását. A keret megvan hozzá.

legalábbis remélem
biztos sokat értessz a focihozDemonhunter az aláírásában írta:Amit a BARCA megnyer idén:Bajnokság,Kupa,Katalán kupa,BL,Európai Szuperkupa,Spanyol Szuperkupa,és az a valamilyen Klubvilágbajnokság.

Spanyol szuperkupa--->Real Madrid-Sevilla
Klub világbajnokság--->Milan indul, mivel ő a BL győztes
A többire lehet esély ha rendbeteszik a játékosok hozzáállását. A keret megvan hozzá.
ez jóSharkinho írta:Azt a Puertás képet kicsit kisebbre kéne vennedKöszi

csináltam új userbart!!!!!!!!!!

-
- Barça B
barca99 írta:Bocsi, de tudod te, hogy mit beszélsz?Demonhunter az aláírásában írta:Amit a BARCA megnyer idén:Bajnokság,Kupa,Katalán kupa,BL,Európai Szuperkupa,Spanyol Szuperkupa,és az a valamilyen Klubvilágbajnokság.
jah tuggya. látja a jövőt. lazán. ilyenekkel. ha összeszedik magukat. pl.Henry,Ronnie, Messi. ha összeszedik magukat lehecséges

ronaldinho
- noname
- Llegenda del Barça
www.userbars.orgbouba írta:tud valaki valamilyen userbaros oldalt az userbars.be -n kívűl?
itt animáljatod: http://ubanimator.com/
A Fifa egy szégyen
tud valaki valamilyen userbaros oldalt az userbars.be -n kívűl?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Késő van nekem ehhez,fel is húztam magam,mert hülye vagyok az ilyenekhezgrecki írta:Nagy nehezen én is rájöttem...

Annyi megvan,h a 9es,18asm,stb,stb,stb mellett lévő ábra van mindig a gömben,de mi alapján

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Jóó ez az számos szórakozás....
Hamar rá lehet jönni, de jó ötlet....

Hamar rá lehet jönni, de jó ötlet....
a fenébe is megvan...kellet kb vagy 20 perc 

..:: R E A L M A D R I D ::..
CAMPONEEEES *30*
CAMPONEEEES *30*
emberek... én ezt a számos hülyeséget nem értem vki dobhatna egy pü-t h h csinálja ....
..:: R E A L M A D R I D ::..
CAMPONEEEES *30*
CAMPONEEEES *30*
-
- Eurobarca Staff
Szöveget beírod, a kép meg [img]kép%20link[/img], mint hsz-ben, de lehetőleg valami értelmeset, ha jól tudom az ultrasur nem éppen Barçás... és akkor még finoman fogalmaztam.ultrasur írta:Bocsi azt meg tujátok mondan hogy lehet olyan állando üzenet + kép a forumban a szöveg alatt?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Feltelepítettem egy játékot és mikor elindítottam akkor kiírta egy, hogy "hiba jelentés küldése" nem tudna valaki segíteni? Nem tudom hogy, mit csináljak