2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Santost kihagytad!!!!!barca0527 írta:teljes mértékben egyet értekLos Banditos írta:Eddig félelmetesen jók vagyunk!Az Internek erős jóindulattal volt 2 db helyzetecskéje, mi viszont rendre osotromoljuk Toldo kapuját.
![]()
Ronaldinho egy kicsit kedvetlen, de még ígyis jól játszik. A legjobbak viszont Deco, Yaya és Henry. Yayának eddig egy rossz passza nem volt, sőt néha olyan forintos labdákat ad.Hogy a góljáról már ne is beszéljek.
![]()
FORCÁ!!!
Én igenis látok javulást, és ez most nem arról szól hogy az ellenfél mennyire kakil bele az egészbe. Látom hogy minden játékos akar, fut, hajt. Nekem most egyenlőre ez a lényeg.Aprieto írta:Elmondanátok miért kell elájulni?
Nézzétek már meg hogy az Inter játékosai alibipasszokkal tolták végig a félidőt, a felnőtt keret fele sincs itt, harmada játszik... az egész bagázs meg kakil bele.
Erre mondom hogy nincs értelme. (akinek a száját meg be lehet tömni ezzel a meccsel az nagyon felületesen nézi a Barcelonát)
így van ezért kell megverni vagy 8 góllal, ők is írják a saját történelmüket, s elmondhatják magukról hogy csak úgy elmentek Barcelonába, s kaptak egy 8-ast..., meg amúgy is az Inter egy beképzelt semmire kellő nem is tudom kifejezni kulltúráltabban, olyan csapat.FCB_gábor írta:Kár, hogy az inter feltünően [auto_cenzúra]. Hát ha nem is vettük meg a meccset az biztos, hogy az olaszok magasan tojnak az egészre.
Mondom, hogy Oli középen nem olyan rossz, felkészülés alatt is jó volt. Mindig is középen volt megbizhatóbb.noname írta:Eddig ami engem sokkol h a Racing ellen lés most is OLEGUER az egyik legjobb.![]()
Biztos nincs egy ikertestvére vagy valami, mert ez nem az az ember, akit ismerek.
![]()
Nem az a lényeg hogy az Inter hogy játszik, hanem hogy a Barcások motiváltak. Dinho és Henry és mindenki más is megakarja nyerni a meccset.Aprieto írta:Elmondanátok miért kell elájulni?
Nézzétek már meg hogy az Inter játékosai alibipasszokkal tolták végig a félidőt, a felnőtt keret fele sincs itt, harmada játszik... az egész bagázs meg kakil bele.
Erre mondom hogy nincs értelme. (akinek a száját meg be lehet tömni ezzel a meccsel az nagyon felületesen nézi a Barcelonát)
Hát nekem mondhatod én csak azt látom amit itt irnak azért vagyok úgy kikelve magamból bár most egy kicsit elbizonytalanodtam...Aprieto írta:Elmondanátok miért kell elájulni?
A szurkolóknak mi kell ? Az eredmény és a szép-jó játék.. Az inter támadóit láttad am ?Aprieto írta:Elmondanátok miért kell elájulni?
teljes mértékben egyet értekLos Banditos írta:Eddig félelmetesen jók vagyunk!Az Internek erős jóindulattal volt 2 db helyzetecskéje, mi viszont rendre osotromoljuk Toldo kapuját.
![]()
Ronaldinho egy kicsit kedvetlen, de még ígyis jól játszik. A legjobbak viszont Deco, Yaya és Henry. Yayának eddig egy rossz passza nem volt, sőt néha olyan forintos labdákat ad.Hogy a góljáról már ne is beszéljek.
![]()
FORCÁ!!!
...cambiassononame írta:Azért így se gyenge az Inter kezdője.aynas írta:jól játszunk,de nefelejtsük el hogy egy hakni inter c csapat ellen nyomjuk.
nézzétzek meg, hogy az inter kezdő 11ből ki kezdett a hétvégén.
így egy 4-5 gólos győzelem nem lenne egetrengető eredmény.Chivu, Adriano,Crespo,Solari,Toldo...
Azért így se gyenge az Inter kezdője.aynas írta:jól játszunk,de nefelejtsük el hogy egy hakni inter c csapat ellen nyomjuk.
nézzétzek meg, hogy az inter kezdő 11ből ki kezdett a hétvégén.
így egy 4-5 gólos győzelem nem lenne egetrengető eredmény.
oh nincsSzommiJam írta:Köszi szépen fcjoc!!!!
Majd ha nagy leszek meghálálom!
Hajráá BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!