Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
báttya had írjam már le a véleményem ha megengededronaldinho89999 írta:hát menni fog neki. és nem fog eligazolni. csak nem kéne ezt írni mindenhova. így neked se menne. majd menni fog. vagy már vége az idénynek????????????????????? egy bajnoki után????????? meg egy gamper??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fogalmazz már érthetően, légyszíves!ronaldinho89999 írta:hát menni fog neki. és nem fog eligazolni. csak nem kéne ezt írni mindenhova. így neked se menne. majd menni fog. vagy már vége az idénynek????????????????????? egy bajnoki után????????? meg egy gamper??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Annyi pénzért fusson egy kicsit, és a belőle kapott pénzből lazán tudnánk több olyan játékost is venni, aki amelett, hogy nagyon jól lát a pályán, még fut is, és kicselez 2443545 embertozsimiki írta:Akárhogy is sétál,szezon közben vétek lenne eladni! Padozzon kicsit,ha olyan a helyzet,de nem ELADNI! Ezzel a tudással is a szűk elitben van,kumma jól lát a pályán,tény,h nem fut annyit,és nem cselez ki 2443545 embert,de még így is eldönt meccseket.
Itt az az egyedüli baj az,h láttuk mennyivel többre képes,és most az várjuk el,holott ezzel a teljesítménnyel is BARCA szint,és ezzel is segíti a csapatot,csak hát szúrja a szemünket,h ő nem szakad meg a pályán...
Dehogynem a Porto rohadtul rá épült!!!!Decora nem épült egy egész csapat....
Azért Decot nem lehet hasonlítani R10-hez....Deconak nem volt olyan szezonja amikor az egész világ tátott szájjal figyelte a játékát, Deco nem kapott Aranylabdát, Deco nem világbajnok, Decora nem épült egy egész csapat....De mindez igaz R10-re. És ismerve Rijkaardot, amilyen besz.ri, úgy R10 kezdő lesz sajnos. Pedig meg vagyok róla győződve hogy jót tenne neki 2 meccs padozásnoname írta:Deco se kis sztár és mégis le merték ültetni a cserepadra!Ronit se fogják kezdetni ha továbbra is így játszik!Henry most skkal jobb mint Roni,Etoo is és Giovanni is!Ha [auto_cenzúra] lesz, nem lesz kezdő!Bízok benne h Frank meglépi ezt!
Fogadsz velem hogy Ronnie mindig kezdő lesz ebben az idényben is? Ne félj ha Mourinho, Ancelotti vagy Capello lenne az edzőnk akkor kb most az egész világ 4 éve Ronaldinho-ról áradozna.noname írta:Egy csúcsformában levő Ronaldinho sztem egy szinten van Maradonával vagy Pelével. A nagy különbség az h akkoriban nem voltak ennyire sztárolva a focisták, bármennyire is jók voltak.Ronit főleg miután megnyerte az Aranylabdát már szinte istenítették.Nem csodálom h ettől elbízta magát, mert valószínűleg én is így jártam volna(sajnos nem valószínű h fogok így járni).Kell egy bátor edző,aki megmutatja Roninak h ő csak egy a sok közül, bármennyire jó, nélküle ismegvan a Barca.Decoval meg merte lépne, most Ronival kell ugyanazt
mert egyedül akart irányítani egy csapatot,nem?MQuC írta:
OFF: Ten Cate miért is ment el??? Mert ezt én nemtudom
Épp ez az.MQuC írta:NJa ennek igazán nem örülnék... ha a MIlannak ne madtuk oda a cselszkinek sem fogjuk.. 100%
Amugy ezek már le vannak zárva. Ha egy játékos azt mondja, h nem akar menni, akkor az elnökség nem tud dönteni helyette. Márpedig Dinho nem akar menni.