Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mostmár azért csak megérdemli a topicot.redlions írta:Ez a topic valahogy nem igazán Maxiról szól!Akkor minek hoztátok létre???
Ráadásul nálunk még semmit sem tett le az asztalra, hogy megérdemelje.
Akkor talán jöhetne is egy jó kis versike Maxi-rólronaldo írta:SSzerintem nem kérdés hogy hasznosabb Owennél. Valahogy utálom azt a sütö miskát. Nem ugy mint MaxitMr. Master írta:Minden csapat örülne ha lenne egy ilyen cseréjük, mint a mi Maxink, még a realnak is jól jönne. Szerintem sokkal hatásosabb akár még Owennél is!
SSzerintem nem kérdés hogy hasznosabb Owennél. Valahogy utálom azt a sütö miskát. Nem ugy mint MaxitMr. Master írta:Minden csapat örülne ha lenne egy ilyen cseréjük, mint a mi Maxink, még a realnak is jól jönne. Szerintem sokkal hatásosabb akár még Owennél is!
Na...tudod h a reál nem vesz olyan menyust aki még nem futott be.Mr. Master írta:Minden csapat örülne ha lenne egy ilyen cseréjük, mint a mi Maxink, még a realnak is jól jönne. Szerintem sokkal hatásosabb akár még Owennél is!
Igy van. Jovore sztem ha lex Larssonunk, én még inkább ot játszatnám tobbet, h szép bucsuja legyen, de ha visszavonul, és Maxit má eltudnám az álando kezdobe is képzelni...ráadásul azt se kell elfelejteni, h o naprol-napra fejlodik.Cooltiszo írta:Tegnap is látszott hogy tökéletesen tudnak egymás mellett játszani. Eto'o és LArsson is sztem több mint 10 meccset játszott már egymás mellet, és akkor is jók voltunk, pedig nem volt klasszikus szélsőnk.
Foleg a tavalyi tavasz ment neki jol...azért sajnálom a gyereket, de tul eros vetélytársai vannak. Ugy érzem o már nem jon vissza...de bárhol is folyassa sok szerencsét+golt kívánok neki. Mint ahogy valaki említette, rugja csak a golokat Monacoban, h minél drágában eladhassuk.Charlie írta:Rendben igazad van,csak ne feledkezz meg azért arról az 50gólról sem amit Saviolának köszönhettünk,amíg itt játszott!
C.
A lényeg az, h nincs szukségunk Saviolára, mert 1 zsebcirkálo, akinek 1 Terry típusu csatárral ninc esélye. Viszont Maxinak kiválo a felépítése, s pont ez volt a baj eddig...Mert Larsson lesérult, és Etoo bár kituno csatár, de vmikor nem elég...és fantasztikusan osszetudtak játszani Maxival. Es Maxi elgyurte még a legerosebb védoket(pl. Terry)...Charlie írta:Te mi a picsáról beszélx hagy kérdezzem már meg?LG írta:Csak 19 éves.Ugy látszik nem kell Savi, mert Maxinak sikerult az 1 meccs allatt, ami Savinak évek alatt nem.
C.