az előző szezonban is pillanatok alatt elnintézett 1-2 meccset, nem kellett neki sok időnoname írta:Nem kell aggódni!Arra az 5 meccsre jó lesz Marquez!
Nem kell aggódni!Arra az 5 meccsre jó lesz Marquez!FCB_gábor írta:Bajba lehetünk, ha Yaya elmegy ank-ra. Edmilka bármikor képes lesérülni, Marqueznél sem tudni milyen formát hoz. A három törpe együtt meg nem az igazi, ha kezdenek cseréjük nagyon se lesz.
talán Crosas, de őt meg játszani kellene addig
ja és Mottanak köszönet! Bye Thiago!
Szerintem jo döntés Motta nem volt a barcában meghatározo játékos. És most ha nemigazol el akkor besült jo játékos marad örökre és sosem lesz a nagyok közt említve. Ne legyen Guti. Mondjuka vételár az ami egyedül kiakasztó tud lenni. De én inkább ugy gondolkodom h akár ingyen is mehetne ha jot tesz a karrierjénekhuevos írta:nagyon rossz döntésnek tartom, hogy elengedték, Edmilsonnál lényegesen jobb, az ár meg egyszerűen nevetséges....
és hogy egy riválisnak adtuk oda,
nem értem ezt a tendenciát, inkább legyen Gabri, Gerard, Motta a padon, mint Sylvinho, Edmilson, Gudjohnsen
az ő hozzáállásukkal sosem volt probléma, tudásuk pedig legalább azon a szinten van, mint az 'idegen' riválisaiké....
Több pénzről volt szó és olaszországról, pár hete még a vezetőség keveselte a Milan által ajánlott 4milliót.barca99 írta:Tényleg mennyivel jobban járunk, ha év végén ingyen megy el...Replay írta:Grats a vezetőségnek, ha odaadjuk apróért az egyik nagy riválisnak...TAPS
Tényleg mennyivel jobban járunk, ha év végén ingyen megy el...Replay írta:Grats a vezetőségnek, ha odaadjuk apróért az egyik nagy riválisnak...TAPS
Hát az igaz szerintem ha jól megy neki és nem sérül meg kezdő lehetSlither írta:Remélem fog elég játéklehetőséget kapni majd, mert azért Atleticonál is elég sokan vannak középályán.