Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
ezt inkább a puyol topicbazsaneva írta:hello mindenkinek nem tudja vki mikor játszhat megint Puyol? már nagyon hiányzik a csapatból nélküle nem igazi az F.C Barcelona"Més Que Un Club"
Antonio Puerta nyugodjék békében "számunkra te sosem leszel Halott örökké élni fogsz mint az égen a csillagok"
fabregas,tevez,milan(asszemhenry&eto írta:szevasztok az uj kepessportban milyen poszter van?
Az az igazá csúnya itt az volt h némileg akadályozta egy szabi elvégzését...Lord Dragon írta:Hát azért el tudom képzelni hogy mennyire dühös lehet most, és milyen érzése lehet majd a pálya mellől nézni a meccset...
Én sajnálom, nem láttam hogy jogos volt-e a sárga, de 116. percben valami igazán csúnyának kellett történnie.
Igaz, 116. perc a gól azt hiszem azzal kevertem (bár ez sem biztosrobertfcb írta:121. percben volt, én láttam, de szerintem semmi olyan nem történt ami indokolta volna a sárgát.
121. percben volt, én láttam, de szerintem semmi olyan nem történt ami indokolta volna a sárgát.Lord Dragon írta:Hát azért el tudom képzelni hogy mennyire dühös lehet most, és milyen érzése lehet majd a pálya mellől nézni a meccset...
Én sajnálom, nem láttam hogy jogos volt-e a sárga, de 116. percben valami igazán csúnyának kellett történnie.
Jobb mint a semmi...Kösz!lionelmessi19 írta:fifa.com ... de nem vmi jó, rövid, lassítások nélküli...noname írta:Összefoglaló hol van?
youtubeon még nem találtam viszont normálisat.
fifa.com ... de nem vmi jó, rövid, lassítások nélküli...noname írta:Összefoglaló hol van?
Hááát..sztem az elég fontos lehetett Messinek,hiszen az volt a debüt meccse..Slither írta:Azért egy barátságos mérkőzésről való kiállítás és egy döntőről való eltiltással járó utcső perces kiállítás között elég nagy a különbség.Boixos írta: mindegy, emlékezzünk vissza messi budapesti bemutatkozására, az a kiállítás sem vetette vissza túlságosan a gyereket. krkicsnek is lesz még ideje bizonyítani. csak ne egy olyen lúzer brigádban játszana majd felnőtt korában, mint a mindenkori spanyol nagyválogatott...
Azért egy barátságos mérkőzésről való kiállítás és egy döntőről való eltiltással járó utcső perces kiállítás között elég nagy a különbség.Boixos írta: mindegy, emlékezzünk vissza messi budapesti bemutatkozására, az a kiállítás sem vetette vissza túlságosan a gyereket. krkicsnek is lesz még ideje bizonyítani. csak ne egy olyen lúzer brigádban játszana majd felnőtt korában, mint a mindenkori spanyol nagyválogatott...