Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez volt életed 2. hülyeségeKedvessy Zsolt írta:Yó a csapat semmi gáz, kivéve Valdest. Ő még a spanyol első osztály szintjét sem üti meg, nem véletlenül nem válogatott. Már tavaly is harmatgyenge volt , a tavaly elötti Bl ben pedig a Puyol védekezett ki mindent, neki fogalma nem volt arról mi történik. Véletlenül kivéd 1-2 11est de semmi több. Egy kapust kellett volna nyáron igazolni mert rajta fog elmenni a BL. A vétvégén is olyat hibázott ami nem megengedhető egy Barcelona szintű kapusnak. Azért Hajrá remélem a Bajnokság meglecc. BARCA !!!
öcsém te a mi nyelvünket beszéled egyáltalán?Kedvessy Zsolt írta:Yó a csapat semmi gáz, kivéve Valdest. Ő még a spanyol első osztály szintjét sem üti meg, nem véletlenül nem válogatott. Már tavaly is harmatgyenge volt , a tavaly elötti Bl ben pedig a Puyol védekezett ki mindent, neki fogalma nem volt arról mi történik. Véletlenül kivéd 1-2 11est de semmi több. Egy kapust kellett volna nyáron igazolni mert rajta fog elmenni a BL. A vétvégén is olyat hibázott ami nem megengedhető egy Barcelona szintű kapusnak. Azért Hajrá remélem a Bajnokság meglecc. BARCA !!!
Kb egy meccset láthatott...kilibarca írta:Kedvessy Zsolt írta:Yó a csapat semmi gáz, kivéve Valdest. Ő még a spanyol első osztály szintjét sem üti meg, nem véletlenül nem válogatott. Már tavaly is harmatgyenge volt , a tavaly elötti Bl ben pedig a Puyol védekezett ki mindent, neki fogalma nem volt arról mi történik. Véletlenül kivéd 1-2 11est de semmi több. Egy kapust kellett volna nyáron igazolni mert rajta fog elmenni a BL. A vétvégén is olyat hibázott ami nem megengedhető egy Barcelona szintű kapusnak. Azért Hajrá remélem a Bajnokság meglecc. BARCA!!!![]()
Erre nem tudok mit írni. Te sok meccset nézhettél ha ilyeneket írkálsz Valdesről
Kedvessy Zsolt írta:Yó a csapat semmi gáz, kivéve Valdest. Ő még a spanyol első osztály szintjét sem üti meg, nem véletlenül nem válogatott. Már tavaly is harmatgyenge volt , a tavaly elötti Bl ben pedig a Puyol védekezett ki mindent, neki fogalma nem volt arról mi történik. Véletlenül kivéd 1-2 11est de semmi több. Egy kapust kellett volna nyáron igazolni mert rajta fog elmenni a BL. A vétvégén is olyat hibázott ami nem megengedhető egy Barcelona szintű kapusnak. Azért Hajrá remélem a Bajnokság meglecc. BARCA!!!
Igen, hétvégén nem lesz forduló! ! ! EB-selejtező... USA-Brazil lesz vasárnap 22:00 kor, ha jól tudom! !Ronal.10 írta:lemaradtam,hétvégén nem lesz fordulo??? tehát válogatott meccsek lesznek???
véletlen nem tudja valaki Brazilok kik ellen játszanak, és mikor??
A srác nem esett ügyesen, azt az esést azután a belépés után nem lehetett kikerülni..mypeter írta:Nekem Marquez tetszett. És a 2. sárga előtt a srác elé állni kötelező volt. És nem feltétlenül ért sárgát, de a srác ügyesen esett, profi volt.
Messi: hajtott, ez jó. De eddig sosem önzőzött, tegnap rengetegszer.
Valdes: a gól az övé volt...
Dinho: jó-közepes, de ha végig legalább ennyi lesz benne, elégedett leszek. Messi passzát amikor átléte...
Henry: nekem tetszett nagyon, amit csinált. Nagyon jó igazolásnak tűnik.
Abidal-Touré: csillagos ötös!
Deco: ezt kell játszania és így
Xavi: kicsit szürkébb volt
Zambrotta: profi, mint mindig
Oleguer: nincs mit mondanom
Henrynak kel szokniaLionel85 írta:Mit kell neki szoknia? Azért mert egy kicsit önző volt, még nem kell neki különösképpen változtatni a játékán, a jobb oldal az övé, szokás szerint és játszotta a szokásos játékát.Vito írta:sztem egy kicsit önző volt egész meccse.
pont ezért inkább őt hoztam volna le Henry helyett. neki még úgyis szoknia kellene a légkört.
Mit kell neki szoknia? Azért mert egy kicsit önző volt, még nem kell neki különösképpen változtatni a játékán, a jobb oldal az övé, szokás szerint és játszotta a szokásos játékát.Vito írta:sztem egy kicsit önző volt egész meccse.
pont ezért inkább őt hoztam volna le Henry helyett. neki még úgyis szoknia kellene a légkört.
Lionel85 írta:Szerintem Messi is jól játszott, bár tény hogy amikor Giovanival voltak elől ketten, akkor nem nagyon akart passzolni, de már idegileg is ki lehetett rendesen, mert faragták a bilbaóiak. A csapatjáték még messze volt a tökéletestől, de már jobb volt, mint a Racing ellen, hasonló javulást várok a folytatásban is