Boixos írta:LG írta:cruyff írta:1-0 IDE és a Ronaldinho-pártnak!

Mi ez

De azthiszed, h akik birálták őt (mint pl. én) azok azért szurkolnak, h rosszul játxon

Akkor nagyon tévedsz. Mi is ugyanugy szurkolunk neki, és szeretjük is, de ha nem ugy játxik ahogy kell, akkor kritizáljuk

jogosan. Viszont ha jol játxik, akkor megdicsérjük érte.
ez így van. nem kell ide "ronaldinho-párt" v "antironaldinho-párt", ide fcbarcelona-párt kell.

Nem hiszem, hogy itt vannak azok, akik azért szurkolnak, hogy rosszul játsszon. Viszont itt sokan úgy mondtak véleményt róla és úgy írták le (igen, LEÍRTÁK, olvassatok vissza

), hogy még el sem kezdődött az idény. Ja, és még valami: Ronaldinhot nem kell dícsérni, mert nem játszott jól a Bilbao ellen. Nem is emlékszem, hogy volt-e olyan csele ami bejött. Viszont így is "lehozta" a meccset, mert az ő kvalitásaiban az is benne van, hogy ha rosszul megy is neki, győzelemhez segít bárhol, bármikor bárkit. Ilyen játékosból van kb 1-2 db az egész világon, és ő köztük van. AZÉRT kihagyhatatlan a Barcelonából, mert az ő "posztját" vagy inkább nevezzük úgy, szerepkörét nem lehet pótolni senkivel. Nem kell elfogultnak lenni vele sem negatív, sem pozitív irányban. Én sem vagyok az, higgyétek el. A Bilbao ellen kimondottan rosszul játszott, és pont. Viszont volt két vagy három mozzanata amivel eldöntötte a meccset. Pont. Ezért az utóbbiért kihagyhatatlan.