Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Grat a góljához én még csak most jutottam ide megnézni!Ilyeneket nálunk is lőhet majd és jól játszott !Csak igy tovább!ronalmartin írta:Szép szabadrúgást lőtt az amcsiknak!! csak így tovább Ronnie, egyre jobb!!![]()
ez lesz az valószínű:vaLe5 írta:Én nem láttam , be tudnátok linkelni?
Az a lány meg R10 szerint nem is volt a nője.MQuC írta:Ez nem is az a lány, akivel VB alatt volt..... NEMSzoval ők csak kijöttek, mert a srácnak kell az apja. Ez alap dolog.
Te aztán érted a szakmát...zsaneva írta:Ronaldinho megint kezd régi fényében ragyogni! remélem nem is áll meg és megnyerünk mindent ebben az évben! Ő a világ valaha élt legjobb játékosa és ezen nem változtat semmi! akik szídják azok csak irigyek rá. a fia nagy erőt ad neki példa rá h elösször volt kínt és mindkét gólját a fiának ajánlotta. ő szívből focizik és nem pénzért mint a többség.Sempre Barca
Més Que Un Club
Nem hiszem, hogy itt vannak azok, akik azért szurkolnak, hogy rosszul játsszon. Viszont itt sokan úgy mondtak véleményt róla és úgy írták le (igen, LEÍRTÁK, olvassatok visszaBoixos írta:ez így van. nem kell ide "ronaldinho-párt" v "antironaldinho-párt", ide fcbarcelona-párt kell.LG írta:Mi ezcruyff írta:1-0 IDE és a Ronaldinho-pártnak!![]()
![]()
De azthiszed, h akik birálták őt (mint pl. én) azok azért szurkolnak, h rosszul játxon
Akkor nagyon tévedsz. Mi is ugyanugy szurkolunk neki, és szeretjük is, de ha nem ugy játxik ahogy kell, akkor kritizáljuk
jogosan. Viszont ha jol játxik, akkor megdicsérjük érte.
Ez nem is az a lány, akivel VB alatt volt..... NEMelprat írta: Én úgy tudtam hogy még Joao születése előtt szétváltak,viszont nevére vette a picúrt+mindenben támogatja őket-természetesen
már boccs a közbeszolásért de a neve Ronaldo Assis de Moreirabandy3 írta:Hy all! az én kedvenc játékosom Ronaldinho Assis de Moreira!!! A világg LEGJOBB játékosa! örülök h ismételten formába lendült, remélem az egész szezon alatt így lesz, és Ronaldinho vezérletével megnyerjük a bajnokságot! Remélem így lesz! A hétvégén is nagyot alkotott! Bravo Ronnie!