Na ez egy hazúgságvarga tamás írta: Ha igazam van, nem elismeri, hanem elkezd mellédumálni, meg kioktató hangnemet használva rendre utasítani.

Részemről itt (ebben a topicban) vége.
Sorry az offnak tűnő hszekért a modiktól!
Na ez egy hazúgságvarga tamás írta: Ha igazam van, nem elismeri, hanem elkezd mellédumálni, meg kioktató hangnemet használva rendre utasítani.
Olasz edzőt egy BarcelonáhozZozzy 5 írta:Isten óvjon meg tőle!Dinho1980 írta:sztem ezekhez a sztárokhoz Capello kellene... jó lehet h nem sokan kedvelik mert nagy tuskó de jó tréner abból a rüdves madridból is bajnokot csinált!!!
Capellora szavazok...
Nálam Lippi...
Vito!Vito írta:OFF:
sztem rajtatok kívül senkit sem érdekel, hogy kinek volt igaza!
egyébként változtat ez valamin?
ha igen, akkor igazad volt Tamás. és Neked is Miki.
szvsz marha unalmas napok óta azt olvasni, hogy ugye én megmondtam, ugye igazam volt...
az vegye magára, aki akarja.
most szigorúan csak júzerként nyilatkoztam
Tamás!varga tamás írta:Miki!
Veled vitatkozni, de még kommunikálni sem nagyon lehet, ez szomorú. Olyan konok vagy, hogy az már fájdalmas, csak vagdalkozni, kiosztani és helyre igazítani tudsz. Érveid Velem szemben még nem voltak, csak kioktatásokat olvastam tőled. Nem kezdem el sorolni mi mindenben igazolt engem az élet és a Barcelona, elég csak tavaly decemberre gondolnod...
Ne haragudj, de innentől kezdve a TE véleményed qummára nem tud érdekelni, azt írsz, amit akarsz, és én is ezt fogom tenni. Egy ngy probléma van veled: törsz, nem hajolsz. Így az élet nem lesz egy sétagalopp a számodra, ahol naponta száz és száz kompromisszumot kell kötni.
Isten óvjon meg tőle!Dinho1980 írta:sztem ezekhez a sztárokhoz Capello kellene... jó lehet h nem sokan kedvelik mert nagy tuskó de jó tréner abból a rüdves madridból is bajnokot csinált!!!
Capellora szavazok...
Akkor idézdd be,h te mit írtál,és h arra mit reagáltam...észreveszed a különbségetvarga tamás írta:Én hasonlót írtam le tegnap, mire Miki megint benyögte, hogy már megint itt van Tamás a süket dumájával - vagy valami hasonló.Barcaforever írta:Ne haragudjatok, de igazából nincs stílusa a csapatnak és lehetnek akármilyen játékosaid, azt az edző határozza meg.
Vmeik nap olvastam,h azért lett 0-0, mert nem játszott Messi és nem volt hangulat meg lendület, mikor Dinho nem volt ugyanezt hallottam.Még szerencse, h van aki nem játszik.Dinho-Henry-Messinél majd Eto'o-ra fogjuk?![]()
Nekem ne mondja senki, hogy egy Henry-Dinho-Dos Santos hármasnak nem kéne legalább 1 gólt lőnie az osasunának.
Amikor meg ment a szekér,nagyban hallgattál mivarga tamás írta: Már amikor kinevezték, is hibának tartottam a választást, az elmúlt egy évben pedig egyenesen katasztrófának. Egy dilettáns idióta, aki annyit ért a szakmához, mint én. Csdak neki van róla papírja, meg eurómilliókat markol fel, én meg egy mezei szurkoló vagyok Mo-ról.
Amikor Henk itt ténykedett még volt motiváció és nem ez a támadósor játszott.csoho írta:nyilvánvalóan a rijkaard-ten kate páros volt az ideális. ahogy már elhangzott: henk volt az értelmi szerző, frankie a pedagógus. már akkor is nagyon sajnáltuk henk távozását, hát itt a magyarázat, hogy miért.
Kiváncsi leszek.LG írta:Ez azSztem kéne neki vmi ultimátumot adni![]()
Látjátok, nekem még Laportáék is andak a szavamra
![]()
Ez azSztem kéne neki vmi ultimátumot adni
Én hasonlót írtam le tegnap, mire Miki megint benyögte, hogy már megint itt van Tamás a süket dumájával - vagy valami hasonló.Barcaforever írta:Ne haragudjatok, de igazából nincs stílusa a csapatnak és lehetnek akármilyen játékosaid, azt az edző határozza meg.
Vmeik nap olvastam,h azért lett 0-0, mert nem játszott Messi és nem volt hangulat meg lendület, mikor Dinho nem volt ugyanezt hallottam.Még szerencse, h van aki nem játszik.Dinho-Henry-Messinél majd Eto'o-ra fogjuk?![]()
Nekem ne mondja senki, hogy egy Henry-Dinho-Dos Santos hármasnak nem kéne legalább 1 gólt lőnie az osasunának.