Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.18. 21:41:37

varga tamás írta: Ha igazam van, nem elismeri, hanem elkezd mellédumálni, meg kioktató hangnemet használva rendre utasítani.
Na ez egy hazúgság :wink: Igen az! Amikor igaza van vkinek elismerem,de Nálad sokszor van úgy,h egy hszedben van két sor igazság,de a maradék 5 nem az,és akkor elbújtatod a 2 mögé :!: Mind1,hagyjuk,vagy fáradj át a dühöngőbe,vagy offba,aztán ott megbeszéljük. De Veled,mint már megszokhattuk értelmetlen,mert nem vagy képes beismerni dolgokat,ez már pár topicban kiderűlt....

Részemről itt (ebben a topicban) vége.

Sorry az offnak tűnő hszekért a modiktól!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.18. 21:41:23

srácok! értsétek már meg, hogy napok óta ez van!
nem akarok senkivel sem vitába szállni, de próbáljatok meg lehiggadni és tovább szurkolni a csapatnak!
:wink:

a politikai cuccot ki kell vennem.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.18. 21:38:24

Zozzy 5 írta:
Dinho1980 írta:sztem ezekhez a sztárokhoz Capello kellene... jó lehet h nem sokan kedvelik mert nagy tuskó de jó tréner abból a rüdves madridból is bajnokot csinált!!!
Capellora szavazok...
Isten óvjon meg tőle!
Nálam Lippi...
Olasz edzőt egy Barcelonához :?:
"Nem, nem, Soha!!!"
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.18. 21:38:00

Vito írta:OFF:
sztem rajtatok kívül senkit sem érdekel, hogy kinek volt igaza!

egyébként változtat ez valamin?
ha igen, akkor igazad volt Tamás. és Neked is Miki.
szvsz marha unalmas napok óta azt olvasni, hogy ugye én megmondtam, ugye igazam volt...

az vegye magára, aki akarja.
most szigorúan csak júzerként nyilatkoztam
Vito!
Én mikor írtam olyat,h na látod nekem volt igazam? Mikor? Ki mondja el milliószór,h neki már megint igaza volt? Mert nem Én! (de olvasva utolsó előtti sorodat,nem veszem magamra 8) )
Ez a vita másról szól,arról,h Tamás nem bírja megérteni,h ha úgy reagálok ahogy,a túlzó hszeire.....
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.18. 21:37:34

Tudod Vito, számomra nem az az érthetetlen, hogy Miki vitatkozik Velem, mert ezt megszoktam, és nem érdekel. Hanem még akkor is vitatkozik, amikor Nekem van igazam. És akkor még azzal jön, hogy meggyőzhetetlen vagyok. Bocs a példáért, de Miki olyan, mint a ......., a fehérre akkor is azt mondják, hogy fekete, ha az mindenki más szerint is fehér. Nos, Miki is így van a dolgokkal. Ha igazam van, nem elismeri, hanem elkezd mellédumálni, meg kioktató hangnemet használva rendre utasítani.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.18. 21:35:05

Tamás!

Velem nem szaladt el a lovad (nagyon szeretheted ezeket az állatokat,ha ennyit említed :lol: ),viszont mint észrevetted ez egy fórum,ahol lehet nem egyetérteni,és firtatni a másik mondandóját...namármost ha olyat írsz,ami szntem nem korrekt,és túlzó,akkor firtatom is,akár tetszik neked akár nem. Ez így működik,nem kell ehhez az engedélyedet kérnem.

Amúgy olvasdd el a 2007.09.18. 20:49:36-kor írt hszem,és igazoldd az igazad :wink: Mert a "hasonlót írtam" kicsit érdekes megközelítése....
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.18. 21:33:50

OFF:
sztem rajtatok kívül senkit sem érdekel, hogy kinek volt igaza!

egyébként változtat ez valamin?
ha igen, akkor igazad volt Tamás. és Neked is Miki.
szvsz marha unalmas napok óta azt olvasni, hogy ugye én megmondtam, ugye igazam volt...

az vegye magára, aki akarja.
most szigorúan csak júzerként nyilatkoztam
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.18. 21:28:47

Nem, Miki. Az a gond, hogy Veled egy picit elszaladt a ló. A kiosztást pedig tartogasd otthonra, mert ott lehet, hogy bejön. Nálam nem. Mert a köreidben lehet, hogy ez elfogadott, ez a norma, nálam nem.
És, hogy ki képes beismerni a tévedését - erre inkább nem írok semmit, mert a végén a szalonképesség határát súrolnám. Amíg érveket Velem szemben nem olvasok tőled, addig nincs miről beszélni. Az ellent mondás, nem érv, az humbug.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.18. 21:22:22

varga tamás írta:Miki!
Veled vitatkozni, de még kommunikálni sem nagyon lehet, ez szomorú. Olyan konok vagy, hogy az már fájdalmas, csak vagdalkozni, kiosztani és helyre igazítani tudsz. Érveid Velem szemben még nem voltak, csak kioktatásokat olvastam tőled. Nem kezdem el sorolni mi mindenben igazolt engem az élet és a Barcelona, elég csak tavaly decemberre gondolnod...
Ne haragudj, de innentől kezdve a TE véleményed qummára nem tud érdekelni, azt írsz, amit akarsz, és én is ezt fogom tenni. Egy ngy probléma van veled: törsz, nem hajolsz. Így az élet nem lesz egy sétagalopp a számodra, ahol naponta száz és száz kompromisszumot kell kötni.
Tamás!
Az ebben a hszedben a legdúrvább,h ez mind Rád igaz...veled nem lehet vitatkozni,ill csak azt lehet,mivel nem vagy hajlandó beismerni sokmindent...gyönyörűen megfogalmaztad a saját tuljaid :wink: Nekem sem ment volna szebben...

Amúgy nem haragszom,és addig foglak "kiosztani" amíg hasonló hszeket írsz....+amíg alapot adsz arra,h "kiosszalak"...
ez van.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.18. 21:18:44

Miki!
Veled vitatkozni, de még kommunikálni sem nagyon lehet, ez szomorú. Olyan konok vagy, hogy az már fájdalmas, csak vagdalkozni, kiosztani és helyre igazítani tudsz. Érveid Velem szemben még nem voltak, csak kioktatásokat olvastam tőled. Nem kezdem el sorolni mi mindenben igazolt engem az élet és a Barcelona, elég csak tavaly decemberre gondolnod...
Ne haragudj, de innentől kezdve a TE véleményed qummára nem tud érdekelni, azt írsz, amit akarsz, és én is ezt fogom tenni. Egy ngy probléma van veled: törsz, nem hajolsz. Így az élet nem lesz egy sétagalopp a számodra, ahol naponta száz és száz kompromisszumot kell kötni.
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.18. 21:11:18

Szerintem is jó ötlet lenne! + most mindent megtenne a sikerért!

Igen! Lippi lenne a legjobb! Sajnos nem hiszek benne, szerintem nem jönne!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.09.18. 21:10:27

Esélytelen.. :roll: :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.18. 21:10:23

Dinho1980 írta:sztem ezekhez a sztárokhoz Capello kellene... jó lehet h nem sokan kedvelik mert nagy tuskó de jó tréner abból a rüdves madridból is bajnokot csinált!!!
Capellora szavazok...
Isten óvjon meg tőle!
Nálam Lippi...
Dinho1980
Barça C

2007.09.18. 21:09:14

írjatok már vmit a Capellos ötletemre!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.18. 20:49:36

varga tamás írta:
Barcaforever írta:Ne haragudjatok, de igazából nincs stílusa a csapatnak és lehetnek akármilyen játékosaid, azt az edző határozza meg.

Vmeik nap olvastam,h azért lett 0-0, mert nem játszott Messi és nem volt hangulat meg lendület, mikor Dinho nem volt ugyanezt hallottam.Még szerencse, h van aki nem játszik.Dinho-Henry-Messinél majd Eto'o-ra fogjuk? :roll:

Nekem ne mondja senki, hogy egy Henry-Dinho-Dos Santos hármasnak nem kéne legalább 1 gólt lőnie az osasunának. :oops:
Én hasonlót írtam le tegnap, mire Miki megint benyögte, hogy már megint itt van Tamás a süket dumájával - vagy valami hasonló.
Akkor idézdd be,h te mit írtál,és h arra mit reagáltam...észreveszed a különbséget :wink:
ha már nem emlékszel korrektül rá....
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.18. 20:46:57

varga tamás írta: Már amikor kinevezték, is hibának tartottam a választást, az elmúlt egy évben pedig egyenesen katasztrófának. Egy dilettáns idióta, aki annyit ért a szakmához, mint én. Csdak neki van róla papírja, meg eurómilliókat markol fel, én meg egy mezei szurkoló vagyok Mo-ról.
Amikor meg ment a szekér,nagyban hallgattál mi :?: :roll: Most könnyű szidni,viszont akkor meg nehéz lett volna dícsérni igaz?

Amúgy azért írtam neked ismét amit,mert megint túloztál,nem a 9 ponttal,mert az hozni lehet,de olyanokat írsz ,h gólt sem szabad kapni meg hasonló ***ságokat....azt hiszed,h neked mindig igazad van,hát hidd csak :lol: csak EGYSZER gondolkodnál el azon,h miért mindenkinek veled van gondja...na jó nagyon kevés kivétel van......megmondom én neked,azért mert nem vagy képes beismerni,h nagyon sűrűn írsz olyat amit nem kellene,és nem az igazságról beszélek,ill ha olyat írsz,akkor meg nem épp úgy ahogy kellene....
De Tamás igazad van...sosem írsz hülyeséget,sosem tévedsz,mindig bejönnek a megérzéseid,és a fórum 85% ával folytatott vitádban mindig neked volt igazad :!: :!: :!: Na ezzel az a bibi,h az a 85 , 8,5!
.
Kép
Dinho1980
Barça C

2007.09.18. 20:32:46

sztem ezekhez a sztárokhoz Capello kellene... jó lehet h nem sokan kedvelik mert nagy tuskó de jó tréner abból a rüdves madridból is bajnokot csinált!!!
Capellora szavazok...
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.09.18. 20:25:17

de alszik és a real kispadjáról álmodik :wink:

hogy aludna már? jobbra néz :)

amúgy, ha mi szurkolók elalszunk néha a mérkőzéseken, akkor ő miért ne aludhatna el? :twisted: :twisted:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.18. 20:19:11

Ugye a főoladalon a képen nem alxik Rijkaard a kispadon :?: :shock: :x
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.09.18. 20:14:29

csoho írta:nyilvánvalóan a rijkaard-ten kate páros volt az ideális. ahogy már elhangzott: henk volt az értelmi szerző, frankie a pedagógus. már akkor is nagyon sajnáltuk henk távozását, hát itt a magyarázat, hogy miért.
Amikor Henk itt ténykedett még volt motiváció és nem ez a támadósor játszott.
Az oké, hogy a mostani izmosabb, viszont jelenleg túl sok olyan ember játszik támadó poszton aki kreatív és soxor meghal a szépségben. Nem elég célratörőek.
Ezeket a játékosokat nem lehet visszafogni, mert akkor megy nekik igazán, ha kötetlenül szabadon játszhatnak. Egy ilyen támadósorral viszont nem nagyon lehet taktikázni. Kiküldöd őket remélve, hogy odateszik magukat és összejön nekik minden vagy legalábbis annyi ami győzelmet ér.
Jelenleg 5-6 játékosunk is szervezi, színezi a játékot és nincs senki aki megjátszható lenne, aki gólhelyzetben várná a labdát.

Úgy tűnik, hogy a támadó játékunkban semmi nem változik, de azt azért ne képzeljétek, hogy Rijkaard azzal küldi ki őket a pályára, hogy fiúk játszatok úgy ahogy szoktatok. Biztos mond nekik új dolgokat is(ne cipéljék annyit a labdát, mozogjanak többet, íveljenek be szélről vagy tudja a tököm stb stb) és mégsem látunk belőle semmit.
Azt aláírom, hogy valószínű Rijkaard nem elég erényes, de az kizárt, hogy ezeket az alapvető dolgokat, változtatásokat -amik nyilvánvalóak egy mezei fórumozónak is- nem lépi meg.

Amennyiben idén nem nyerünk semmit, nyáron szerintem is meg kell válni a holland mestertől ahogy 1-2 játékostól is(és itt semmi esetre sem a kamerunira gondolok).
Rapika
Entrenador del Barça

2007.09.18. 20:10:12

Nekem nagy kedvencem Rijkaard,mindig is szimpatikus volt a higgadtsága,de az utóbbi hetekben már engem is elkezdett bosszantani az a nyugodt arc,mikor nem sikerül semmi...
Nem mondom,h váltani kell,de lehet,hogy csak ez segít ezen a kereten!
Örülnék,ha vele javulnánk fel a normál Barca szintre,de ha csak nélküle megy...legyen! :roll:
Kép
Kép
Gajus
Barça B

2007.09.18. 19:48:12

Nekem szinte mindegy, de javuljon a játék! :(
Barca,Barca,Baaaarca!
Andris
Adminisztrátor

2007.09.18. 19:42:23

LG írta:
Sztem kéne neki vmi ultimátumot adni
Ez az :!: :D Látjátok, nekem még Laportáék is andak a szavamra :!: 8)
Kiváncsi leszek. :)
Ha valóban létezik ez, akkor a játékosok tudni fognak róla. És sztem Frank alatt jó világ volt nekik, szal kapkodni fogják magukat már csak ezért is.

Remélem sikerül a dolog. Jó Barcát szeretnék, Rijkaardal a kispadon. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.18. 19:35:49

Sztem kéne neki vmi ultimátumot adni
Ez az :!: :D Látjátok, nekem még Laportáék is andak a szavamra :!: 8)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.18. 19:29:36

Barcaforever írta:Ne haragudjatok, de igazából nincs stílusa a csapatnak és lehetnek akármilyen játékosaid, azt az edző határozza meg.

Vmeik nap olvastam,h azért lett 0-0, mert nem játszott Messi és nem volt hangulat meg lendület, mikor Dinho nem volt ugyanezt hallottam.Még szerencse, h van aki nem játszik.Dinho-Henry-Messinél majd Eto'o-ra fogjuk? :roll:

Nekem ne mondja senki, hogy egy Henry-Dinho-Dos Santos hármasnak nem kéne legalább 1 gólt lőnie az osasunának. :oops:
Én hasonlót írtam le tegnap, mire Miki megint benyögte, hogy már megint itt van Tamás a süket dumájával - vagy valami hasonló.
Kép
Lezárt