Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jóvan de én azt a meccset nem láttamKluivertinho írta:A Bilbao ellen is vetődött egy labda után, pedig látszott, hogy nem fogja elérni. De legalább megpróbálta.Mihu írta:De hozzáteszem hogy szerdán egyetlen egy mozdulata maradt meg bennem de az nagyon: 1.5 éve nem láttam vetődni egy rossz labdáért...ezért akkor egyből meg is tapsoltam![]()
A Bilbao ellen is vetődött egy labda után, pedig látszott, hogy nem fogja elérni. De legalább megpróbálta.Mihu írta:De hozzáteszem hogy szerdán egyetlen egy mozdulata maradt meg bennem de az nagyon: 1.5 éve nem láttam vetődni egy rossz labdáért...ezért akkor egyből meg is tapsoltam![]()
2. Nem akarok újrakezdeni a Ronaldinho hasznosságáról szóló vitát de erre csak azt tudom mondani hogy 1.5 éve minden meccs előtt erre várunk hogy összeszedje magát....és mégsemRivaldo11 írta:Hát, én azt mondom, nagyon fog nekünk hiányozni a mai meccsen, még ilyen formájában is. Erre a meccsre összeszedné magát, és ki tudja, egy villanásával dönthetne is akár...
Csak nehogy amolyan sertodottseg fele tipusu serules legyen ez..mert meghajtom akkor..Sharkinho írta:Rövidhíreknél ott van, hogy nem játszhat. Szóval vagy Iniesta vagy Dos Santos...
Ha van benne tartás, akkor a lecserélésével nem lehet elvenni a kedvét. Én szerintem a Bilbao ellen jobban játszott, eredményesebben és hasznosabban is, a Lyon ellen nem sok momentuma volt, de ezekkel a lecserélésekkel talán észbe kap és visszatér a régi fénye. A Lyon ellen, amikor Messi gólt lőtt, Rijkaard odament gratulálni Ronaldinhóhoz, látni lehetett, hogy nem örül, talán éppen akkor fordult meg a fejében, hogy már nem róla szól a Barcelona és nélküle is képes gólt szerezni és nyerni a csapat. Talán ez visszahozza a kedvét. Remélem.Chris írta:én személy szerint szerdán nem cseréltem volna le, mégpedig azért, mert tavaly volt kb 15-20 meccs mikor a szerdai tejesítményének a felét sem hozta, és mégis pályán maradhatott. nem azt akarom ezzel mondani, hogy élete meccse volt, de látni lehetett rajta, hogy küzdött, visszajött és védekezett is a maga módján, és ez az "egyáltalán nem futok, és nem érdekel a meccs" hozzáállás után már eredménynek mondható. most kell felé a türelem és bizalom, mert ilyen hozzáállással egy idő után be fognak jönni neki a cselek és a passzok is. de ezt a hajtást minden meccsen látni szeretném tőle. csak az a kérdés, hogy Rijkard ezzel a cserével nem vette-e el a kedvét a további küzdéstől. egyenlőre ennyi.
Ha máskor nem is nagyon, most teljes mértékben egyet értek Tamással!varga tamás írta:rhynn barátunk helyzetértékelése több ponton is szubjektív, így R10 esetében is. Azért nem kéne elküldeni azt az embert, akinek az elmúlt évek szépségét, eredményeit köszönhetjük. Olinak van helye a Barcában, Ronaldinhónak meg nincs? Egy kicsit meredek.
Ezért van odaírva, hoyg szubjektív DIREKT. És ez ezért fórum, hogy mindenki elmondhassa a SAJÁT véleményét, mégha azzal mások nem is értenek egyet! De én szívesen várom mások véleményét hasonló terjedelemben, úgyhogy csak bátran.varga tamás írta:rhynn barátunk helyzetértékelése több ponton is szubjektív, így R10 esetében is. Azért nem kéne elküldeni azt az embert, akinek az elmúlt évek szépségét, eredményeit köszönhetjük. Olinak van helye a Barcában, Ronaldinhónak meg nincs? Egy kicsit meredek.