Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én örülnék, hogyha nem ő kapná, mert eddig minden Aranylabdás a díj után nagy visszaesést tanusított játékában...Gömzító írta:Hát ha nem néznék azt is hogy ki mit nyert a csapattal csak az egyéni teljesítményt akkor azt mondanám hogy egyértelmű favorit az aranylabdára de így sajna nagyon sanszos hogy nem ő kapja
Én nem piszkálni akartam, de az eset nagyon hasonlít Bechamére.Ameddig Beks nem volt ekkora sztár,hajtott, utána ő is feszt a divatolással foglalkozott, lustán mozgott.És most is ugyanez van Roninál.gianni írta:Nem kéne állandóan ronit piszkálni.
Én nem piszkálom (sőt.. fel is akasztanám magam az elsö fára ha elmenne innen) Csak Messi-t akartam dicsérni hogy szerény.. sajna ez Roni rovására sikeredettgianni írta:Nem kéne állandóan ronit piszkálni.
A különbség az h Roni mindig is elég sztár ként viselkedett és fog is(divatolás), ez nem volt benne soha szimpatikus, de a játékán eddig nem látszott.Game90 írta:Én ugyanezt hittem Ronaldinhoról is...lionelmessi19 írta:Messi szerintem a büdös életben nem fogja elveszteni a motivációját...![]()
Én ugyanezt hittem Ronaldinhoról is...lionelmessi19 írta:Messi szerintem a büdös életben nem fogja elveszteni a motivációját...
Inkább az látszik , hogy FÁRADT vagy, vagy FÁRASZTÓ napod volt.Los Banditos írta:Látszik, hogy fáradt napom volt.
![]()
Legyen igazad.noname írta:Remélhetőleg Messivel nem az lesz mint Ronival vagy Decoval, hanem mint Xavival, Zambrottával....Őket nem kell mostiválni, hiába nyertek már meg szinte mindent.
Los Banditos írta:Nekem azis elég, ha jól játszunk és nyerünk, de nem bánnám ha lőne ma is lőne gólt. Elvégre nem az ő feladata lenne a gólszerzés.![]()