Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem! mármint hogy rászólnak.Zozzy 5 írta:Szerintem rá fognak szólni a csapaton belül is emiatt, és szerintem meg is fogja érteni.
Most akartam én is írni....nem baj ha próbálkozik,mert egy zseni,de amikor 2odszorra nem passzolta be simán középre ahol 2mypeter írta:Azért az borzasztó volt, és Messi tavaly még nem csinált volna ilyet, amikor nem adta le Xavinak a labdát... Helyzetkihasználása pedig kb. a rossz formában lévő Eto'o-t idézte.
Ne bízd el magad Leo!!!!!!
Hát nem rossz játékosok de nem biztos hogy elég lenne elleneultrasur írta:Naon nagy formában van nem tom ki fogja majd le a reolbol én ráküldeném ramost+diarrat és végig csak őt kéne fogni. talán...
ebben igazad van és tényleg elfelejtettemLionel85 írta:Csak azt felejted el, hogy a nyert címek nyomnak nagyot a latban, tavaly Cannavaro csak azért kapta meg, mert ő volt a csk-ja a világbajnok csapatnak. Messi ebben az évben nem nyert semmit. Ha a Copa América meglett volna, akkor több esélye lett volna.
Kaka kapja.Ez biztos, de pl Owen is nagyon fiatalon kapta meg és egyáltalán nem esett vissza a játéka.Mr. Master írta:Én örülnék, hogyha nem ő kapná, mert eddig minden Aranylabdás a díj után nagy visszaesést tanusított játékában...Gömzító írta:Hát ha nem néznék azt is hogy ki mit nyert a csapattal csak az egyéni teljesítményt akkor azt mondanám hogy egyértelmű favorit az aranylabdára de így sajna nagyon sanszos hogy nem ő kapja
Na-na! Cannavaro előtte is béna volt!Mr. Master írta:Én örülnék, hogyha nem ő kapná, mert eddig minden Aranylabdás a díj után nagy visszaesést tanusított játékában...
Megfontolandó gondolot...Én sem siettetném ezt a Golden Ballt...Mr. Master írta:Én örülnék, hogyha nem ő kapná, mert eddig minden Aranylabdás a díj után nagy visszaesést tanusított játékában...