Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
annak örülnék a legjobban ha vasárnap lenneHawk írta:Valahol azt olvastam, hogy vasárnap 17 órától, de még változhat.merx írta:Meg tudja vki mondani, hány órától és melyik nap lesz a hétvégi bajnoki???
Igazad van, most h belegondolok, télleg nem sok dicsérő szót hallottam tőle...Gömzító írta:Tényleg sokat letett már az asztalra de akkor mondja már meg nekem valaki, hogy miért csak akkor alkot véleményt ha nem megy a csapatnak??????kovinho írta:Na jó, de sztem ő elég sokat letett az asztalra hogy megmondja a véleményét...
Dícsérő szavakat nem nagyon hallani tőle!
Most kezd formába jöni a csapat és egyből csende lett!
Hajrá Barca
Tényleg sokat letett már az asztalra de akkor mondja már meg nekem valaki, hogy miért csak akkor alkot véleményt ha nem megy a csapatnak??????kovinho írta:Na jó, de sztem ő elég sokat letett az asztalra hogy megmondja a véleményét...
Akkoris sokat ugat...haze71 írta:Ő már nem futballista, ellentétben Ronnival...Kluivertinho írta:OFF:
Johan Cruyff azt mondta, hogy egy futballista nem tud megélni a múltjából, hanem a jelenéből kell.
Ronaldinho: Ő még most is a múltjából él.
![]()
![]()
![]()
Ez az Dinho mond meg neki!
Ő már nem futballista, ellentétben Ronnival...Kluivertinho írta:OFF:
Johan Cruyff azt mondta, hogy egy futballista nem tud megélni a múltjából, hanem a jelenéből kell.
Ronaldinho: Ő még most is a múltjából él.
![]()
![]()
![]()
Ez az Dinho mond meg neki!
Sajnos már 2 éve ebben reménykedünk, és nem változik semmi:-(barca99 írta:Egyébként ha jól számolom, Eto'o is akkor fog visszatérni... addig ki lehet húzni, utánna remélem már nagyobb szerencsénk lesz sérülések terén.
Ne utáld mert nincs igazadhaze71 írta:Úgy látszik, csak én vagyok maximalista. De tudjátok, nem is ez a baj, hanem hogy szerintem ennyit tudunk Messi nélkül. Utálnám, ha nekem lenne igazam...
Meg is lett volna a 8, ha nincs az a szájbalökött partjelző. A támadóinknak a gólokon kívül még kb 4-5 olyan ziccere lehetett volna mikor 1 az egyben állnak kapussal szemben, de a partjelző mindent lesre intett. A baj csak az volt, hogy egyik sem volt az! Egyébként ha egy csapat visszaáll 4-0-nál az teljesen természetes. Az idény hosszú, senki sem akar megsérülni. Most is elvesztettük az egyik legfontosabb emberünket a középpályán, Tourét.... 1 meccs, 1 sérült. Ha ez így megy tovább, akkor nagy baj lesz.....haze71 írta:Én mindíg fanyalogni fogok, mikor 3 vagy 4-0 nál csaljuk a játékot. Mi az, hogy hova hajtsunk? Messinek sem kellett volna nekimenni a védőjének egyedül és belőni a negyediket, de valahogy neki nem ez a mentalítása, mint egyeseknek... Ezért szeretem. Vagy akkor hogy tud egy csapat 7 meg 8 gólt rúgni? A Brémának nem lesz BL meccse? Mégegyszer gratula az eredményhez, de én egy Barcától azt várom, hogy rúgjon 8 gólt egy olyan csapatnak, amelyiknek lehet. Ezzel csak azt érik el, hogy az lesz a benyomásom a csapatról, hogy Messi nélkül ennyit tudunk. Remélem idén nem tudjuk meg, hogy milyen nélküle...