Mintha ezt má montad volna+már mások is mondták volna....beakadt a lemezEszter21 írta:Nem kéne ilyeneket írogatni. Magadat minősíted ezzel...LG írta:FINGOO 2![]()

Mintha ezt má montad volna+már mások is mondták volna....beakadt a lemezEszter21 írta:Nem kéne ilyeneket írogatni. Magadat minősíted ezzel...LG írta:FINGOO 2![]()
megkérdezhetem, hogy ebbe miért szóltál bele, talán te vagy figo2 is??????!!!!!!!!!!!!Robinho7 írta:Látom "emberek" jól elvagytok.A BL-t viszont a madrid nyeri meg,de ha nem akkor is tovább fog jutni mint a Barsza!
FIGO 2 írta:te chris sztem nem vagy teljesen 100as...úgy örülsz mintha bl-t nyertetetek volna...Chris írta:ha jól olvastam az as.com-on Casillas nem fog védeni a valencia ellen.![]()
![]()
![]()
![]()
végre valami jó hír.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OLLLLÉÉÉÉÉ!!!!
(mi meg nyerjünk a osasuna ellen)![]()
te nem barca drukker vagy, hanem madrid ellendrukker. hülyegyerek....![]()
nem baj, majd talán ha megnősz. nagyon, de nagyon kicsirigó.FIGO 2 írta:nem tudom felfogni kicsirigóBoixos írta:akkor gondolom, azt már fel sem tudod fogni az egy darab neuron sejteddel, h esetleg a kettő együtt is működhet, kicsirigó?FIGO 2 írta:...
te nem barca drukker vagy, hanem madrid ellendrukker. ...![]()
![]()
Ezen valahogy nem lepődtem meg kicsirigó.De mi így szeretünk,a csekély agykapacitásoddal.FIGO 2 írta:nem tudom felfogni kicsirigóBoixos írta:akkor gondolom, azt már fel sem tudod fogni az egy darab neuron sejteddel, h esetleg a kettő együtt is működhet, kicsirigó?FIGO 2 írta:...
te nem barca drukker vagy, hanem madrid ellendrukker. ...![]()
![]()
Már megint magadat járatod figo10. egy igazi reál drukker nem örül az atletico sikerének semilyen körülmények között.Egyébként meg megértem,hogy utálsz minket a 3-0miatt,de ápr 10én is ennyi lesz,a mi javunkra.FIGO 2 írta:pedig lehetne a 0-2 után:Zsolti írta:Hihi. nállam együtt működik a kettő.Tökéletes egyensúlyban.bár az antimadridot inkább úgy mondanám,hogy anti reál madrid,mert az atleticoval biza semmi bajom.
pedig lehetne a 0-2 után:Zsolti írta:Hihi. nállam együtt működik a kettő.Tökéletes egyensúlyban.bár az antimadridot inkább úgy mondanám,hogy anti reál madrid,mert az atleticoval biza semmi bajom.
nem tudom felfogni kicsirigóBoixos írta:akkor gondolom, azt már fel sem tudod fogni az egy darab neuron sejteddel, h esetleg a kettő együtt is működhet, kicsirigó?FIGO 2 írta:...
te nem barca drukker vagy, hanem madrid ellendrukker. ...
akkor gondolom, azt már fel sem tudod fogni az egy darab neuron sejteddel, h esetleg a kettő együtt is működhet, kicsirigó?FIGO 2 írta:...
te nem barca drukker vagy, hanem madrid ellendrukker. ...
Meg béel győztesek is nem? ugyan már.....van egy jó meccsetek,meg két [auto_cenzúra]....igaz,most mi is botlottunk kettőt,de nem jöttünk ki belőle annyira rosszul...FIGO 2 írta:mire ez a nagy öröm? casillas lehet h nem véd a valencia ellen, na és? cesar is jó keeper. zizu hiányozni fog de nélküle is nyerünk simán. SŐT BAJNOKOK LEXÜNK!Zsolti írta:Zizou sem fog játszani,ha jól tudom,a Valencia meg sztem felszálló ágban van.min xlesz.Chris írta:ha jól olvastam az as.com-on Casillas nem fog védeni a valencia ellen.![]()
![]()
![]()
![]()
végre valami jó hír.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OLLLLÉÉÉÉÉ!!!!
(mi meg nyerjünk a osasuna ellen)![]()
![]()
![]()
![]()
te chris sztem nem vagy teljesen 100as...úgy örülsz mintha bl-t nyertetetek volna...Chris írta:ha jól olvastam az as.com-on Casillas nem fog védeni a valencia ellen.![]()
![]()
![]()
![]()
végre valami jó hír.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OLLLLÉÉÉÉÉ!!!!
(mi meg nyerjünk a osasuna ellen)
mire ez a nagy öröm? casillas lehet h nem véd a valencia ellen, na és? cesar is jó keeper. zizu hiányozni fog de nélküle is nyerünk simán. SŐT BAJNOKOK LEXÜNK!Zsolti írta:Zizou sem fog játszani,ha jól tudom,a Valencia meg sztem felszálló ágban van.min xlesz.Chris írta:ha jól olvastam az as.com-on Casillas nem fog védeni a valencia ellen.![]()
![]()
![]()
![]()
végre valami jó hír.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()