Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontosan errol beszelek...csak nem tudok jol fogalmazniredmiller írta:Bőven elég az, hogy alaposan munkában tartja az ellen védelmét! Rohadt sokat mozog elől és megjátszható, ergo a többiek is könnyebben kerülnek helyzetbe, illetve hozza őket helyzetbe.
Szerintem meg egyszerre ketten fogjak..igy nehezebb jatszani..mikor ronniet fogtak ketten akkor o hisztizett..Henry bar nem teszi azt...Rivaldinho írta:Nekem nagyon de nagyon nem jön be Henry játéka.. nem tudom mért.. de nem.. nála a labda... fogja és megtolja a védő mellett...? nézem miaf@x??? de megin megcsinálja.. de sose jön be neki... állandóan ezt csinálja... hosszú oldal felé, job oldalon van akkor a jobb bal oldalon van akkor a bal felé húzza meg... azt hiszi így el tud menni mellete ? ez még megye 2-be se menő... fogja, megtolja a védő mellett és így nézek... modnom oké... nekem kummára nem teccik... sztem inkább ő lassítja a játékot mintsem Roni..
Kedves Kluivertinho!Kluivertinho írta:Az Henryt (is) fikázó Varga Tamás, most nagyon csöndben van. Ezt mondtam én is, ahogy sokan mások: kell még neki pár meccs, hogy belejöjjön. Hál' Istennek 1 meccs lett abból a párból.![]()
Csak így tovább Thierry!