2005.03.12. 21:07:11
na. jók vagyunk szerintem, én úgy látom, hogy sokszor csak úgy tudja megszerezni a bilbao a labdát, hogy szabálytalankodik ellenünk, persze a játékvezető nem fújja le, ha viszont valamelyik játékosunk elfut egy bilbaoi mellet és egy picit is hozzáér, már úgy esnek össze mintha minden csontjukat összetörték volna. volt olyan, hogy azt mondja a közvetítő, húha, Ronaldinho odakönyökölt a nemtommelyiknek, azt nézem a lassítást, azt semmi nem volt, annyi történt csak hogy Roni fedezi a labdát és kinn volt a keze úgy kb mellmagasságban, azt fut neki a bilbaoi, és hozzáér a keze a kis porcelán testéhez, de nem a fejéhez, hanem a mellkasához! erre mit csinál? mintha klicskotól kapott volna egy jobbost, azt megfogja a fejét és összeesik, utána rájön, hogy nem is fáj neki annyira és nemsokkal később láss csodát fut tovább. Na, hát én az ilyet utálom! Az elején is Deco a semmiért sárgát kapot, azt így a köv. meccsen nem játszhat, hát olyanokat lefújt a bíró ellenünk, hogy semmi nem volt! a bilbaoi szabálytalanságokat meg észre se akarja venni. na azért annyira nem rossz ő, mármint a bíró, csak az ilyenkor inkább a hazai csapatnak szoktak fújni, meg egyébként is a meccs kimenetelét ez nem befolyásolja, de engem személy szerint idegesít.
Egyébként Roni jól játszik csak néha elveszik a mezőnyben. DE! Hangsúlyozom ez nem az ő hibája!!! mert ha nála van a labda akkor vagyunk csak igazán veszélyesek, de ez elmondható Decoról és Xaviról is, csak a védelmünk nem mindig felpasszolja nekik a labdát, hanem csak előreíveli, azt "majd lesz valahogy", de nem ez a jellemző. Szóval összefoglalva JÓK VAGYUNK! ÉS MINDENKI JÓL JÁTSZIK! MEG NYERNI FOGUNK! ÉS MEGNYERJÜK A BAJNOKSÁGOT!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
bazsa007 2005.03.12. 22:14:26-kor.