Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, megyek angol-oroszt nézni, az eurosportra. Hajrá oroszok!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na haragudj, de nem kell megmagyaráznod, hogy a döglött ló alszik, mert nem - megdöglött.ozsimiki írta:Elég rossz a memód akkorvarga tamás írta: ozsimiki: Te nekem, ezen a honlapon még sosem adtál igazat, pedig az elmúlt egy év során valószínűleg nem ez volt az első eset.Amúgy azokban az esetekben amikor én "szóltam" rád,és vita lett,továbbra sincs mit elismernem,ugyanis a szerintem nem oda illő jelzőket nem lehet kimagyarázni,mégha lényegi dolgokban igazad is volt....de mint már írtam nem abba kötöttem bele.

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
kiváncsi vagyok mit csinálnak a Brasilok a Maracana stadionba...
Sztem örülten szép focit fognak mutatni, arrol ne is beszélve hogy mindegyik meg akarja majd mutatni mit tud.
Szoval hajrá Ronaldinho!
Sztem örülten szép focit fognak mutatni, arrol ne is beszélve hogy mindegyik meg akarja majd mutatni mit tud.
Szoval hajrá Ronaldinho!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szép volt! Grat!gianni írta:vb selejtező:
Venezuela-Argentína:0-2
gólszerzők:G.Milito,L.Messi
grat.
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Titinho
- Director del Fútbol
Én is gratulálok mindkettejüknek! Messi állítólag ismét "varázslatos" gólt szerzett!gianni írta:vb selejtező:
Venezuela-Argentína:0-2
gólszerzők:G.Milito,L.Messi
grat.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Elég rossz a memód akkorvarga tamás írta: ozsimiki: Te nekem, ezen a honlapon még sosem adtál igazat, pedig az elmúlt egy év során valószínűleg nem ez volt az első eset.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Eurobarca Staff
Bárki hibázhat, bárkit elregedhet a hév, elöntheti az ideg, én csupán felhívtam a figyelmed, mert voltam én is már hasonló helyzetben, és utólag, higgadtan átgondolva, tényleg máshogy láttam a dolgot. Nem is a bántás miatt írtam, csupán furcsa volt a megnyilvánulásod(tudom, hogy nem hozzám címezted ezt, csak úgy írtam).varga tamás írta:Amúgy a hozzáfűzött gondolatom tényleg túllépte az emberiesség határát, elnézést érte. Csupán nem bírom, sosem bírtam felfogni, hogyan történhetnek ilyesmik. Ki lehet kapni, lehet szidni a bírót, még a szeretett csapatot is, lehet kritizálni yx-t, de szíjjal verni - az mindennek a non plus ultrája.
Amúgy Mészölynek tényleg nem volt igaza, cigányozni, "fekázni" sem szabad. Az egyenlő bánásmód elve alapján jogosak a kritikáitok.
A hsz-ed további részével továbbra is egyetértek.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Hoppá!dali írta:Hát igen elég unalmas meccs volt,sajnos Ronie sem tett sokat hozzá.Ez viszont nem egy lapos gól Ecuador-Venezzuela meccsen esett Jose Manuel Rey rúgta 40-45 méterröl![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9w5eBwpJ ... ed&search=

Ismét győztünk

Forza Lazio!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Perrero: többször kéne olvasnod a fórumon a hsz-mat, mert ha valakinek igaza van velem szemben, azt elismerem.
Los: nem vagyok én pap, nem is voltam, nem is leszek.
Amúgy a hozzáfűzött gondolatom tényleg túllépte az emberiesség határát, elnézést érte. Csupán nem bírom, sosem bírtam felfogni, hogyan történhetnek ilyesmik. Ki lehet kapni, lehet szidni a bírót, még a szeretett csapatot is, lehet kritizálni yx-t, de szíjjal verni - az mindennek a non plus ultrája.
Amúgy Mészölynek tényleg nem volt igaza, cigányozni, "fekázni" sem szabad. Az egyenlő bánásmód elve alapján jogosak a kritikáitok.
ozsimiki: Te nekem, ezen a honlapon még sosem adtál igazat, pedig az elmúlt egy év során valószínűleg nem ez volt az első eset.
Los: nem vagyok én pap, nem is voltam, nem is leszek.
Amúgy a hozzáfűzött gondolatom tényleg túllépte az emberiesség határát, elnézést érte. Csupán nem bírom, sosem bírtam felfogni, hogyan történhetnek ilyesmik. Ki lehet kapni, lehet szidni a bírót, még a szeretett csapatot is, lehet kritizálni yx-t, de szíjjal verni - az mindennek a non plus ultrája.
ozsimiki: Te nekem, ezen a honlapon még sosem adtál igazat, pedig az elmúlt egy év során valószínűleg nem ez volt az első eset.

-
- Barça B
Üdv!
Megnéztem a Románia-Hollandia Eb-selejtező összefoglalóját. Bár ne tettem volna... Ezek a Románok semmit sem csináltak, aztán egy szöglet utáni kavarodásból rúgták a győztes gólt! Végig jobbak voltak a Hollandok! Dühítő az ilyen.
Ha ez esetleg már volt téma bocs, ma néztem az összefoglalót.
Megnéztem a Románia-Hollandia Eb-selejtező összefoglalóját. Bár ne tettem volna... Ezek a Románok semmit sem csináltak, aztán egy szöglet utáni kavarodásból rúgták a győztes gólt! Végig jobbak voltak a Hollandok! Dühítő az ilyen.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Érdkes Tamás...Múltkor még te voltál a nagy pap, aki még a "feka" kifejezésen is leragadt, de mostmár vademberek? Hmm...
in to exile
-
- Eurobarca Staff
Azzal együtt, hogy megdöbbentő ami történt, Tamás azért érdekes, amit megjegyzésnek írtál, cigányozni nem szabad, de a négereket minősíteni igen,varga tamás írta:A Togo-Mali (0-2) válogatott mérkőzés után Fréderic Kanouté-t és Seydu Keitát, a Sevilla két labdarúgóját a feldühödött togói szurkolók agyonverték. Kanouté fejét szöges szíjjal verték, hogy több helyen össze kellett varrni, s emellett üveggel is fejbe dobták. A két játékos előreláthatólag 1 hónapot lesz kénytelen kihagyni. (index.hu)
No comment... Lehet, hogy Mészöly nem tévedett olyan nagyot, néhány afrikai ember esetében. Mert értelmes emberek ilyet nem tesznek, de még az állatok sem.
hol itt a következetesség???
Ők se mind ugyanazok. Nem is beszélve arról, hogy nem csak Afrikában vannak ilyenek...Azért az offtopicban mutatott hozzáállásod után ez egy kicist megdöbbentett.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Nem hallotátok még srácok? Messi az argentín Dzsudzsák!Danka00792 írta:Meik válogatottba nem jönne jol egy Roni meg egy Messi?davi10 írta:Egy Messi meg egy Ronaldinho jól jönne a magyar válogatottba...![]()
![]()

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Meik válogatottba nem jönne jol egy Roni meg egy Messi?davi10 írta:Egy Messi meg egy Ronaldinho jól jönne a magyar válogatottba...![]()
![]()

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Amikor tévedek elismeremvarga tamás írta:Hoppá!ozsimiki írta:Varga Tomi, robertfscb!
Igazatok van,ezt most benéztem,valszínű a Vb selejtezők miatt,mert ott tuti úgy volt,h a 2.oknak még játszaniuk kellett a részvételért...kivéve aszhem a legjobb két 2.iknak![]()
Hát így meg laza lesz akkor....franba
![]()
Eurobarca-történeti pillanat: ozsimiki igazat adott nekem. Hip-hip hurrá![]()
![]()

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hoppá!ozsimiki írta:Varga Tomi, robertfscb!
Igazatok van,ezt most benéztem,valszínű a Vb selejtezők miatt,mert ott tuti úgy volt,h a 2.oknak még játszaniuk kellett a részvételért...kivéve aszhem a legjobb két 2.iknak![]()
Hát így meg laza lesz akkor....franba
![]()
Eurobarca-történeti pillanat: ozsimiki igazat adott nekem. Hip-hip hurrá

- ozsimiki
- Adminisztrátor
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚvarga tamás írta:A Togo-Mali (0-2) válogatott mérkőzés után Fréderic Kanouté-t és Seydu Keitát, a Sevilla két labdarúgóját a feldühödött togói szurkolók agyonverték. Kanouté fejét szöges szíjjal verték, hogy több helyen össze kellett varrni, s emellett üveggel is fejbe dobták. A két játékos előreláthatólag 1 hónapot lesz kénytelen kihagyni. (index.hu)
No comment... Lehet, hogy Mészöly nem tévedett olyan nagyot, néhány afrikai ember esetében. Mert értelmes emberek ilyet nem tesznek, de még az állatok sem.