Holnap "debi"!Enrique írta:
![]()
![]()
![]()

Holnap "debi"!Enrique írta:
![]()
![]()
![]()
Kihívtalak egy barátságos meccsre. Ha állod, akkor fogad el.Enrique írta:Én is játszom!
Főleg amikor ide beír vki, mert akkor mindig megnézem h mizujs a csapatommal...
Februári eredményeim: 4 GY és 1 D....Nem rossz, úgy hogy nem is foglalkozom vele.
2. Vagyok az VI. 5. csoportban.(Nem tudom ez most jóe...
)
én kikaptam 5-0-raszparimiro írta:ma nyertem 7:0-ra!! laza játékkal! tuti második vagyok! Nektek milyen volt a mai bajnoki forduló?
Egy nagyon jó, valós időben játszódó focimanager! Én ápr. 5-től játszom a hattrick-el! eddig nagyon élvezem! kihívást jelent az, hogy te legyél a legobb! Nem olyan mint a számítógépre felrakható managerek, ahol nincsenek Ronaldinho, Del Piero! Vagyis vannak, de azoknak közel se olyan az értékük!! Sztem ki kell próbálni!redlions írta:Lehet, hogy ez a megoldás??? Akkor milyen játék ez???Enrique írta:Hehe... 2. vok 11 meccs után 43-10es gk-gel és 25 ponttal......![]()
![]()
![]()
Erre varrjatok gombot!!![]()
Utoljára kábé másfél hónapja néztem meg mizu a csapattal... Erre tessék, nyerem a meccseket. Nem is kell oda edző én aztmondom!!!!![]()
![]()
![]()
Jóóó!!!redlions írta:Lehet, hogy ez a megoldás??? Akkor milyen játék ez???Enrique írta:Hehe... 2. vok 11 meccs után 43-10es gk-gel és 25 ponttal......![]()
![]()
![]()
Utoljára kábé másfél hónapja néztem meg mizu a csapattal... Erre tessék, nyerem a meccseket. Nem is kell oda edző én aztmondom!!!!![]()
![]()
![]()
Lehet, hogy ez a megoldás??? Akkor milyen játék ez???Enrique írta:Hehe... 2. vok 11 meccs után 43-10es gk-gel és 25 ponttal......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én abbahagytam, de jó hogy említed, megnézem mi van a csapattal...redlions írta:Mi van? Már senki sem játsza? Eddig olyan lelkesen írt az a pár ember. Ha január 9ig senki nem ír, akkor lezárom.
Kösszi!Charlie írta:Te vagy aztán a jó manager EnriqueEnrique írta:Tényleg, én ma néztem meg h mi van a csapattal, mert ugye 2 hete nem is néztem, aztán látom, h nyertem 2 meccset, 1et 4-0ra, 1et 5-0ra....szparimiro írta:Sikeresen nyertem 5:0-ra hazai pályán! az új középpályásom nem remekelt annyira, de most nem az volt a lényeg!![]()
![]()
![]()
Asszem akkor hozzá sem nyúlok többet!![]()
![]()
C.
Te vagy aztán a jó manager EnriqueEnrique írta:Tényleg, én ma néztem meg h mi van a csapattal, mert ugye 2 hete nem is néztem, aztán látom, h nyertem 2 meccset, 1et 4-0ra, 1et 5-0ra....szparimiro írta:Sikeresen nyertem 5:0-ra hazai pályán! az új középpályásom nem remekelt annyira, de most nem az volt a lényeg!![]()
![]()
![]()
Asszem akkor hozzá sem nyúlok többet!
Tényleg, én ma néztem meg h mi van a csapattal, mert ugye 2 hete nem is néztem, aztán látom, h nyertem 2 meccset, 1et 4-0ra, 1et 5-0ra....szparimiro írta:Sikeresen nyertem 5:0-ra hazai pályán! az új középpályásom nem remekelt annyira, de most nem az volt a lényeg!
Ez azért lehet szvsz - hogy a IV.-V. osztály között ekkor különbség -, hogy sokáig nem volt magyarosítva a játék, ezért kevesebb játékos volt Mo.-n, és csak 4 osztálynyi csapat volt. Ezek idővel erősödtek olyannyira, h mire jött az V. osztály már nagy előnyük lett...szparimiro írta:Az tény, hogy a IV osztály nagyon erős! A csoportunkba aki tavaly lett győztes egyenes ágon jutott feljebb egy osztályt!!(Tavaly mindenkit végig vert csak én tudtam vele haza pályán x-elni!) Ebben a szezonban csak 3 pontja van és utolsó! Szóval ekkora különbség van a két csoport között
16 hét alatt! ez 14 bajnoki hétvégét jelent, egy osztályozót és egy szabad hetet! Remélem így érthető! Tehát egy év alatt ha jól van időzítve akkor 4 szezon is lemehettStike írta:Mennyi idő alatt megy le egy szezon?