2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jólvanna! csak pocsék napom volt csöppet kiakadtam és most úgy kedvem lenne eljátszadozni vele...!Zozzy 5 írta:Most mit izgatjátok magatokat erre a kis takony kölyökre?Asys írta:remélem egyszer élőben is találkozunk!campeonesmadrid írta:Az eddigi játékotok alapján, kezdtem tartani tőletek, de ezen a meccsen szánalom amit csináltok.
De vicces fiú valaki.gdavid23 írta:Ti sajnos most sem fogtok ajándékot kapni a fa alá évvégén mert mi nem adjuk vissza aztán nem szégyen a Villarealtól kikapni végülis areal is majdnem "kikapott" 5-0:D:D:D
sasi1 írta:Ki helyett jött Giovanni?
Vagy tán divat?:SVictor_Valdes írta:Ez a baj...Ronal.10 írta:sokan el se kezdték "nézni" a meccset...nem hogy elmennek félidöbeSzandi írta:Ha 5-1re vezetne a villarreal, én még akkor is itt maradnék és szurkolnék és bíznék a sikerben, nemhogy egy kis 3-1nél. Nehogymár félidőben elhúzzon a nép az esti mesét nézni!!![]()
![]()
Ezt nekem írtad haversrác?ronaldinho89999 írta: ako foss még tovább. mert mi nyerünk ti viszont nagyon beégtek. és félhetsz is. mert nagyon rossz karácsonyod lesz ugyanis december 23. real-barca.
Nem tudom biztosan, de szerintem Bojan. Ha nem akkor javítsatok ki!sasi1 írta:Ki helyett jött Giovanni?
ako foss még tovább. mert mi nyerünk ti viszont nagyon beégtek. és félhetsz is. mert nagyon rossz karácsonyod lesz ugyanis december 23. real-barca.Zozzy 5 írta:Most mit izgatjátok magatokat erre a kis takony kölyökre?Asys írta:remélem egyszer élőben is találkozunk!campeonesmadrid írta:Az eddigi játékotok alapján, kezdtem tartani tőletek, de ezen a meccsen szánalom amit csináltok.
Ez a baj...Ronal.10 írta:sokan el se kezdték "nézni" a meccset...nem hogy elmennek félidöbeSzandi írta:Ha 5-1re vezetne a villarreal, én még akkor is itt maradnék és szurkolnék és bíznék a sikerben, nemhogy egy kis 3-1nél. Nehogymár félidőben elhúzzon a nép az esti mesét nézni!!![]()
![]()
2 hozzászólás = az értelmi szinteddel szánalmas vagy kis mihaszna fajankó! Menj bujj be az ágyba aztán alvás kb ha avgy 7 éves!!!gdavid23 írta:Bénák és Szánalmasak vagytok!!! Kikap a real?:D:D:D Jó vicc vót!!! Holnap már 5 ponttal megy előttetek a királyi gárda...javascript:emoticon('8)')
Cool