max egy x-re, de többre nem

Milyen igaz!!! ez a pozitív hozzáállás!!!kailniris írta:a 22h sport1-en nem volt semmi provokáló csak figyelmeztettett minket arra hogy nézzük a real kínkeserves elvérzésének kezdetétMihu írta:Los....vagy engem bannolj 1 napra vagy campeonesmadrid-ot mert nem bírom tovább hogy ne osszam ki. Ha azt mondtad hogy ha valaki válaszol a provokáló hsz-eire akkor ki lesz bannolva akkor miért hagyod hogy ennyire látványosan provokáljon minket? Ő nyugodtan nyomhatja az ilyen hsz-eket de mi meg nem válaszolhatunk rá?
Frenk mindig nyugodtan áll sőt szerintem már ismeri a csapatot és már 1-0 nál feladta rosszabb mint egy tanár mert ha rossz vagy akkor nálunk a kulcsot szokta hozzánk vágni itt meg sehon senki!Lionel85 írta:Rijkaard nyugodtan ácsorog, lehet hogy ő már feladta? Hol van már az a plexi-törés...
Te viszont az én barátom vagy!antiimperialista írta:Akkor nem lesz a barátomAsys írta:jaja sőt tuti ,hogy IMPERIALISTA is!
Ez sokkal rosszabb.....Lionel85 írta:Rijkaard nyugodtan ácsorog, lehet hogy ő már feladta? Hol van már az a plexi-törés...
Hát végül is igazad vankailniris írta: a 22h sport1-en nem volt semmi provokáló csak figyelmeztettett minket arra hogy nézzük a real kínkeserves elvérzésének kezdetét