2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak az első félidőben számoltam, akkor: 21 kisérletből 16 jó volt. Íveléseknél 3/4Los Banditos írta:Game számolta a passzait is, és ha jól tudom egész jó átlag jött ki.![]()
Hasonló érzéseim voltak...Tegnap volt az a 11-es gyanús szituja... előtte megindult, egy ember mellett el is jött lendületből, de szinte rossz volt nézni. A Real elleni ominózus meccsen annyira könnyedén, lendültesen futott, most meg mintha mázsás súlyok lógtak volna rajta.![]()
LG írta:Nem is tudom mikor játxott igy utoljáraVégre láthatunk tőle cseleket, és most többet küzdött, kevesebbet dobálta magát
1 jogos 11-st nek mapott meg-szoval valoban javult. Remélem nem csak erre a meccsre szivta fel magát
Úgy értem,ahogy Cruyff is....kicsit erősebb lenne,akkor több ereje lenne mindenhez,futni,cselezni,robbanni....nálam ez nem zárja ki azt,h a közös edzéseken is részt vegyen...Lionel85 írta:Pont ezzel volt a baj tavaly hogy mindig kondizott és a közös edzésekből rendre kihúzta magát. Állítólag az alapozás jól sikerült neki, fogyni így nem tudom hogy van-e értelme, most inkább a játékára kéne építenie, nem a kondijára.ozsimiki írta:U.i.: egy kis konditerem ha hozzájönne,akkor pedig végképp
Pont ezzel volt a baj tavaly hogy mindig kondizott és a közös edzésekből rendre kihúzta magát. Állítólag az alapozás jól sikerült neki, fogyni így nem tudom hogy van-e értelme, most inkább a játékára kéne építenie, nem a kondijára.ozsimiki írta:U.i.: egy kis konditerem ha hozzájönne,akkor pedig végképp
Körülbelül másfél éves rossz formáját figyelve a tegnapi teljesítményét is kell értékelni, akár ment a Barçának, akár nem. Látni rajta, hogy motiválja őt a rengeteg sok kritika és ahogy Cruyff is mondta, meg kell tanálni az aranyközép utat, akkor pedig újra a régi lehet, fokozatosan kell újból felvennie a ritmust. Csak türelem kell felé és meg fogja hálálni, én bízom benne!Danka00792 írta:Roni-hoz pedig annyit, hogy nem ezen a meccsen kell levonni a következtetéseket, mert most az egész csapatnak nem ment. Olyan meccsen kell, ahol a csapatnak megy. Egyébként VV után nálam is ö volt a legjobb. Várom a következö meccset!
Hát, ez azért túlzás. a "minden" kifejezés is, és a "szeme volt" is. Maximum el lehet mondani rola, hogy nem minden ladbája a kapus kezében landolt.minden labdájának szeme vlt ez azért még nem a régi R10 de végre vlt benne tűz
Ez igaz de nem szabad hogy Messire akkora terhet rakjon (elsősorban a média) amekkorát egy 20 éves játékos nem bír el és nem is bírhat elRonaldinho&Barca írta:Én azt mondanám Valdes után ő volt a legjobb szerintem..Bodi írta:.. Valdes után ő volt a legkevésbé rossz...
Persze nem volt msotse valami kicsattanó de legalább biztos volt a labdával.. 1x került igazán helyzetbe hát beis vágta azt
Végefelé lehetett látni és egész meccsen h akar próbálkozik.. az más hogy az ellenfél csak szabálytalanul tudta megállítani.
Aki nekem hiányzott az Messi mintha nem is volt pályán.. de 1x kell ő villanjon csak..
Hát igen. Sajnos én sem vettem észre, hogy Messi is fent van a pályán. Volt egy villanása, de ez édeskevés Messi-töl.Bodi írta:Aki nekem hiányzott az Messi mintha nem is volt pályán.. de 1x kell ő villanjon csak..
Én azt mondanám Valdes után ő volt a legjobb szerintem..Bodi írta:.. Valdes után ő volt a legkevésbé rossz...
Már annyit szapultuk, hogy egy kicsit unalnas. Egyébként a gólja szép volt, egy két csele is volt, de voltak olyan gyermeteg megoldásai is, hogy rögtön feledtette azt is, amit jól csinált. Szerintem még így is átlag alatti volt a teljesítménye. Szerintem két évvel ezelőtt a legrosszabb meccsén is jobb volt, mint tegnap.Los Banditos írta:Nono, most jó nagy csönd van a topicjában. Tegnap Valdés mellett ő volt a legjobb a csapatban nálam. Game számolta a passzait is, és ha jól tudom egész jó átlag jött ki.Ennek ellenére több kell, és ha visszajön Eto'o, és nem ilyen puhányokkal kell összejátszon, akkor jó lesz minden.
Talán egyre közelebbRonaldinho&Barca írta:...de messze van még a régi Ronaldinho ..
A góljához grat, viszont nekem ugyan olyan kedvetlennek tűnt, mint eddig (és mint az egész csapat)Los Banditos írta:Nono, most jó nagy csönd van a topicjában. Tegnap Valdés mellett ő volt a legjobb a csapatban nálam. Game számolta a passzait is, és ha jól tudom egész jó átlag jött ki.![]()
meg egy jó eto'o-t .....ronalmartin írta:Cruyff ezt most yool mondta!! Igaza volt Ronaldinhóval kapcsolatban! Én bízok Ronnie fokozatos javulásában! Remélem még látunk régi Ronniet és egy yoo formában lévő Henry-t,mert akkor nincs az a csapat aki megállítaná őket!