BARCA - CHELSEA
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Pedig Valdes nem olyan rossz kapus, hogy a kapuramenő lövések több, mint felét bekapja.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
így van!!!!bazsa007 írta:Összeállítottam a két meccs rövid összesítő statisztikáját:
Barca - Chelsea 4-5
Labdabirtoklás: 63% - 37%
Kapu felé tartó lövés: 49 - 15
- ebből kapura: 21 - 9
- mellé: 28 - 6
Szabálytalanságok: 22 - 43
forrás: uefa.com
Ebből jól látható azok számára, akik nem így vélekednek, hogy tegnap este az antifutball nyert!
Egyetértek az elsőben maximalisan,de a másodikban nem, nem lehet mindig minden berúgni!Szerencséjük volt és kész!!NEM VAGYOK KÉPES ELISMERNI EGY OLYAN CSAPATOT AKIK 3TÁMADÓ 2VÉDŐ SZITUBAN 1GÓLOS FÖLÉNYNÉL NEM JÁTSZIK A SAJÁT KÖZÖNSÉGÉNEK INKÁBB KIVISZI A SZÖGIHEZ NEVETSÉGES!!!!!!!!!!!!!!IDŐT HÚZNI LEHET SŐT MEGJEGYZEM KELL DE NEM ÍGY!!!!vsctp írta:Szerintem 2 fontos momentum volt
1. gerard kezdett.
Az első gólnál egy olyan grundcselnek ült fel, ami után azonnal el kéne zavarni, a negyedik gólnál pedig ő késett le Terryről. Pedig azért kezdett mert ő jól fejel. Ahhoz képest Terry egész simán fejelt mellőle.
2. Asszem most Eto'o-n röhögnek egész Londonban. Nem pofázni kell hanem berúgni az ajtó-ablak ziccert és akkor nincs miről beszélni. Így viszont csak szájhős lett belőle.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
És most jön Victor Valdes Dícsérete:bazsa007 írta:Összeállítottam a két meccs rövid összesítő statisztikáját:
Barca - Chelsea 4-5
Ebből jól látható azok számára, akik nem így vélekednek, hogy tegnap este az antifutball nyert!
9 kapuramenő lövésből 5 gólt is kapott...
Cech pedig 21-ből négyet....
Őt is meg kell venni!
- bazsa007
- Jugador del Barça
Összeállítottam a két meccs rövid összesítő statisztikáját:
Barca - Chelsea 4-5
Barca - Chelsea 4-5
- Charlie
- Öreg Harcos
Hülye ez...Xavi írta:Ki helyezett nyomás alá kit? Ez melyik meccset nézte?nso.hu írta:John Terry, a Chelsea csapatkapitánya: A második félidőben nagy nyomás alá helyeztük a Barcelonát, és ez láthatóan nem ízlett nekik.![]()
C.
-
- Capitá del Barça
Ki helyezett nyomás alá kit? Ez melyik meccset nézte?nso.hu írta:John Terry, a Chelsea csapatkapitánya: A második félidőben nagy nyomás alá helyeztük a Barcelonát, és ez láthatóan nem ízlett nekik.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Eto'oval semmi gond nincs. Nem rajta volt. Nüanszokon múlottt hogy 3x is úgy átment volna 1edül a real védelmén hogy utána az égész világ Eto'o mezt vett volna. Szal a mi Eto'onk a világ legjobb csatára.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
De mi mégis odavagyunk érte és Eto'o-tól még fog rettegni egész Anglia!!! Csak most egy kis átmeneti zavar van a "szerettségében".
Szerintem 2 fontos momentum volt
1. gerard kezdett.
Az első gólnál egy olyan grundcselnek ült fel, ami után azonnal el kéne zavarni, a negyedik gólnál pedig ő késett le Terryről. Pedig azért kezdett mert ő jól fejel. Ahhoz képest Terry egész simán fejelt mellőle.
2. Asszem most Eto'o-n röhögnek egész Londonban. Nem pofázni kell hanem berúgni az ajtó-ablak ziccert és akkor nincs miről beszélni. Így viszont csak szájhős lett belőle.
1. gerard kezdett.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Én biztos vagyok benne, hogy jövőre is össze fogunk futni a cselszkivel:
Mi is megverünk midenkit, ők is megvernek mindenkit:
Aztán meg majd megint összecsapt a FUTBALL és az ANTIFUTBALL. És jöhet a revans!
Mi is megverünk midenkit, ők is megvernek mindenkit:
Aztán meg majd megint összecsapt a FUTBALL és az ANTIFUTBALL. És jöhet a revans!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
OK öcskösMr. Master írta:Még csak 14....

-
- Jugador d'estrella
Fiúk!Azt mondom 3hibát követett el Rijkaard a meccs folyamán
1.Gulyt nem tette a kezdőbe
2.Gio-t játszatta(nagy agilisan játszott)1ébként IMÁDOM én is mint ti!
3.Maxit és Gyulit NEM a 85percben kell behozni!Mit csináljnm szerencsét len MAxi??????kérdem én!Egyszer volt nála a labda
Szóval jobb volt így kiesni mint a Werder!Ebben remélem egyetértetek!!Nem baj,jövőre ugyan itt ugyan ekkor visszavágunk valakinek!Már nem fogunk lecsúszni a 4ik helyig ami ugye selejteő!Szóval a Bl jövőre is megvan
Egyszóval!:FORCA BARCA!!
1.Gulyt nem tette a kezdőbe
2.Gio-t játszatta(nagy agilisan játszott)1ébként IMÁDOM én is mint ti!
3.Maxit és Gyulit NEM a 85percben kell behozni!Mit csináljnm szerencsét len MAxi??????kérdem én!Egyszer volt nála a labda
Szóval jobb volt így kiesni mint a Werder!Ebben remélem egyetértetek!!Nem baj,jövőre ugyan itt ugyan ekkor visszavágunk valakinek!Már nem fogunk lecsúszni a 4ik helyig ami ugye selejteő!Szóval a Bl jövőre is megvan
Egyszóval!:FORCA BARCA!!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Még csak 14.... 

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Mr. Master, a pár évvel ezelőtti önmagamra emlékeztetsz a hozzászólásaiddal.
Mondjuk az a "családtag-elvesztős" dolog az már uhh.
Olyan 17 éves körül lehetsz...
Igen, el kell fogadni, hogy a futballban nem mindig a legjobb, legszebb futballt játszó csapat győz. De ez benne a szép! Akkor mindig az esélyesebb csapat nyerne. Collináé minden tiszteletem, de a végén nem vette észre Valdes visszahúzását. Na most már a Bilbao-ról beszéljünk!

Mondjuk az a "családtag-elvesztős" dolog az már uhh.

Igen, el kell fogadni, hogy a futballban nem mindig a legjobb, legszebb futballt játszó csapat győz. De ez benne a szép! Akkor mindig az esélyesebb csapat nyerne. Collináé minden tiszteletem, de a végén nem vette észre Valdes visszahúzását. Na most már a Bilbao-ról beszéljünk!
Ha Oleguer jobb napot fogg ki ha Eto'o pontosabb céloz, ha a bíró észreveszzi a kapuslerántást.............
De sajnos ottvan a ha...
Nembaj majd jövőre bucira vejük őket:))
De sajnos ottvan a ha...
Nembaj majd jövőre bucira vejük őket:))
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ez igaz. Szerintem most egész Európa jól járt, hogy a cselzit kaptuk. Ők képesek megállítani minket! Ha csak a döntőben kerülünk velük össze, akkor addig, amíg találkozunk velük, mindenkit csúnyán ronggyá vertünk volna. BÁr akkor a cselzi mégjobban be lett volna parázva és egy meccsen talán simán elkentük volna őket!
-
- Capitá del Barça
Ez a meccs megerősített. abban a hitemben hogy a világ legjobb csapatának szurkolok.Bebizonyosodott, hogy fel bírunk állni a padlóról és van tartása a csapatnak és soha nem adjuk fel...
Szenzációs volt, ahogy 0-3-ról felálltunk és átvettük az irányítást...
Ha még szerzünk egy kis rutint és a helyzeteinket is berúgjuk végigverjük a világot...
Forca Barca!
A bajnokság azért már csak meglesz...
Szenzációs volt, ahogy 0-3-ról felálltunk és átvettük az irányítást...
Ha még szerzünk egy kis rutint és a helyzeteinket is berúgjuk végigverjük a világot...
Forca Barca!
A bajnokság azért már csak meglesz...

a madrid a világ legravaszabb csapata. mellette még a milan ilyen team.Barcaforever írta:És ez így lex.FIGO 2 írta:majd ma nézzétek meg a madridot! az nem fog olyan látványosan jáccani, de továbbmey. ravasz csapat a madrid nagyon...

- nb.nb.nb
- Jugador d'estrella
Jól mondodMr. Master írta:Neklünk is kéne már egy kis szerencsét gyakorolni, mert így nem fogjuk soha megnyerni a BL-t! Annak a megnyeréséhez nem elég a világ legjobb csapata! Oda az egyik legfontosabb a SZERENCSE, ami megvan a MU-nak a cselzinek, a Bayernnek, a Realnak! De se az Arsenalnak, se nekünk nincs meg. Ezért nem nyertünk még egynél tbb bl-t és ezért nem nyert még egyáltalán bl-t az Arsenal!
Pedig az egész világon ez a két csapat JÁTSSZA legszebb focit!!!! Ez as két cspat kéne a döntőbe kerüljön!

Forca Barça!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ennek a topicnak mi lex a sorsa???Törlitek???Sztem nem kéne.