2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
[sergi1989 írta:zambrotta meg nem spanyolba való,lehet vitakozni de igazán nem érdemes.
Na, én igazán nem akartam beleszolni a vitába, de ez a mondat szemenszurt. Egy védönek tényleg nem az a dolga hogy gólt rugjon. Szerinted melyik eshetöség jobb? Ha Zambi-rol nem kapunk egy gold se, de nem is rug, vagy Ramos-rol kaptok 3 golt de lö 4-et.....sergi1989 írta: nah meg ez a védekezés ramos sokkal töb goolt rúg mint amit kapunk róla!
Mert lő gólt egy védő?Los Banditos írta:Na többekközt ezért cserélném el Zambrottára, ha lenne ré módLa Pulga írta:Szép volt Ramos gólja.
Puyol,hogy a nyakába ugrott!![]()
Na többekközt ezért cserélném el Zambrottára, ha lenne ré módLa Pulga írta:Szép volt Ramos gólja.
Puyol,hogy a nyakába ugrott!
OFF:Danka00792!Nem lehet mozgó bannerod!Danka00792 írta:Hát igen, én is néztem ahogy puyol ramos nyakába ugrott. A meccs nagyon jo volt. Xavi jol játszott, bárcsak barca-ban is igy játszana mostanában
Állítólag megváltoztatja Tv2rtko-raMr. Master írta: Mert egy magyarnak aztán könnyü, mi?Vujity Tvrtko
![]()
Mert egy magyarnak aztán könnyü, mi?DJ REAL Bee írta:Mert pl. a Pokrivtsák egyszerű egy hollandnak?Bammeg,miért nincs ezeknek egyszerű nevük,mint nekünk,Nagy Géza oszt kéész....vagy Szabó Kaka,vagy mittomén...bonyolítják itt a dolgokat....![]()
Mert pl. a Pokrivtsák egyszerű egy hollandnak?Bammeg,miért nincs ezeknek egyszerű nevük,mint nekünk,Nagy Géza oszt kéész....vagy Szabó Kaka,vagy mittomén...bonyolítják itt a dolgokat....
Fernando írta:van nistelrooy = Rutgerus Johannes Martinius van Nistelrooy
Ezsem semmi röviden Rut van Nistelrooy
Ez nem jó gondolkodás, a jó csapat számít, a játékosok önmagukban még nem garantálják a sikert. Ott is emberek vannak, ez nem olyan mint a Fifa, hogy aki 99-es sebességű, az mindig leggyorsabb1. Így van, ciki. Nem azért, mert ti nyertek, hanem azért, mert szégyen, ha ezzel a kerettel nem hozzuk a bajnokságot. Egy olyan csapatnak, melyben Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry játszik, melyből akármilyen játékosrangsorban a legjobb 10-15-ből ötöt bármikor találsz, és amely csapatban minden poszton extra játékosok szerepelnek, annak nyernie kell!
Én eddig ugytudtam h José Marí Gutierrez Hernández a teljes neveSlither írta:Guti.HAZ
Guti, short for Gutierrez.
.
H = Hernandez (His last name)
A = Aitor (His son)
Z = Zaira (His Daughter)
Igazatok van!!!! De két gyerekét eltaláltamSlither írta:Guti.HAZ
Guti, short for Gutierrez.
.
H = Hernandez (His last name)
A = Aitor (His son)
Z = Zaira (His Daughter)