Thierry Henry
Tényleg úgy érzem, hogy jókor adta el az Arsenal. Nem sok mindent csinált eddig, most a sérülése is előjött, ha visszatér, megint formába kell lendülnie, ráadásul még mindig nem szokta meg a bajnokságot, amik megint csak plusz meccseknek tűnnek, ráadásul ha egyszer kiújult, kiújulhat megint. Remélem nem lesz igazam, mert szükség lenne egy jó formában lévő Henryra.
- okos666
- Jugador del Barça
Abszolút egyetértek.Bár én személy szerint nagyon is drukkolok Henry-nak,de ha Eto'o visszatér,játszania kell,és az viszont Frank dolga kit rak be,de én most inkább Sam-et játszatnám....Lionel85 írta:Ha az El Clásicóig Eto'o formába lendül, akkor szerintem Messi, Ronaldinho és Eto'o fog kezdeni. Igaz, addig Henry is nagy formajavuláson mehet keresztül. Ez a közeljövő zenéje.
Imádlak BARCA!!!
Ennyi erővel szerintem a Fradiba is percek alatt beilleszkedett volna Riberyvarga tamás írta: És nem kell azzal jönni, hogy más bajnokságból jött. Ott van pl. Ribéry, a francia bajnokságból percek alatt beilleszkedett a Bundesligába.

Acélos kis bajnokság az a német, majdnem olyan erős mint az angol vagy spanyol. Nehéz dolga lehetett szegénynek

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha az El Clásicóig Eto'o formába lendül, akkor szerintem Messi, Ronaldinho és Eto'o fog kezdeni. Igaz, addig Henry is nagy formajavuláson mehet keresztül. Ez a közeljövő zenéje. 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
hát Rijkaardnál lehet nem kell érte küzdeni!Sztem biztos ott még Roni helye is......Bodi írta:Mostmár legalább eljön az az idő,hogy Henrynak jól kell játszania ahhoz,hogy a kezdőbe kerüljön.A fontos meccseken Messi helye egyértelmű,a fennmaradó két helyre pályázik Eto'o,Ronaldinho és Henry.
Hamarosan jön pl egy el Classico,ahol gondolom mindenki szeretne kezdeni,de azért tenni is kell valamit!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Director del Fútbol
Mostmár legalább eljön az az idő,hogy Henrynak jól kell játszania ahhoz,hogy a kezdőbe kerüljön.A fontos meccseken Messi helye egyértelmű,a fennmaradó két helyre pályázik Eto'o,Ronaldinho és Henry.
Hamarosan jön pl egy el Classico,ahol gondolom mindenki szeretne kezdeni,de azért tenni is kell valamit!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ja azzal hogy Eto vissza tér lehet hogy Roni fogja magát a padon találni!grecki írta:Te egy másodpercig nem voltál türelmes hozzá. Ne is legyél. Kívánd a pokolra. Gondolom annak sokkal jobban örültél volna, ha Gudjohnsen játszott volna a helyén. Én is örülök Eto'ónak, csak nehogy a kis kdevenced találja magát a kispadon...varga tamás írta:Meddig kell vele türelmesnek lennünk? Meddig kell elnéznem neki, hogy a guruló labda 15m-re gurul tőle - nem egyszer, hanem több alkalommal. Itt van négy hónapja, és a Levante elleni meccsen kívül nem volt egy jó, kielégítő teljesítménye. R10 küldjük el, neki ne adjunk időt, de Henry-val végtelen türelemmel viseltessünk. Ez nem megy, 24 millióért ennél többet kellene nyújtania. Eddigi játéka hatalmas csalódás. És nem kell azzal jönni, hogy más bajnokságból jött. Ott van pl. Ribéry, a francia bajnokságból percek alatt beilleszkedett a Bundesligába.
Meg az is idegesít, hogy többet fetreng, mint egy bírkózó, többet tölt el a gyepen, minthogy futballozna. Aki az angol bajnokságban edződött 8 éven keresztül, az ne essen el minden szellőfuvallat alkalmával. Remélem, Eto'o vissaztérése után a kispadon találja magát.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Hírhozó-cikkíró
Te egy másodpercig nem voltál türelmes hozzá. Ne is legyél. Kívánd a pokolra. Gondolom annak sokkal jobban örültél volna, ha Gudjohnsen játszott volna a helyén. Én is örülök Eto'ónak, csak nehogy a kis kdevenced találja magát a kispadon...varga tamás írta:Meddig kell vele türelmesnek lennünk? Meddig kell elnéznem neki, hogy a guruló labda 15m-re gurul tőle - nem egyszer, hanem több alkalommal. Itt van négy hónapja, és a Levante elleni meccsen kívül nem volt egy jó, kielégítő teljesítménye. R10 küldjük el, neki ne adjunk időt, de Henry-val végtelen türelemmel viseltessünk. Ez nem megy, 24 millióért ennél többet kellene nyújtania. Eddigi játéka hatalmas csalódás. És nem kell azzal jönni, hogy más bajnokságból jött. Ott van pl. Ribéry, a francia bajnokságból percek alatt beilleszkedett a Bundesligába.
Meg az is idegesít, hogy többet fetreng, mint egy bírkózó, többet tölt el a gyepen, minthogy futballozna. Aki az angol bajnokságban edződött 8 éven keresztül, az ne essen el minden szellőfuvallat alkalmával. Remélem, Eto'o vissaztérése után a kispadon találja magát.
Én is egyetértek, a legutóbbi meccsén egyáltalán nem játszott rosszul, én még a 3-t is megadtam volna neki, csodálkoztam a 2-se miatt... Nem mondom, nem váltotta meg a világot, de amint kikerült a helyére a balszélre, sokkal többet csinált, elkezdett élni...grecki írta:Szerintem igenis jól játszott. Nem azt mondom, hogy a kritikának helye nincs, de azért minden meccsen elővenni, mert kimaradnak a ziccerek. Nem tudom. És Messinek hány helyzete volt?
Sokadszorra mondjuk már el, hogy sérült volt egy fél évig, teljesen más bajnokságból jött, egy teljesen más csapatban kell egy teljesen más szerepkört betöltenie. Én sem mondom azt, hogy elégedett lennék vele, de így is a második a házi góllövő listán úgy, hogy sem tizit, sem szabit nem bíznak rá. Sokat kihagy, aláírom, de lesz ő ennél sokkal jobb is. Türelem, legalábbis az irányomból megvan a töretlen bizalom.
Én továbbra is bízom benne és nagyon örülök, hogy nem az izlandinak és a két tininek kell betöltenie a gárda első számú gólfelelősének a pótlását. Mi lenne velünk akkor?
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem elfogadható a produkciója eddig-feltéve ha minden körülményt figyelembe veszünk. Itt alapból nem szabad aztr várni tőle, mint az
Arsenalban. Ott minden akció rá volt kihegyezve, itt előfordul, hogy több támadás végigfut úgy, hogy neki nem osztanak lapot...
Bele fog jönni, engem egyáltalán nem lep meg, hogy ennyi idő kell neki.
Ha megtalálja az igazi helyét a csapatban, sok örömet szerez majd. Ami a helyzetkihasználást illeti, az csak szerncse kérdése,. Most ilyen időszaka van, hogy kimaradnak a ziccerek. De ne feledjük, eddig van 4 kapufája-ami tényleg csak pech-és ha azok bemennek, már 9 góllal állna a ligában-ezzel a teljesítménnyel.
Arsenalban. Ott minden akció rá volt kihegyezve, itt előfordul, hogy több támadás végigfut úgy, hogy neki nem osztanak lapot...
Bele fog jönni, engem egyáltalán nem lep meg, hogy ennyi idő kell neki.
Ha megtalálja az igazi helyét a csapatban, sok örömet szerez majd. Ami a helyzetkihasználást illeti, az csak szerncse kérdése,. Most ilyen időszaka van, hogy kimaradnak a ziccerek. De ne feledjük, eddig van 4 kapufája-ami tényleg csak pech-és ha azok bemennek, már 9 góllal állna a ligában-ezzel a teljesítménnyel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Most olvastam uefa.com-on, hogy nem lesz ott Lyonban (de Oli sem)! Roni-t behívja Frankie!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Az a baj hogy nem akarja egyedül megoldani, pedig ahhoz ért igazán.
Többet passzol mint kéne.
Lövettem volna vele tegnap a tizit (egy kis önbizalomnövelőnek jó lett volna - Messinek úgy is van elég), meg előtte a második szabit az első félidőben. Az az Ő helye volt, be is gyűrte volna szerintem.
Az Ágyúsoknál kb. 3 millió gólt vert ilyen szabikból...
Többet passzol mint kéne.
Lövettem volna vele tegnap a tizit (egy kis önbizalomnövelőnek jó lett volna - Messinek úgy is van elég), meg előtte a második szabit az első félidőben. Az az Ő helye volt, be is gyűrte volna szerintem.
Az Ágyúsoknál kb. 3 millió gólt vert ilyen szabikból...
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
- ádeszsz
- Barça B
- Kapcsolat:
szerintem ha a csapatnak jobban menne alapjában, jobban menne henrynek is...sztem nagyonjó játékos és én még türelemmel lennék felé...persze elpattan tőle a labda meg nem mindig jön be amit elképzel, de kinek jön most a barca támadói közül, messit kivéve, bár neki sem mindig...az egész támadójáték javulásával javulna henry is...ha az egy vonallal mögötte lévők...szóval én még várnék, és addig is néhány meccsen betenném krkicet kezdőnek 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Meddig kell vele türelmesnek lennünk? Meddig kell elnéznem neki, hogy a guruló labda 15m-re gurul tőle - nem egyszer, hanem több alkalommal. Itt van négy hónapja, és a Levante elleni meccsen kívül nem volt egy jó, kielégítő teljesítménye. R10 küldjük el, neki ne adjunk időt, de Henry-val végtelen türelemmel viseltessünk. Ez nem megy, 24 millióért ennél többet kellene nyújtania. Eddigi játéka hatalmas csalódás. És nem kell azzal jönni, hogy más bajnokságból jött. Ott van pl. Ribéry, a francia bajnokságból percek alatt beilleszkedett a Bundesligába.

-
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem igenis jól játszott. Nem azt mondom, hogy a kritikának helye nincs, de azért minden meccsen elővenni, mert kimaradnak a ziccerek. Nem tudom. És Messinek hány helyzete volt?
Sokadszorra mondjuk már el, hogy sérült volt egy fél évig, teljesen más bajnokságból jött, egy teljesen más csapatban kell egy teljesen más szerepkört betöltenie. Én sem mondom azt, hogy elégedett lennék vele, de így is a második a házi góllövő listán úgy, hogy sem tizit, sem szabit nem bíznak rá. Sokat kihagy, aláírom, de lesz ő ennél sokkal jobb is. Türelem, legalábbis az irányomból megvan a töretlen bizalom.
Én továbbra is bízom benne és nagyon örülök, hogy nem az izlandinak és a két tininek kell betöltenie a gárda első számú gólfelelősének a pótlását. Mi lenne velünk akkor?
- barcatom
- Jugador del Barça
Csatlakoznék az elöttem lévőhöz és toldanám azzal hogy mi volt nagyszerü, a egy gól passz amit nem volt nehéz odarakni, a másikat lefujták ez van de az se volt egy hálátlan feladat! vagy az 4-5 kihagyott helyzete, amikor meg jogtalanul ellene fújtak általában igazi helyzetbese volt, és ez még csak a 2. félidö az elsöt gondolom nem kell magyarázni ott is nagyon jó volt!!!Zozzy 5 írta:Nem kövezlek meg, de nem értelek. Valóban sok jó támadásban benne volt, de engem az nagyon aggaszt, hogy egyszerűen nem tudja megverni egy az egyben a spanyol kiscsapatok középszintű védőitLG írta:Én vagyok Henry talán legnagyobb kritikusa itt, DE most nem értek veletek 1et. Ezen a meccsen jo volt szvsz. Golt ugyan nem tudott lőni, és elpuskázot 1-2 helyzetet, de sok jo támadásban benne volt, jol szolgálta ki társait, 2 golpaszt adott, igaz 1iket a biro elvette tőle. 1ső féidőben én is szidtam nagyon, de másodikban mintha kicserélték volna. Meg rugdusták is rendesen asszem 2 játékos is sárgát kapott rola. Meg bironak sem volt szimpi, sokxor tévesen itélt ellene.
Kövezzetek meg, de én most gratulálok Henrynek, a Barcában még ilyen jol, a Levante elleni meccset leszámitva, még nem játxott
csak is a barca!!!!!!!!!!!
-
- Llegenda del Barça
Nem kövezlek meg, de nem értelek. Valóban sok jó támadásban benne volt, de engem az nagyon aggaszt, hogy egyszerűen nem tudja megverni egy az egyben a spanyol kiscsapatok középszintű védőitLG írta:Én vagyok Henry talán legnagyobb kritikusa itt, DE most nem értek veletek 1et. Ezen a meccsen jo volt szvsz. Golt ugyan nem tudott lőni, és elpuskázot 1-2 helyzetet, de sok jo támadásban benne volt, jol szolgálta ki társait, 2 golpaszt adott, igaz 1iket a biro elvette tőle. 1ső féidőben én is szidtam nagyon, de másodikban mintha kicserélték volna. Meg rugdusták is rendesen asszem 2 játékos is sárgát kapott rola. Meg bironak sem volt szimpi, sokxor tévesen itélt ellene.
Kövezzetek meg, de én most gratulálok Henrynek, a Barcában még ilyen jol, a Levante elleni meccset leszámitva, még nem játxott

Én vagyok Henry talán legnagyobb kritikusa itt, DE most nem értek veletek 1et. Ezen a meccsen jo volt szvsz. Golt ugyan nem tudott lőni, és elpuskázot 1-2 helyzetet, de sok jo támadásban benne volt, jol szolgálta ki társait, 2 golpaszt adott, igaz 1iket a biro elvette tőle. 1ső féidőben én is szidtam nagyon, de másodikban mintha kicserélték volna. Meg rugdusták is rendesen asszem 2 játékos is sárgát kapott rola. Meg bironak sem volt szimpi, sokxor tévesen itélt ellene.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Jöhetnék azzal amit VT szokott mondai, h én megmondtam.. ez a megtolommajdcsakleszvalahogy dolog nem nagyon jön be...