Fogadtam kemény 200 Ft-ban, hogy a vörösök nem jutnak tovább.

HAJRÁ MARSEILLE!
Sajnos szerintem nem .haze71 írta:A mai BL meccseket adja valamelyik adó?
Attól még akkor is igaz,h így jóval könnyebben ki lehet esni MÁR (és ezen van a hangsúly) a 16közöttLG írta:Meg az is, akit megkapnak ellenfélnek. Sztem egy olyan csapatnak, aki meg akarja a BLt nyerni, édes mind1, h első, v. második helyen m1 tovább, ugy is mindenkin tul kell menni. A másik meg, ha 2.-ok között is van mindig pár erős csapat. Most is pl. Arsenal, ha 2. lex, Roma...és még mehnézzük kik mennek tovább.ozsimiki írta:Heh...Arsenal hiába tolta eddig nagyon jól,de ezzel a második hellyel könnyen kipotyanhat köv fordulóban
Meg az is, akit megkapnak ellenfélnek. Sztem egy olyan csapatnak, aki meg akarja a BLt nyerni, édes mind1, h első, v. második helyen m1 tovább, ugy is mindenkin tul kell menni. A másik meg, ha 2.-ok között is van mindig pár erős csapat. Most is pl. Arsenal, ha 2. lex, Roma...és még mehnézzük kik mennek tovább.ozsimiki írta:Heh...Arsenal hiába tolta eddig nagyon jól,de ezzel a második hellyel könnyen kipotyanhat köv fordulóban
szép gól!! és ráadásul r. carlos mellől rúgtaFCB_gábor írta:Hálás lennék, ha valaki betudná majd linkelni Zlatan gólját, mert én nem találom.
szerk: na végülis megleltem, zseni a srác
Egy kicsit el van szálva magától a kisgyerek....Game90 írta:Ha ebbe a topicba írta volna az illető a meccs félidei eredményét/végeredményét, azt megértettem volna. De így...
Na, de leszrom már
CR-nek milyen undorító gólöröme volt...
Az 'Élő közvetítés' topicba azért mégse kéne beírni sztem... Na mindegy, legalább hamarabb mehetek aludni...Ordog írta:ha érdekel a meccs minek partizánkodsz egy bl topicban?? Mire számítottál, hogy a múltheti gyeplabda EB eredmények lesznek ide leírva??![]()
Amúgy nem rohadtul mindegy ki megy mögöttünk tovább?Bodi írta:Én is ezen gondolkoztam tegnap,hogy inkább hullajtsunk pontokat,de ne ez a Rangers menjen tovább!Persze csak úgy tudom ezt elképzelni,hogy a csoportelsőségünk ne forogjon veszélyben.
Lehet,h Érdekes,de pölö: Milán-t továbbra sem bírom,és nem sírnék ha nem lennének itt,ahogy a Bayernért sem...HA a Rangers ellenük teszi ezt,akkor még örülök is nekiDrigo írta:Bezzeg máskor meg annak örülnek egyesek (nem feltétlenül rád gondolok), hogyha a Milan, Liverpool (bár a 'Pool igencsak felemás a BL-ben) olyan helyzetbe kerül, ami miatt esetleg nem indulhatna a BL-ben, vagy nagyon sokan örültek a Bayern távolmaradásának...ozsimiki írta:Látván ezt a Rangerst,nagyon remélem,h a Lyon megy tovább mellettünk,mégha az is kell hozzá,h pontokat hagyjunk Lyonban,akkor is! Egy ilyen hozzáállsú csapatnak nincs helye a köv körben![]()
Vagy pl nagyon sokan szurkolnak az angolok, franciák és az olaszok ellen (igaz?), aztán ha majd megint a görögök nyernek, akkor jöhet az "éljen" az antifoci.
Érdekes.