2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na jó, ez esetben lényegtelen, hogy egy játékos úgy érzi hogy végigbírja a meccset, persze hogy végigbírja, mert már nagyon szeretne visszatérni, ezért egy kicsit nagyzolhat. A lényeg itt az orvosi stáb véleményén van, hogy beleegyeznek abba, hogy 90 percet játsszon Eto'o vagy sem. De Rijkaard akkor sem játszatná, ez 100%, emlékezhetünk Puyolra, ha egy kicsit rúgást kapott, rögtön lehozta Rijkaard. Nem szeret kockáztatni a holland. És ez csak Eto'o előnyére válhat.MQuC írta:Szerintem, ha semmi baja, és ugy érzi Ő is, hogy végig tudja játszani, akkor kezdjen. Ha csere lesz akkor kap 10 percet, ahol vagy betalál vagy nem... Különben is vissza kell állnia
Hali!robarca 73' írta:Szerintem különben Ronaldinhonak is jót tenne Eto'o visszatérése,hiszen vele érti meg igazán magát a pályán.
Ez mind igaz Giddy lófszt se csinált csak eladogatta a labdát, ha meg eladja hát akkor loholjon is utána de nem ő csak sétált. Nem is való a Bacába. Ronnie pedig nem kispadra való!!!! Fogja már fel az a... Rijkard !!! De én ezt hiába mondom. Az a lényeg hogy nem szombaton lesz a meccs hanem VASÁRNAP!!!MichaaBee írta:Ha majd visszajön Eto'o (Depor ellen szombaton) akkor már lendületesebb lesz a csapat, mert a védők figyelme jobban megoszlik Sammy-n, mint mondjuk Henry-n, vagy Bojan-on. Henry sztem már túl idős és túl sokat sérült ahhoz, hogy visszanyerje 3-4 évvel ezelőtti formáját. Bojan meg még túl fiatal őt csak összepréselik. Messit meg nem tudják lerántani, ha meg igen jön Ronaldinho és 25 méterről bevarja. Ha meg Leo-t meg se próbálják feltartani, olyan szoknyát kapnak, hogy jövőre se varrják meg, ha csak nem ad Leo tűt és cérnát.![]()
![]()
Ha Ronaldinho nem kezd a Depor ellen, én kiállok a vallásomból! Ha Guddy kezd akkor meg pláne. Az eszpanyóla ellen Ronnie 5 perc alatt többet művelt, mint Eidur 65 alatt.
Ezzel csak egy baj van, egy ultra jó formában levő, nagyon motivált csapat ellen nincs igazán normális középcsatárunk...okos666 írta:
Ezzel csak egy baj van, egy ultra jó formában levő, nagyon motivált csapat ellen nincs igazán normális középcsatárunk...okos666 írta:Sam-nek bele kell jönnie és szerintem nem pont egy Espanol ellen kéne visszatérnie...
Mindenkinek könnyebb,ha egy könnyebb meccsen tér vissza,ahol hátha gólt is szerez,és akkor nemcsak ő,hanem a közönség is nagyon fog örülni...