teljesen egyetértek. annyit kivéve, hogy szerintem cronaldo is buta, mint az állat. csak egy SAF alatt valahogy sikerült belőle hasznos játékost faragni, bár a szabadokat nem értem miért lövetik még mindig vele. egyszerűen nem fér az agyába, hogy a labda nem fogja átszakítani a sorfalat, vagy letépni a játékosok fejét, hogy úgy vágódjon a hálóba.viktro/raúl/ írta:Most sem az. Egy öncélű játékos. Egyszerűen nincs esze ehez a játékhoz. CRonaldo és Nani sokkal különb játékos nála. Quaresmának cirkuszi mutatványosnak kéne menni.persze lehet h hülyeség,de akkor még nem volt barca szintű![]()
Nem véletlenül fog Portóban megöregedni.
Barca vs. Real
Ezzel a véleménnyel értek egyet 100%-ig!Buitre írta:Az nyilván túlzás, h a világ legjobb k hátvédje, de hogy hentes...![]()
hát hogy a saját házunk táján nézzek szét, pld. Samuel az volt, én ki nem álltam a stílusát. De Pepe minden, csak nem mészáros: magas és erős, de ugyanakkor baromi technikás, nagyon jól kezeli a labdát és gyors, jó ütemérzéke van és remekül fejel. Abban van igazság, h képességei alapján esélyes arra, h a egyszer a legjobb legyen. Még nincs 25 éves, és amire neki szükség van a fejlődéshez, az higgadtság, érettség és tapasztalat. Ez pedig nem elérhetetlen...
Szerintem a mai fociban a fiatal játékosokat a tehetségük miatt igazolják, az öregeket a tudásukért. Pepe 30 millió? Mivel adottságai, tehetsége és tudása megvan, plussz még tapasztalatot is szerez a La Ligában, minden esély megvan, hogy a világ legjobbja legyen. És mennyibe kerül egy világ legjobbja bármilyen poszton? Legalább 70-80ba. És mivel minden csapat inkább korábban többért, mint amit ér szeretné megvenni a jövő sztárját, mint később, amikorra esetleg a világ legjobbja lesz a játékos, elérhetetlen árakért, emiatt szerintem Pepe remek igazolás. Ha meg nem jön be, egy kis csapatnak szívás, de a Real szerintem kiheveri

1., Ferdinand még a felét sem.
2., Sztem meg Quaresmát el fogja vinni pölö az Inter előbb utóbb.
3., Jelenleg én is rossz igazolásnak tartom Pepét és Robbent is. Persze nem azt jelenti, hogy 3 év múlva nem lehet vmelyikre azt mondani, hogy minden idők legjobb Real igazolása(i) (ugyanez igaz fordított előjellel is). Bár sztem azt már lestoppolta Ramos.

2., Sztem meg Quaresmát el fogja vinni pölö az Inter előbb utóbb.
3., Jelenleg én is rossz igazolásnak tartom Pepét és Robbent is. Persze nem azt jelenti, hogy 3 év múlva nem lehet vmelyikre azt mondani, hogy minden idők legjobb Real igazolása(i) (ugyanez igaz fordított előjellel is). Bár sztem azt már lestoppolta Ramos.
-
- Llegenda del Barça
ferdinándot olyan 30 millió FONTÉRT vette a mú a leedstől.Vito írta: egy dolog az ára, amit marhára sokallok (és ez már tendencia a Madridnál)
és más dolog a játéka, ami azért még lehet akár jó is.
30 millió nagyon sok egy játékosért, pláne egy védőért.
(egyáltalán adtak már ki ennyi lóvét védőért?)
na, mondjuk ő tuti, h nem ért annyit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça C
Most sem az. Egy öncélű játékos. Egyszerűen nincs esze ehez a játékhoz. CRonaldo és Nani sokkal különb játékos nála. Quaresmának cirkuszi mutatványosnak kéne menni.persze lehet h hülyeség,de akkor még nem volt barca szintű

Nem véletlenül fog Portóban megöregedni.

-
- Llegenda del Barça
egy dolog az ára, amit marhára sokallok (és ez már tendencia a Madridnál)chi omega írta:puyol saját nevelés, nem került semmibe. mellesleg a madridnál, ha egy saját nevelés nem válik be elsőre, akkor már felejtik is el.Vito írta:Pepe még simán lehet jó, anno Puyol is elég sokat botladozott, amikor a nagyokhoz került. Robben más tészta, igazából két jobb idénye volt, plusz állandóan sérült.
ettől függetlenül soknak tartok ennyi pénzt áldozni egy védőért, bár a Madrid saját magának köszönheti, hogy mára majdnem kettes szorzóval tudnak játékost igazolni![]()
a szezon végén eldől, hogy mekkora üzletet csináltak
valóban a szezon végén dől el, de világraszóló üzlet már nem lesz. én meglepődnék, ha pepe az elkövetkezendő évek során többet érne valamikor is majd 30milliónál. úgy meg ugye nem jó az üzlet. ez ilyen egyszerű.
másik dolog a játéka, ami azért még lehet akár jó is.
30 millió nagyon sok egy játékosért, pláne egy védőért.
(egyáltalán adtak már ki ennyi lóvét védőért?)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2007.12.08. 19:34:15-kor.
ribery? nasri?Messi#19 írta:Jó lenne ha megint rúgna Messi egy mesterhármast a real ellende ehhez a csapathoz még kellene egy ribéry vagy nasri
a realtól meg nem kell félni olyan rosszul jáccanak mint tavaj meg tavaj előtt
dehogy kell. esetleg deco helyére majd valamikor. de én fabregast látnám legszívesebben azon a poszton, ez nem is kérdés.
a keret perfekt, a padon mondjuk elférne pár használható játékos. például ronaldinho egészen jó cserejátékos mostanában, kár, hogy ahhoz túl drága.
de majd az érte kapott léből lehet kicsit soppingolni a remélhetőleg kidobott ezkérók, gudjohnsenek, és hasonlók helyére.
puyol saját nevelés, nem került semmibe. mellesleg a madridnál, ha egy saját nevelés nem válik be elsőre, akkor már felejtik is el.Vito írta:Pepe még simán lehet jó, anno Puyol is elég sokat botladozott, amikor a nagyokhoz került. Robben más tészta, igazából két jobb idénye volt, plusz állandóan sérült.
ettől függetlenül soknak tartok ennyi pénzt áldozni egy védőért, bár a Madrid saját magának köszönheti, hogy mára majdnem kettes szorzóval tudnak játékost igazolni![]()
valóban a szezon végén dől el, de világraszóló üzlet már nem lesz. én meglepődnék, ha pepe az elkövetkezendő évek során többet érne valamikor is majd 30milliónál. úgy meg ugye nem jó az üzlet. ez ilyen egyszerű.
Vki lejjebb leirta a lényeget, Quaresma csak a portugál bajnokságban bizonyitott még csak, nálunk meg nem. Akkor minek hozzuk vissza
Én 1átalán nem hiányolom.
Robben amugy hatalmas játékos lenne, ha nem annyira sérülékeny. Mikor a cselzibe igazolt a csapat messze legjobbja volt, amig le nem sérült. Épp ellenünk már nem játxhatott anno. Azota is állandoan kisebb nagyobb sérülések gyötrik szegényt, de ha végigtudna ugy játxani egy szezont, h nem sérülne le, akkor szvsz megérné a 36 milliot a realnak.
Pepét meg majd télleg meglátjuk mi lex belőle...

Robben amugy hatalmas játékos lenne, ha nem annyira sérülékeny. Mikor a cselzibe igazolt a csapat messze legjobbja volt, amig le nem sérült. Épp ellenünk már nem játxhatott anno. Azota is állandoan kisebb nagyobb sérülések gyötrik szegényt, de ha végigtudna ugy játxani egy szezont, h nem sérülne le, akkor szvsz megérné a 36 milliot a realnak.
Pepét meg majd télleg meglátjuk mi lex belőle...
-
- Barça C
"Jó lenne ha megint rúgna Messi egy mesterhármast a real ellen Very Happy de ehhez a csapathoz még kellene egy ribéry vagy nasri
a realtól meg nem kell félni olyan rosszul jáccanak mint tavaj meg tavaj előtt"
A szidásról ennyit.
a realtól meg nem kell félni olyan rosszul jáccanak mint tavaj meg tavaj előtt"
A szidásról ennyit.
Jó lenne ha megint rúgna Messi egy mesterhármast a real ellen
de ehhez a csapathoz még kellene egy ribéry vagy nasri

Leomessi
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ezt nem is tagadom, de Jorquera szerintem jobban birja a padozást..iker-siker írta:Jó, hogy Valdes most formában van ezt aláírom, de szerintem Reina jobb, mint pl Jorquera.
egyébként jorquera tehetségesebb mint Valdes,csak anno még fiatalabb volt két évvel aztán victor-nak szavaztak bizalmat!(jorquerával kapcsolatban él bennem a 4 évvel ezelőtti bilbaoi meccs,amikor kivédte a szemüket,csak egyet kapott)
egyébként meg sztem:
Reina:önszántából ment el,talán nem volt ?kedve?,?ideje?,?ereje? megbirkozni a csapatba kerülésért
Cesc:15 évesen ment el,kihasználva a spanyol szabályokat
Quaresma:emlkéxem,pár éve mondták,azért küldték el,mert levitte a széléig,mindenkit kicselezett,aztán meg nem tudta beadni
persze lehet h hülyeség,de akkor még nem volt barca szintű,a klub meg nem várta ki,mive ahhoz képe4st drága volt,hogy itt amjd 2-3 évig tanulgasson!
egyébként meg sztem:
Reina:önszántából ment el,talán nem volt ?kedve?,?ideje?,?ereje? megbirkozni a csapatba kerülésért
Cesc:15 évesen ment el,kihasználva a spanyol szabályokat
Quaresma:emlkéxem,pár éve mondták,azért küldték el,mert levitte a széléig,mindenkit kicselezett,aztán meg nem tudta beadni

.
-
- Barça C
Jó, hogy Valdes most formában van ezt aláírom, de szerintem Reina jobb, mint pl Jorquera.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Valdes mostanában kitűnő formában véd, én (most már) egyáltalán nem bánom, hogy anno eladtuk Reinát.iker-siker írta:És Reina? Szerintem ő igencsak hasznotokra válna.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Danka00792
- Director del Fútbol
Kapusra szerintem nincs szükség, itt van Valdes. Saját nevelés, és megbizhato. Reina-t pedig nem lenne szivem leültetni, ahogy Valdes-t sem. Mert ugyebár akkor el kellene mennie Jorquera-nak.iker-siker írta:És Reina? Szerintem ő igencsak hasznotokra válna.
-
- Barça C
Ehhez a kettes szorzóhoz meg annyit, hogy bár nem valóban igaz, hogy magának köszönheti, de most már nem nagyon veri nagy dobra, kiket akar leigazolni. Nem tudni mi igaz, meg mi nem ebből a Reyes-es dologból, de szerintem a télen is igazolunk valakit, annak ellenére, hogy nem verjük nagy dobra, bár szinte minden kitudódik.
-
- Barça C
És Reina? Szerintem ő igencsak hasznotokra válna.
-
- Barça C
Robbenért én is soknak tarom azt a pénzt, de hát Calderón megőrül érte. Hátha igazolja, hogy tényleg mekkora klasszis. Még mindig nagyon fiatal, bár már megjárta a Chelsea-t is. Még fejlődhet.
Azt szeretném kérdezni, hogy megvan-e valakinek a Ronaldinho-s könyv 2. kiadása mert én megrendeltem a C. Ronaldo-sal, Zidane-sal és a Kaká-sal együtt. Csak azt szeretném tudni, mi van benne.
Azt szeretném kérdezni, hogy megvan-e valakinek a Ronaldinho-s könyv 2. kiadása mert én megrendeltem a C. Ronaldo-sal, Zidane-sal és a Kaká-sal együtt. Csak azt szeretném tudni, mi van benne.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Fabregas önszántábol ment el, ha rajtunk mulik most Iniesta mellett rugná a bört. Quaresma pedig nem játszott valami fényesen...iker-siker írta:Ott van mindjárt Fabregas, Quaresma?
-
- Llegenda del Barça
Pepe még simán lehet jó, anno Puyol is elég sokat botladozott, amikor a nagyokhoz került. Robben más tészta, igazából két jobb idénye volt, plusz állandóan sérült.
ettől függetlenül soknak tartok ennyi pénzt áldozni egy védőért, bár a Madrid saját magának köszönheti, hogy mára majdnem kettes szorzóval tudnak játékost igazolni
ettől függetlenül soknak tartok ennyi pénzt áldozni egy védőért, bár a Madrid saját magának köszönheti, hogy mára majdnem kettes szorzóval tudnak játékost igazolni

-
- Barça C
Nahát, már 4 hozzászólás és még nem mondtam semmi rosszat. Nem is fogok a 44 után sem. Sőt a 444......
Amúgy szerintem Quaresma beférne a Barcába meg a Realba is.
Mi is pocsékoltunk el elég sok játékost: W. Samuel, Owen, Anelka, Cambiasso, Makelele, Solari, Morientes... a teljesség igénye nélkül. De nektek is volt már egy pár rossz üzletetek. Ott van mindjárt Fabregas, Quaresma? vagy Pepe Reina.
Amúgy szerintem Quaresma beférne a Barcába meg a Realba is.
Mi is pocsékoltunk el elég sok játékost: W. Samuel, Owen, Anelka, Cambiasso, Makelele, Solari, Morientes... a teljesség igénye nélkül. De nektek is volt már egy pár rossz üzletetek. Ott van mindjárt Fabregas, Quaresma? vagy Pepe Reina.
-
- Barça C
Lehet, hogy egy csatár általában drágább, de Ramos sem volt annak idején olcsó. És lám-ám. Tény ami tény, Quaresma a Pool ellen ritka nagy "[auto_cenzúra]" volt, de még mindig jobban focizott mint én.