Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi lenkne ha elmondanál magadról mindent, de várj egy picit:Ronnie10 írta:Úgy értettem a kérdezést h hogy tudok focizni milyen poszton meg ilyenek!bocs ha félre érthető voltam
Főnök,pont neked kéne kérdezni tőlünk,és nem forditva!aki pedig ezt szervezte, gnorbert néven található a fórumon, nála lehet érdeklődni!,még meg se köszöntem silvanusnak az elismerést egy korábbi hozzászólásában,bár szerintem elég gyatrát nyujtottam,többet vártam magamtól, a lényeg viszont,hogy csapatként helytálltunk!sajna a roma most tényleg jobb volt,de azért majdnem megfogtuk őket!azért szép emlék,hogy a döntőben elsült a ballábam,bár akkor már csak futottunk az eredmény után,de az ezüst nagyon szépen csillog!és bár örülök természetesen a reál margit elleni eredménynek,ugy tudom,nem azzal a csapattal voltak,mint multkor!persze,ez legyen az ő bajuk,mi is cserélődtünk,és hát azt kell megverni,aki épp ott van a pályán!személy szerint már várom a vasárnapi (szombati?) focit,amennyiben összejön!bár úgy tudom,szombaton sok helyen tanitás lesz,szerencsére nekünk dékáni szünet van,de lehet,mégis jobb lenne vasárnap focizni!van már előrelépés a vasárnapi fociügyben?Ronnie10 írta:hali!tudom h még új vagyok és remlhetőleg nem fogtok leugatni(bár nem hiszem, egy barcás nem olyan).de én is szivesen elmennék egy ilyen tornára!Ha valamit szeretnétek tudni kérdezzetek!
Jó neked hogy ott lehettél Miskolcról!Cáratyuska írta:Gratulálok a Juventus B csapata nevében a 2. helyhez.
Viszont nem értek egyet,hogy a Juventus csapata "nagyképű" lenne, mert egyáltalán NEM IGAZ!!!
Charlie: egyébként Miskolc nincs messze. Én már csak tudom