2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
az a meccs pont úgy alakult, ahogy az akkori bajnokságunk is: meg kellett volna nyerni, de a végére teljesen összezuhantunk. Jobb csapat volt akkor Real.Real - Barca 1-2 , 03-04 tavasz
Ő realosként így látja, miért lenne ez vicces?Kluivertinho írta:Ez nem a Humor topic.RobinhoKing írta:a hétvégi mecsre a tippem: 2-2 esetleg 1-2.
Remélem x meglesz minimum.
Sima Barca győzelmet várok!
sztem ezen nem kéne kiakadnod,mivel az eredményesség a lényeg,és ahhoz képest sztem,hogy sok golt rugnak és néha jol játszanak,nem jok,alapzomo ezt arra,h nagyon is meg lehet őket zavarni!szal....Fernando írta:Neharagudjatok de ezen kiakadtam:D:D:D:D
"a madrid nem olyan jo mint amennyire játszik!"
akkor azt mivel magyarázod,h egy meccsen belül zamib nem ment fel,puyol-lal viszont nagyon sok jo tánmadást vezettünk?!Benga írta:Ez óriási hülyeség. Szted ha Puyolnak nem kell felmennie akkor fel fog menni? A valószínüsége hogy nem játszik annyi, mint, hogy Te játszol sztem.( Ha nem sérül meg vagy betegszik le de erről említést se kéne tenni...)Etooka írta: Puyol szerintem azért nem kezd,mert ő nagyon sokszor felmegy a támadásokkal és ezáltal robinho nak sok helye maradna!gianlucakevesebbet megy fel!
Ez nem a Humor topic.RobinhoKing írta:a hétvégi mecsre a tippem: 2-2 esetleg 1-2.
Remélem x meglesz minimum.
Ez így is lesz,én hiszek bennük,megcsinálják!Barcaforever írta:Une Revanche A Prendre.
Ez nagyon tetszik.Csak most a dátum 2006. 06 17.
![]()
Nagyon remélem, h 2-0 lesz az eredmény.Ronin óriási nyomás van, most sztem mindenki tőle várja, h irányítsa a csapatot.Remélem leküzdi és fantasztikusan fog játszani Eto'o-val.
Erről a meccsről nekem mindig is az fog megmaradni, ahogy Puyol kifejelte R.Carlos 4-5 méteres bombáját, akkor már nekem fájt a fejem, eszméletlen.FCB_gábor írta:Jó volt ezt újra látni. Valdes mekkorákat védett!
nagyon tanár! köszi kösziEnrique írta:Real - Barca 1-2 , 03-04 tavaszVito írta:kerestem a jutúbon a 2003/04 madridi klasszikus videóját, de egyszerűen nem találom, ha valakinek sikerül, akkor feltolhatná plz. a Madrid szerzett vezetést, aztán jött Kluivert és a végén az az apró Xavi gól (Ronnie passzából).
szvsz az utóbbi évek legszínvonalasabb, legjobb klasszikusa volt!
http://www.dailymotion.com/Akee21/video/6381638
Real - Barca 1-2 , 03-04 tavaszVito írta:kerestem a jutúbon a 2003/04 madridi klasszikus videóját, de egyszerűen nem találom, ha valakinek sikerül, akkor feltolhatná plz. a Madrid szerzett vezetést, aztán jött Kluivert és a végén az az apró Xavi gól (Ronnie passzából).
szvsz az utóbbi évek legszínvonalasabb, legjobb klasszikusa volt!
coolerkiller írta:biztos azért dagadt a melled, mert te mindent meg tettél a győzelemért.....és komoly részt vettél benne..):)
De lehet,h csak otthon dupla adag mogyorokrémet kaptál az uzsidba....
emlékszel a BL-re???mikor a camp nouban gyaláztunk meg titeket??:):):)
"másnap olyan boldogan mentem az utcán, dagadt a mellem, mindenki egy nulla volt aki nem madridista volt,miattam nyert a csapat..."
Remélem érted a célzást zs
GolTV biztos adja majd, és annak mindig van kinn stream-je. Ray Hudson elég lol kommentátor, ezt a csatornát ajánlanám. Majd nézd meg a meccs előtt a www.myp2p.eu oldalon, hogy pontosan milyen csatornákat nézhetsz neten.patrik10 írta:vagy interneten valahol a Barca-Real meccset????
Nekem is a kedvencem a 2004 meccs. Az nagyszerű volt olyan boldog voltam akkor. Másnap olyan buszkén meg boldog mentem suliba. Nem érdekel semmi. A meccset még videóra vettem fel minden nap meg néztem egy hétig. Most is sokszor meg nézem akarom, hogy boldog legyek mert nagyon fel tölt mindig pozitívan.
hazugság, lol, élőben láttam azt az interjút, a végén úgy ahogy van hozzáköltötték azt a félmondatot, h a sok láma ezen élvezkedjen. fújjj...Olvastam egy érdekes cikket a Borsban:
Herr Schuster nyilatkozta hogy sajnálja hogy Messi nem lehet a pályán mert úgy lett volna szép a győzelem a Camp Neu-ban.