2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A milan már vagy 4-5 éve a 4-1-2-1-2-őt játsza,a rombusz szisztémával,mégis csak most,a 6. évben nem jönnek az eredmények,de én még mindig nem mondanám ezt,mert a milan-nak minden évben vannak rossz hónapjai!és én nem emlékeznék arra,hogy az utobbi öt évben változott volna a milan szisztémája(néha 4-1-2-2-1,főleg tavaly,amikor sérült volt inzaghi és gilardino rossz formában volt),de egyébként nem volt váltás ás a játékoskeretbe is csak olyanokat hoztak,akik fiatalok és még padoznak!szal ott az élő példa,hogy nem szisztematikus megujulás kell,hanem mentális és stílus-t illetően kell egy picitmegujulni!szerintem sikerült,de megint ez a sok sérült!(emiatt egy kicsit gyengébb,bár eddig mindenhol versenyben vagyunk)remélem,nem irtam orbitálos baromságot!varga tamás írta:Bányász!
Ha a gondolatmenetedet követnénk, akkor a Barca kispadján ma is Johan I-nek kellene ülnie, hiszen ő minden idők legeredményesbb Barca-edzője.
Amikor dupláztunk+BL-t nyertünk, akkor tudta motiválni a csapatot, megfelelő taktikát dolgozott ki, de azóta megújulni képtelen volt. Egy csapat 4 és fél éven keresztül nem játsazhat csak és kizárólag abban az egy játékrendszerben, hiszen egy idő után a hülyék is fel tudnak ellene készülni. A csapat játéka nagyban függ az edző felkészültségétől, taktikai sokszínűségétől, pszichológiai sokrétűségétől. A MU sem abban a felfogásban, játékrendszerben játszik ma, mint játszott mondjuk 1991-ben, pedig az edzőt ugyanúgy hívják.
Ha mindenki egézséges, szoval nem sérült senki, akkor kimarad Iniesta.Bányász írta:Ezek szerint vagy Deco vagy Ronaldinho kimarad,esetleg Iniesta!Nem hiszem,hogy örülnének neki...!
Ezek szerint vagy Deco vagy Ronaldinho kimarad,esetleg Iniesta!Nem hiszem,hogy örülnének neki...!Danka00792 írta:ValdesBányász írta:Hogy raknád Te össze a csapatot,hogy mindenkinek megfeleljen...játzson minden sztár,hatékony legyen,és látványossan játszon??
Zambi,Puyol,Milito,Abi
Xavi/Yaya
Messi, Deco/Ini, Roni/Ini
Henry,Eto'o/Bojan
Nekem nincs papirom rola, hogy edzö lennék, még csak nem is értek hozzá. De sokat nem kellene gondolkodni, hogy bármilyen más taktikát kifundáljak.
ValdesBányász írta:Hogy raknád Te össze a csapatot,hogy mindenkinek megfeleljen...játzson minden sztár,hatékony legyen,és látványossan játszon??
Hogy raknád Te össze a csapatot,hogy mindenkinek megfeleljen...játzson minden sztár,hatékony legyen,és látványossan játszon??Danka00792 írta:Azért nem kevés kulcsember ment el, és jött helyette más. Ha meg Franky nem tudna más taktikát kiötleni, akkor nem Barca szintü, de nem is elsö osztályu edzö! Most nem akarok belemenni abba, amit Tamás elöttem elkezdett, csupán egy mondat: Az a jo edzö, aki tudja variálni a taktikát. 10-böl 9 edzö biztos meg tudná oldani a feladatot.Bányász írta:De igazság szerint Rijkaard nem kap új embereket,mióta itt van szinte uygan az a csapat!És nagyon nem tud variálni,új taktikával játszani!
Egyébként meg, könnyü dolog lenne átmenni másik taktikába, mert Iniesta szinte bárhol bevethetö, Ronaldinho is elég sok szerepkörben tud mozogni. Csatár is van böven: Henry, Eto'o, Bojan, akár Roni, talán Messi, és Dos.... ebböl 4 biztosan meg tudná oldani a feladatot, de a többi-re (Leo, Gio) is nagy összegben mernék fogadni hogy klasszis teljesitményt nyujtanának csatárként.
Ezek mind védők..Henryt és Gudjohsent kivéve!Gudhjohnsen inkább kiegészítő ember,míg Henry most jött!És attól,h jött nem igazán lett taktika terén variációs lehetőség!Geovani és Bojan....igen ott vannak,de látod mindenki hőbölög,h lehet Geovani játszik Ronnie helyett!varga tamás írta:Bányász!
A BL-győztes csapathoz képest azért van némi változás: Zambrotta, Thuram, Guddy, Milito, Abidal, Henry és Yaya Touré. Közülük öten a csapat alapemberei lettek. + itt van Bojan és dos Santos is. Ha ez ugyanaz a csapat, akkor én megeszem a kalapom.
Persze. Az az ember aki inkább századjára is belevezeti az ellenfelekbe a labdát ahelyett, hogy passzolna vagy aki csak minden ezredik szabadrugást enged át a csapattársaknak pedig soxor neki nem megy, az aztán a csapat érdekeit nézi. Arról nem beszélve, hogy lusta besegíteni védekezésben, nem megy vissza az emberével és reklamál miközben az ellenfél támad.varga tamás írta: Hát, ha már erről van szó. Biztos vagyok benne, hogy Ronnie számára fontosabb a csapat, mint Frank számára. Mert ha Frank számára fontos lenne a Barcelona, akkor már benyújtotta volna a lemondását, és elhagyta volna várost is. Csak ehhez gyenge, és alacsonyfokú önismerettel rendelkezik.
Azért nem kevés kulcsember ment el, és jött helyette más. Ha meg Franky nem tudna más taktikát kiötleni, akkor nem Barca szintü, de nem is elsö osztályu edzö! Most nem akarok belemenni abba, amit Tamás elöttem elkezdett, csupán egy mondat: Az a jo edzö, aki tudja variálni a taktikát. 10-böl 9 edzö biztos meg tudná oldani a feladatot.Bányász írta:De igazság szerint Rijkaard nem kap új embereket,mióta itt van szinte uygan az a csapat!És nagyon nem tud variálni,új taktikával játszani!
Hát, ha már erről van szó. Biztos vagyok benne, hogy Ronnie számára fontosabb a csapat, mint Frank számára. Mert ha Frank számára fontos lenne a Barcelona, akkor már benyújtotta volna a lemondását, és elhagyta volna várost is. Csak ehhez gyenge, és alacsonyfokú önismerettel rendelkezik.FCB_gábor írta:Nem Te, nem én, és nem is más innen a fórumról, de mégcsak nem is a sajtó képviselői azok akik az edzéseket dirigálják. Rijkaard és a csapattagok azok akik tisztában vannak a mindenkori helyzettel.varga tamás írta:Nem, az a jó edző, aki a csapt és a játékosok érdekeit tartja szem előtt. Az a jó edző, aki kellően motiválni tudja a játékosokat, akinek van pszichológiai érzéke, és aki kevesebbre tartja magát, mint a klubot. Rijkaard egyik kitételnek sem felel meg. A csapt érdekei azt kívánják - szerintem -, hogy vasárnap este 19 órakor a csapat Ronaldinhóvan a kezdőben fusson ki az El Classicóra. Minden más eset az edző szakmai hozzá nem értését, pszichológiai érzéketlenségét, és teljes felkészületlenségét jelentené. R10-re a csapatnak minden körülémények közepette szüksége van, főleg most: amikor igenis jó teljesítményt nyújt. Aki ezt nem látja, vagy vak, vagy annak tetteti magát.
Amennyiben tovább alázza Ronit Frank, úgy mehet Isten hírével.
Nem tudok olyan esetről amikor ne a csapat érdekeit nézte volna az edző. Eddig szemrebbenés nélkül kitette még a haverjait is a csapatból, mert nem odavalók voltak. Számon lehet kérni Franken, hogy nem elég taktikus vagy nem elég határozott, de arra mérget vehetsz, hogy a csapat az első nála. Ez viszont sajnos a brazil félistenről nem mondható el.
Igen ez igaz...de a játékosokat nem...!varga tamás írta:Bányász!
Ha a gondolatmenetedet követnénk, akkor a Barca kispadján ma is Johan I-nek kellene ülnie, hiszen ő minden idők legeredményesbb Barca-edzője.
Amikor dupláztunk+BL-t nyertünk, akkor tudta motiválni a csapatot, megfelelő taktikát dolgozott ki, de azóta megújulni képtelen volt. Egy csapat 4 és fél éven keresztül nem játsazhat csak és kizárólag abban az egy játékrendszerben, hiszen egy idő után a hülyék is fel tudnak ellene készülni. A csapat játéka nagyban függ az edző felkészültségétől, taktikai sokszínűségétől, pszichológiai sokrétűségétől. A MU sem abban a felfogásban, játékrendszerben játszik ma, mint játszott mondjuk 1991-ben, pedig az edzőt ugyanúgy hívják.
Nem Te, nem én, és nem is más innen a fórumról, de mégcsak nem is a sajtó képviselői azok akik az edzéseket dirigálják. Rijkaard és a csapattagok azok akik tisztában vannak a mindenkori helyzettel.varga tamás írta:Nem, az a jó edző, aki a csapt és a játékosok érdekeit tartja szem előtt. Az a jó edző, aki kellően motiválni tudja a játékosokat, akinek van pszichológiai érzéke, és aki kevesebbre tartja magát, mint a klubot. Rijkaard egyik kitételnek sem felel meg. A csapt érdekei azt kívánják - szerintem -, hogy vasárnap este 19 órakor a csapat Ronaldinhóvan a kezdőben fusson ki az El Classicóra. Minden más eset az edző szakmai hozzá nem értését, pszichológiai érzéketlenségét, és teljes felkészületlenségét jelentené. R10-re a csapatnak minden körülémények közepette szüksége van, főleg most: amikor igenis jó teljesítményt nyújt. Aki ezt nem látja, vagy vak, vagy annak tetteti magát.
Tisztellek becsüllek ezért...varga tamás írta:31 éves vagyok, és az 1986-os BEK-döntő óta, azaz 9 éves korom óta szurkolok a Barcelonának.gnorbert írta:Ez bizony nem igazvarga tamás írta:...az a jó edző, aki a csapt és a játékosok érdekeit tartja szem előtt. Az a jó edző, aki kellően motiválni tudja a játékosokat, akinek van pszichológiai érzéke, és aki kevesebbre tartja magát, mint a klubot. Rijkaard egyik kitételnek sem felel meg...
Sokmindent el lehet mondani Frankie-ről, de ezek a vádak nem helytállóak!
Áruld már el kérlek hogy mióta szurkolsz az FCB-nek, és hogy mennyi idős vagy pontosan? Bizonyára írtad már itt-ott, ám sajnos én nem láttam még, és kíváncsi lennék rá...
31 éves vagyok, és az 1986-os BEK-döntő óta, azaz 9 éves korom óta szurkolok a Barcelonának.gnorbert írta:Ez bizony nem igazvarga tamás írta:...az a jó edző, aki a csapt és a játékosok érdekeit tartja szem előtt. Az a jó edző, aki kellően motiválni tudja a játékosokat, akinek van pszichológiai érzéke, és aki kevesebbre tartja magát, mint a klubot. Rijkaard egyik kitételnek sem felel meg...
Sokmindent el lehet mondani Frankie-ről, de ezek a vádak nem helytállóak!
Áruld már el kérlek hogy mióta szurkolsz az FCB-nek, és hogy mennyi idős vagy pontosan? Bizonyára írtad már itt-ott, ám sajnos én nem láttam még, és kíváncsi lennék rá...
Ez bizony nem igazvarga tamás írta:...az a jó edző, aki a csapt és a játékosok érdekeit tartja szem előtt. Az a jó edző, aki kellően motiválni tudja a játékosokat, akinek van pszichológiai érzéke, és aki kevesebbre tartja magát, mint a klubot. Rijkaard egyik kitételnek sem felel meg...
Mikor nyújtott Ronaldinho jó teljesítményt??varga tamás írta:Nem, az a jó edző, aki a csapt és a játékosok érdekeit tartja szem előtt. Az a jó edző, aki kellően motiválni tudja a játékosokat, akinek van pszichológiai érzéke, és aki kevesebbre tartja magát, mint a klubot. Rijkaard egyik kitételnek sem felel meg. A csapt érdekei azt kívánják - szerintem -, hogy vasárnap este 19 órakor a csapat Ronaldinhóvan a kezdőben fusson ki az El Classicóra. Minden más eset az edző szakmai hozzá nem értését, pszichológiai érzéketlenségét, és teljes felkészületlenségét jelentené. R10-re a csapatnak minden körülémények közepette szüksége van, főleg most: amikor igenis jó teljesítményt nyújt. Aki ezt nem látja, vagy vak, vagy annak tetteti magát.Bányász írta:Ha Ronaldinho nélkül nyernénk akkor is ezt gondolnád???Barcaforever írta:Ha Rijkaard nem teszi be Dinhot a kezdőbe kicsúcsosodik az edzői hozzá nem értése...
Mikor mindenki mondta, hogy padoznia kéne őt nem érdekelte semmi, erőltette.Mire kezd magára találni, akkor meg leülteti és egy olyan meccsen, mint a legutóbbi 1 persre se állítja be.
Sztem ez botrányos.
Vajon az a jó edző aki azt teszi amit mindenki mondogat???