Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az nem jó, hogy egyszer ez játszik, egyszer meg az. Kell egy alapcsapat, és rá kell érezni, hogy milyen meccseken lehet pihentetni a kezdőket.Boixos írta:ha rá tudnának állni egy rotációs rendszerre, akkor nem sértődne meg senki sem, mert közel ugyanannyit játszhatnának. egyébként is, aki sértődős, az ne is jöjjön, ilyen primadonnák kellenek a f..nak. alá kell tudniuk rendelni a játékosoknak a saját érdekeiket a csapaténak, különben semmit sem ér az egész. de nem lenne ezzel gond sztem.
Az, hogy sértődések lennének, hogy ki játszik meg ki nem, és nem hiszem, hogy egy Milito örömmel ül a kispadon a szezon nagy részében, vagy akár Giuly, Luque. A saját nevelésű fiatalok legyenek a cseréink.Boixos írta:sztem pont azért lenne jó a bommel-milito-luque brigádot idehozni, mert ők kezdőnek is jók lennének, cseréknek meg pláne. így közel hasonló képességű gyerekekből lehetne 2 brigádot csinálni, akiket úgy tudna kevergetni a rijkaard, ahogy akar. azért így sokkal könnyebb lenne a srácoknak a bugi, mint az elmúlt pár hónapban. és ha a mostani szitut így hozták, akkor mi lesz, ha ilyen keret áll rendelkezésre?
Puyol régen jobb oldali védőt játszott (de csak ott állt, semmi támadássegítés). A mostani csapat sokkal inkább épít a széleső védőjátékra. Szerintem Belletti már- már Cafut játszik. A bal oldalon, ha lenne egy ilyen felfutó védőnk, lehet azt már el sem bírná a védekezésünk, és csak ezért nem megy annyit előre Gio v. Silvinho, s nem a képességeik miatt.hölör írta:
Puyol régebben nem szélső védőt játszott, már nem tudom melyik oldalon, de ha ezt tudja még hozni (elsősorban Gio oldalán van gond szerintem), akkor akár Marquez is a pályán lehet a többiekkel.
Charlie írta:---------------Valdes---------------
----------Milito-------Puyol--------
Belletti-------------------------Gio
---------------Edmilson------------
----------Deco-------Xavi----------
Ronaldinho-------------------Luque
----------------Eto'o-----------------
Cserék+Tartalékok:Van Bommel,Giuly,Maxi,Larsson,Marquez,Gabri,Damia,Messi,Oleguer,Iniesta,Sylvinho
Mit szólnátok egy ilyen csapathoz jövőre?Pletykák alapján állítottam össze,szval semmi valóságalapja!De nekem tetszene,csak az lenne a gondom hogy ha jön Milito(nagy rá az esély),akkor Marquez vagy Edmilson kifog szorulni,amit én nagyon bánnék,mert gondolom nem kispadra igazolnánk az argentínt.
C.
Teljes mértékben egyetértek. Kivéve a balhátvéd posztot. Gio és Sylvinho szerintem kevesek, jöhetne mondjuk egy Ashley Cole. Más világverő balhátvéd meg nincs is most a világon.gyiko írta:Én nem hoznék senkit ebbe a csapatba, mert felépülnek a sérültjeink, akkor minek vkp.? hátvéd? vagy éppen csatár?
Gondoljatok bele
Valdés - Belletti,Puyol,Márquez,Gio - Deco,Edmilson,Xavi - Giuly,Ronaldinho,Eto'o
és akkor a padon ül: Jorquera,Dámia,Sylvinho,Oleguer,Navarro,Motta,Gabri,Gerard,Iniesta,Albertini,Maxi Lopez,H.Larsson
Nem is hazai szinten vannak gondok a védelemmel,hanem nemzetközi szinten,lásd Chelsea!Egyetértek mindenkivel aki a védelmet akarja erösíteni szerintem középre rá fér de nem lehet olyan rossz mivel a barca kapta a legkevesebb gólt