Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az az illető,az Marquez,nem? legalábbis az van az egyik hírbe......Vito írta: a mundo-n olyasmit olvastam, hogy Rijkaard szavaiból azt tűnt ki, hogy ez az illető bizonyosan nem Ronaldinho.
na mindegy. nemsoká kiderül!
a mundo-n olyasmit olvastam, hogy Rijkaard szavaiból azt tűnt ki, hogy ez az illető bizonyosan nem Ronaldinho.varga tamás írta:Olvastam ma egy nyilatkozatot Rijkaardtól (samsungsport.hu-n), ahol azt mondta, hogy van egy sérültje, de nem nevezte meg. R10-ről azt mondta, hogy javuló formát mutat, az edzésen mutatott hozzáállásával nagyon elégedett. Azt mondta: azért nevezett 19 játékost, tehát eggyel többet a megengedettnél, mert van egy sérült a keretben, és csak az utolsó pillanatban dől el, hogy az illető pályára léphet-e. Azt hiszem, az a sejtésem, hogy Dinho az illető. Ha ez igaz, akkor lehet, hogy boldogtalan lesz az új évünk, mert a brazil zseni távozik tőlünk. De akkor Frank, rohadjon meg (kivehetitek, de ettől még ez a véleményem).La Pulga írta:Nagyon hápog, nem hiszem, hogy igaz lenne!
fernandogago8 írta:A MAdrid soha nem a 4-4-2-es hadrendet alkalmazza!Mondjuk milyen cikket várunk egy barcástól?!:S Real győzelmet, Boldog karácsonyt és Madrid győzelmekben gazdag új évet kivánok!!!
Hala Madrid!!!
Én is iszonyat pesszimistán állok hozzá a meccshez...Maxi írta: A meccsről:nagyon pesszimista vagyok, az én véleményem, hogy sokkal jobbak leszünk, de így is kikapunk egy RvN féle bepattanós góllal!Abban pedig, hogy a madrid szerez vezetést, tuti biztos vagyok, megint futhatunk az eredmény után!De ne legyen igazam!
Nem Marquezre gondolt?!Legalábbis a fenti cikkben(itt az eurobarcán) az van, hogy a mexikóinak van egy kisebb sérülése ezért a 19 fős keret!Mindenesetre ha neked van igazad akkor egyetértek!varga tamás írta: Olvastam ma egy nyilatkozatot Rijkaardtól (samsungsport.hu-n), ahol azt mondta, hogy van egy sérültje, de nem nevezte meg. R10-ről azt mondta, hogy javuló formát mutat, az edzésen mutatott hozzáállásával nagyon elégedett. Azt mondta: azért nevezett 19 játékost, tehát eggyel többet a megengedettnél, mert van egy sérült a keretben, és csak az utolsó pillanatban dől el, hogy az illető pályára léphet-e. Azt hiszem, az a sejtésem, hogy Dinho az illető. Ha ez igaz, akkor lehet, hogy boldogtalan lesz az új évünk, mert a brazil zseni távozik tőlünk. De akkor Frank, rohadjon meg (kivehetitek, de ettől még ez a véleményem).
Olvastam ma egy nyilatkozatot Rijkaardtól (samsungsport.hu-n), ahol azt mondta, hogy van egy sérültje, de nem nevezte meg. R10-ről azt mondta, hogy javuló formát mutat, az edzésen mutatott hozzáállásával nagyon elégedett. Azt mondta: azért nevezett 19 játékost, tehát eggyel többet a megengedettnél, mert van egy sérült a keretben, és csak az utolsó pillanatban dől el, hogy az illető pályára léphet-e. Azt hiszem, az a sejtésem, hogy Dinho az illető. Ha ez igaz, akkor lehet, hogy boldogtalan lesz az új évünk, mert a brazil zseni távozik tőlünk. De akkor Frank, rohadjon meg (kivehetitek, de ettől még ez a véleményem).La Pulga írta:Nagyon hápog, nem hiszem, hogy igaz lenne!
LG írta:38 meccsen lehetetlen olyan szinvonalon játxani![]()
Már csak 6 ora 20 perc
Nyugi gyors fejszámolás után (10 óra van, hétkor van a meccs tehát 7 óra van még a meccsigMihu írta:Na srácok már csak 7 óra a meccsig.
OFF: Nyugi!Gyorsan el fog menni!LG írta:A fxomCooltiszo írta:(még 8 óra 8 perc, 19:00kor van a meccs)
Én meg nézem 10 ora 40 perc, 7-től van a meccs, igy kijött a 6 ora 20
És igy sokkal rosszabb, nem birok még 8 orár kivárni
A fxomCooltiszo írta:(még 8 óra 8 perc, 19:00kor van a meccs)
38 meccsen lehetetlen olyan szinvonalon játxaniCS0ki írta: Egyébként nem vicces, hogy ha valamelyik csapat az összes többi meccsen kb 80%-át nyújtaná annak az ellszántságnak, illetve 80%ban lenne annyira feltüzelve, tenné oda magát, akár valszeg megnyerné a bajnokságot a clasicoktól függetlenül?