Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 21:46:31

maradéktalanul egyetértek veled!!!!!!!Ha lenne egy olyan ember akinek élete első meccsnézése lett volna a tegnapi de kicsit ért a focihoz,akkkor biztos megjegyezte volna,hogy ki az a hosszúhajúcsávó?Mert nagyon jól nyomja,és másnap elolvassa az újságokat,és mit, lát!:"Ronaldinho unottan,mélyen tudása alatt teljesített" stb. ez a baj,jól mondta Messi "ronaldinho még mindig képes meccset eldöntő dolgokra".Békén kéne hagyni,picit az újságíroknak,elkéne küldeni haza Braziliába egy hónapra,és ha visszajönne szétalázna mindenkit.de ahhoz az is kéne,hogy sportújságot ne lásson.........
..................................
Maverick84
Barça C

2007.12.24. 21:39:13

így igaz, szerencsétlen emberrel az a baj, hogy mocskos-jó futballista, aki csinált 1-2 olyan évet, hogy az emberfeletti. Most hogy már nem teljesít úgy ahogy akkor, aminek 1000+1 oka lehet, mindenki szapulja. Ilyen a média, mindig ilyen volt. Ahogy lesz a Messinek egymás után 2 meccs ahol nem [auto_cenzúra] halálra minden védőt, rögtön címlapon közlik majd, hogy messi már nem a régi. Persze ilyenkor egyszerű mindig arra húzni a vizes lepedőt aki eddig parádézott, és mostanában csak simán jól és látványosan játszik. A baj az, hogy a Dinho ezzel a játékával is messze a legveszélyesebb volt a tegnapi meccsen a hazai oldalon, de a többiek nem hozták amit tudnak, deco, eto'o, sőt még talán az iniesta sem.
Annak idején nem felejtem el, a Rivaldoval ugyanezt végigjátszották. Minden meccsen kihozta magából a maxot, aztán egy-két meccsen egy kicsit gyengébb formában volt, a csapatnak nem ment annyira, na ki volt érte a felelős? kit szidtak el minden meccsen? hát persze, hogy azt aki a legnagyobb volt a pályán=Rivaldo-t. Eredmény= elment. A média szereti a sztárokat dícsérni, de még jobban imádja b*sztatni őket, ami lelkileg hazavágja az embert.
Lényeg, ami a lényeg, egyrészt rohadék média, másrészt szerintem nem az a megoldás, ha hagyunk elmenni egy ilyen klasszist, hanem ha a többiek (mint például ahogy azt a Messi is csinálja) hasonlóan fantasztikusan ,tartósan jó formában fociznak ezzel is kevesebb terhet akasztva a dinhora például.
Bocsánat a hosszas és elfogult okfejtésért.
Boldog Karácsonyt mindenkinek
barcaforca
Barça C

2007.12.24. 21:28:46

ONLY BARCA!
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 21:10:31

Ronaldinho túlmagasra tette magánál a lécet,amit egyszer át is ugroott
csak azóta nem.Én azon gondolkodtam hogyha
most tűnne fel simán esélye lenne az Aranylabdára is.Csak az a baj,hogy tőle mindenki többet vár,de szerintem az tényleg szemétség hogy mindent az ő nyakába varrnak!!!!!!!!
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.12.24. 21:05:56

Ronaldinho tegnap sokkal jobban játszott pl.: Eto'onál vagy deconál , de még xavinál is. 1 az 1 be általában megverte Ramost amit nem sokan tudnak , Pepe is csak szabájtalanul tudta megálítani , más kérdés hogy a bíró utálta ronit és nem fujta be ezeket. Nem az ő nyakába kell varni ezt , hanem Rijkárdéba , ha megnéztétek , láthattátok hogy a Madrid a saját játékunkal vert meg minket.
Kép
Kép
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 21:05:50

Szerintem is tegnap este tűrhetően játszott,remélem ezt így folytatja,és lehetőleg Barcelona mezben!!!!Remélem!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.12.24. 21:04:28

La Pulga írta: Gondolom, együtt mentek haza Brazíliába.

közben olvastam h deco,baptista,robinho és ronnie együtt mennek vissza braziliába,h együtt töltsék a szilvesztert a családjukkal...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Subinho
Director del Fútbol

2007.12.24. 21:01:28

az a helyzet, hogy tegnap sztem ronaldinho - a mostani formájához képest - nem is volt rossz! futott, akart, csak nem jöttek be a cselei, mint régen, fénykorában!!! viszont, ne feledjük, ezen a meccsen mindenki felszívja magát! a fütty az utóbbi fél évért járt, nem a szombat estéért!!! és így pedig jogos!!! menjen már el Reikard, mert így Roni soha nem lesz a régi!!!!!!!
R10dinho
Barça C

2007.12.24. 21:00:00

Teljesen egyetértek Dannyval!!!!!!
Nem Ronaldinho hibás mindenért miért pont őt kell szidni??!!
ugyanigy belehetne találni Henryt is...jo tudom környezet változás és ki a fa..t érdekel...profi azért egy ekkora névnek illene... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R10dinho 2007.12.24. 21:01:30-kor.
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.24. 20:55:24

gekkodan írta:ha már valaki belinkelte, akkor sorry, de gondoltam érdekes:

R10 tegnap a reptéren kapott "egy kis kellemes karácsonyi fogadtatást"...

http://www.youtube.com/watch?v=kc1KAQ4KUk8
Hát ez szánalmas.... Nem hinném,hogy a vereségért Ronaldinho a felelős egyedül... :? A foci arról szól,hogy eggyüt kell nyerni és eggyüt kell vereséget szenvedni. Nem arról,hogy kispécizünk egy embert amért nem lett
győzelem. Itt egyedül egyetlen ember a hibás a gyenge csapatért,na jó lehet hogy 2..
1.---> Rijkaard. ő az edző neki kell edzéseken motiválni,kondiba hozni edzeni a játékosokat,és unszolni kell őket nem röhögni velük a pályán(edzéseken)!!
2.-> talán Laporta is hibás ezért,hogy nem küldte el eddig Frankie-t.....
Mikor BL-t nyert a csapat mi volt a háttérben? TEN CATE( nem tdom jol irom-e a nevét)
Igen ő egy edző,egy egyéniség és ő tudta megfelően kezelni ezeket a csillagokat, és szigorú volt velük, nem ilyen hanyag könnyelmű mint Frankie.Erről ennyit.
Ronaldinho: IGen gyenge formában van,le van lassulva nem olyan kreativ mint régen. Lehet ,hogy a sok pénz tette ezt vele lehet ,hogy nem ,lehet hogy Ten Cate hiánya ami sztem igaz. Nagyon sajnűlom hogy Cate nem jött vissza a Barcaba mert akkor most a katalán csapat vezetné a bajnokságot kb 7 pontal. Bárki mondhat a véleményemre bármit. Ha megfigyelitek ok-okozati összefüggés van. Ronie teljesitménye azóta ingadozo miota nincsen Ten Cate. Lehet azt mondani,hogy kiismerték a csapat játékát de ez nem mentség semmire. Uj taktikát kell kidolgozni ami ismét az edző feladata.. Mondjuk ilyen edző aki elhagyja a papirjait... No comment :shock: ROnienak nincs másra szüksége,csak arra,hogy vki hátúlról motiválja és szigoru legyen vele,de ne az legyen hogy nem játszatja....
Szerintem a csapatnak vérfrisités kell,de nem játékos téren. Kell hozni egy uj edzőt aki ismeri a spanyol focit ,vagy a dél-europait. Nem kell angol,olasz edző legjobb lenne spanyol v portugal(Mourinho)
De olyan legyen aki szigoru és motiválni kéeps a játékosokat,és ha nem ugy csinál vmit ahogyan azt kellene akkor megbunteti... :!: :!: :!: :!: :!:
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
okos666
Jugador del Barça

2007.12.24. 20:45:17

Nagy kár,hogy kikaptunk,de Ronnie jól játszott...Remélem feljavul és majd végre viszi majd a csapat szekerét!!!
Imádlak BARCA!!!
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.24. 20:35:35

1 hsz-vel lejjebb linkeltem be! :wink:
mit keres robinho dinho-val és deco-val?
Gondolom, együtt mentek haza Brazíliába.
Rapika
Entrenador del Barça

2007.12.24. 20:25:03

gyébként most jut eszembe,nem biztos,h Barca szurkolók voltak,lehettek realosok is,nem? :roll:
Kép
Kép
kompedli
Barça C

2007.12.24. 20:22:55

Ronaldinhonak igenis helye van ebben a csapatban és a Real ellen sem teljesített rosszul
Rapika
Entrenador del Barça

2007.12.24. 20:22:21

Majdnem sírt... :?
Az edzőkön múlik,mien kondiban lesz 1 player!
Nem Dinho mondja meg,neki mit kell edzenie!
Látni akarom a könnyed,laza,gyors Ronit,minnél előbb!
És persze Barca játékosként! :roll:
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.24. 20:22:16

csababarca írta:

nekem vmiért nem megy tovább 12 mp-nél...

de mit keres robinho dinho-val és deco-val?
Mentek brazilba pihenni.
Kép
Kép
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2007.12.24. 20:18:20

varga tamás írta:
Andrisveres írta:Inkább fogyna le a dagadtja! én imádom.
A magam és Ronaldinho nevében ezt kikérem magamnak. Ez a 'dagadt' 14 meccsén 7 gólt lőtt az idei szezonban.
Elég régen olvasom a hsz-eidet Ronaldinhoról, de sztem azért Te is elismered h megkapta a bizalmat, de nem élt vele. Nem lehet mondani, hogy hátára vette a csapatot mint régebben oly sokszor. Inkább Ini viselkedett vezéregyéniségként. És lehet hogy holland szakemberünk nem tudja őket motiválni és a taktikjá is elavult és tré. De azt, hogy egy kétszeres aranylabdás ( Akit rettentően tisztelek) ilyen formahanyatláson menjen keresztül nehéz az ő nyakába varrni és elvileg szeretik őt a srácok tehát arra se lehet fogni h nem akarnak jáccani. És lehet hogy sokat várunk tőle, de nem véletlenül.
Én is nagyon szeretném viszont látni a pályán a régi Ronaldinhot, de csak a mosolya a régi egyenlőre.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.12.24. 20:14:15

nekem vmiért nem megy tovább 12 mp-nél...

de mit keres robinho dinho-val és deco-val?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.24. 20:11:24

Andrisveres írta:Inkább fogyna le a dagadtja! én imádom.
A magam és Ronaldinho nevében ezt kikérem magamnak. Ez a 'dagadt' 14 meccsén 7 gólt lőtt az idei szezonban.
Kép
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.24. 20:09:06

Inkább fogyna le a dagadtja! én imádom.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 20:08:09

Lionel85 írta:
vicky.girl írta:Én is Ronaldinho-fan vagyok már évek óta, a Barcelonát is akkor szerettem meg igazán, amikor ő idekerült. Nem tudom mi lehet vele. Igaza van Cruyffnak, egy játékos nem élhet a múltjából... Jobb helye lenne egy másik csapatnál. Szerintem is adjuk el, csak ki jönne a helyére... Hm, Fabregas nem rossz választás, sőt!
Cesc más poszt.
Cesc jönne, Iniesta foglalná el a szélső posztot, megoldható lenne.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.24. 20:03:34

vicky.girl írta:Én is Ronaldinho-fan vagyok már évek óta, a Barcelonát is akkor szerettem meg igazán, amikor ő idekerült. Nem tudom mi lehet vele. Igaza van Cruyffnak, egy játékos nem élhet a múltjából... Jobb helye lenne egy másik csapatnál. Szerintem is adjuk el, csak ki jönne a helyére... Hm, Fabregas nem rossz választás, sőt!
Cesc más poszt, ő védekező stílusú középpályás, Ronaldinho pedig támadó. Ha most hirtelen kéne egy nevet mondanom, akkor vagy Vicente vagy C. Ronaldo lenne. Persze nem egy nagyképű Ronaldo...
Kép
Kép
Kép
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.24. 19:58:29

Az a durva ,hogy lelassult. Én is nagyon szeretem , de komolyan van rajta felesleg. miért nem koplaltatják vagy vmi. Fakk nem nagy tudomány edzés előtt vmi rizs vagy tészta amugy meg egész nap hús és zöldség , nem nagy tudomány!

ha tényleg rendesen edzésben lenne még mindig nagyon fel tudna gyorsulni.
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 19:51:30

Én is Ronaldinho-fan vagyok már évek óta, a Barcelonát is akkor szerettem meg igazán, amikor ő idekerült. Nem tudom mi lehet vele. Igaza van Cruyffnak, egy játékos nem élhet a múltjából... Jobb helye lenne egy másik csapatnál. Szerintem is adjuk el, csak ki jönne a helyére... Hm, Fabregas nem rossz választás, sőt!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.24. 19:36:25

Szerintem, nagyfokú tapintatlanságról, bunkóságról tettek tanúbizonyságot ezek a szurkolók. Vajon, Rijkaard házához is elmasíroztak, és kigúnyolták, mert ő sokkal inkább megérdemelte volna.
Kép
Lezárt