Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.27. 14:08:45

Barcaforever írta:
casuel írta:Tisztelt fórum!

Nemértem néha egyes emberek hozzáállását!Nézzük csak Z. Ivan új cikkét A nehéz szembesülés! Jobban mondva a cikk eleéig jutottam el de már ott abba kellett hagynom és most itt tartok hogy írok!Nemtudom elképzelni sem hogy Z.Ivan milyen kapcsolatban állhat a labdarúgásal de valahogy sejtem!

"kizárólag a Real Madridon múlt, hogy lesz-e nagyobb különbség a két gárda között." Ezt ugyan úgy le lehet írni fordítva is! A madridi gól elött volt egy nagy Barca lehetőség ami sajnos nemhozott eredményt és aztán rá 2percre már Baptista (szerintem nem úgy akarta eltalálni) örülhetett! Na és ezen a két momentumon múlt az egyész mérkőzés!És egyátalán nem Raulékon!(aki mellesleg észre sem lehetett venni a meccsen!
Akkor kin? :wink: Sztem a 2. félidőben egy kapura lövésünk volt egy 18 éves srácé Bojané....

Nem a mi védőinken múlt, h a végén nem rugtak még 2-3 gólt.Ezt sztem mindenki nyugodtan elismerheti.

Dinho helyzete...A végeredmény számít, bement vagy nem.... ?:(
na, ez nem teljesen igaz. ronaldinho is lőtt egyet távolról, más kérdés, hogy lelátóra ment. iniesta is lőtt kétszer, elsőre simán feladta casillasnak, másodszorra már sarokra csavarta, de a kapus azt is lehúzta simán.
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.27. 14:03:46

Ronaldinho a kedvenc játékosom! nagyon sokat tett a Barcáért ! Az a baj hogy az utobbi időben mindenki azt veszi észre hogy mikor játszik rosszul csak arról feledkezünk el hogy egy Barcelona nem Ronaldinhoból áll hanem egy egész csapatból ! és nem kell szidni Ronaldinhot hanem azt is észre kell venni amikor a jó passzokat csinálja és a szebbnél szebb megoldásokat!
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.12.27. 11:37:38

casuel írta:Tisztelt fórum!

Nemértem néha egyes emberek hozzáállását!Nézzük csak Z. Ivan új cikkét A nehéz szembesülés! Jobban mondva a cikk eleéig jutottam el de már ott abba kellett hagynom és most itt tartok hogy írok!Nemtudom elképzelni sem hogy Z.Ivan milyen kapcsolatban állhat a labdarúgásal de valahogy sejtem!

"kizárólag a Real Madridon múlt, hogy lesz-e nagyobb különbség a két gárda között." Ezt ugyan úgy le lehet írni fordítva is! A madridi gól elött volt egy nagy Barca lehetőség ami sajnos nemhozott eredményt és aztán rá 2percre már Baptista (szerintem nem úgy akarta eltalálni) örülhetett! Na és ezen a két momentumon múlt az egyész mérkőzés!És egyátalán nem Raulékon!(aki mellesleg észre sem lehetett venni a meccsen!
Akkor kin? :wink: Sztem a 2. félidőben egy kapura lövésünk volt egy 18 éves srácé Bojané....

Nem a mi védőinken múlt, h a végén nem rugtak még 2-3 gólt.Ezt sztem mindenki nyugodtan elismerheti.

Dinho helyzete...A végeredmény számít, bement vagy nem.... ?:(
Kép
fcbarcelona1899
Barça C

2007.12.27. 11:28:28

Szerintem mindannyian tisztaban vagyunk vele,hogy valami megvaltozott.Nem is kicsit...Sajnos a csapat rossz iranyba halad,de ez nem feltetlenul jelenti azt,hogy nem lehet megoldani ezt a melyrepulest.Es azt is tudjuk,hogy sajnos Ronnie se az aki volt...Szerintem itt mindenfelekeppen valtoztatni kell es egyetertek a cikkel hogy ha elkuldjuk Riijkardot az meg nem megoldas...Messi egyedul vitte a csapatot es most hogy leserult,ti is lathatjatok mi lett az ara.Masreszt viszont egyetertek veled casuel mert szemmel lathato,hogy Neeskens nem tudta betolteni Ten Cate szerepet.Nagyon hianyzik Riijkardnak is,es az egesz Barcanak is.En azt mondom ha La Porta most nem kuldi el Riijkardot az lesz az elso hibaja a vezetosegben.Kuldjuk el Riijkardot es meglatjuk hogy javul-e a Dinho formaja,ha nem akkor vezeraldozatot kell hozni..Nem biztos,hogy Dinho lesz az lehet,hogy valaki mas,de szerintem itt surgosen valtoztatni kell...
casuel
Barça C

2007.12.27. 10:55:47

Tisztelt fórum!

"kizárólag a Real Madridon múlt, hogy lesz-e nagyobb különbség a két gárda között." Ezt ugyan úgy le lehet írni fordítva is! A madridi gól elött volt egy nagy Barca lehetőség ami sajnos nemhozott eredményt és aztán rá 2percre már Baptista (szerintem nem úgy akarta eltalálni) örülhetett! Na és ezen a két momentumon múlt az egyész mérkőzés!És egyátalán nem Raulékon!(aki mellesleg észre sem lehetett venni a meccsen! Tudom hogy lehet kritizálni a csapatot a Getafe 4-0 óta de szerintem nincs értelme!Szerintem a változtatásokat pedig ők tudják hogy mikor kell meghozni mert akár mennyire is "ért" magyarországon mindenki a focihoz, a világ legnagyobb klubjáról beszélünk! Laporta pedig nemhiszem hogy csak a szívére hallgat!Ő sikeres üzletember, a sikeres üzletemberek nemhallgatnak a szívükre, ha ő arra hallgatna,halgatott volna nem lenne ő a Barca elnöke!Amúgy Z. Ivan cikkből látszik is ez a tipikus magyar hozzá állás szerintem! Nem kell itt felelősöket keresni szerintem!Ezért az élet a felelős! Amúgy Rijkaard mellöl hiányzik Ten Cate és ez egyértelmü! Neeskens nemtudja úgy irányítani ezeket a srácokat!(meglehet nézni a chalsea játékát azóta amióta odament Ten Cate) És ha Rijkaard-ot leváltják szerintme Ten Cate lenne a legjobb megoldás!Semmiféle öntelt Mourinho vagy Capello sem Lippi!Szerintem jó így a csapat is!Vannak feltörekvő fiatalok is és rutinosabb "öregek" Sajnons mást nemtudok írni mert így már nehéz összeszedni a godolataim! Épp most nézem felvételről a mérkőzést! Világi Péter???? :lol: Nem is írok semmit tovább inkább megnézem a meccset megint! Visca el Barca...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.27. 10:47:45

Az Eurobarca videóajánlóban miket kajabálnak Ronnienak? :roll:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.12.27. 10:35:21

Elég ritkán tudok egyet érteni VT barátunkkal, de most itt ez az ünnepélyes alkalom, és Cooltiszoval is..
A lényeget íra le... Nem kell még elküldeni Ronit, amíg egy másik koncepcióban (ahogy Ő nevezte) nem bizonyít.. itt Rijkaard elsősorban a hibás, ötlettelen, kilátástalan, és mondjuk hogy dilettáns, nem látja a fától az erdőt... Ha egy másik edző alatt sem tudna bizonyítani, AKKOR küldenénk mi is el... erről szól a kis történet
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.27. 10:32:33

Cooltiszo!
Köszönöm az elismerést. Én mindig igyekszem érthetően fogalmazni, igyekszem a véleményemet alátámasztani, nem mindig sikerül. Számomra, egy dolog a fontos: a CSAPAT, a KLUB legyen sikeres, a közösség sikere előbbrevalóbb, mint az egyén elismerése - ill. a kettő egymással szorosan összefügg. És, én nem tudom elfelejteni azt a sok örömet, amit adott nekünk, így - a normálisnál - nagyobb türelemmel vagyok iránta. Persze, ha ez lesz a klub és R10 érdeke, akkor elfogadom, ha elválnak az útjaink. De, amíg itt van, én bízom benne, és bántani nem tudom - igaz, utána sem. Csak megköszönni azt a sok szépet, amivel megajándékozott minket, szurkolókat.
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.12.27. 10:22:32

Varga Tamás: elég rendszeresen olvasom a fórumot, így elég sok általad elhangzott véleményt is olvastam már, de ez a mostani vélemény volt sztem a legtisztább és legérthetőbb, ezt a fajta véleményedet én teljes mértékben el tudom fogadni, hiszen nem arról van szó hogy aki elküldené az nem is igazi szurkoló vagy hasonlók, hanem egyszerűen arról van szó hogy különbözőek vagyunk, van aki a múltra alapozva ad lehetőséget, van aki csak a sivár valóságot nézi, stb. Szóval gratulálok ehez a hszhez, régóta vártam egy hasonlóra, köszönöm.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.27. 09:56:21

Kedves Tim!
Azt kérdezed, mit kellene Ronaldinhónak elkövetnie ahhoz, hogy elzavarjam.
Talán gyilkosságot kellene elkövetnie, akkor talán. Na, jó, ez csak vicc volt.
Igazándiból én más véleményen vagyok, mint sokan a honlapon. Ezért vitatkoztam Ivánnal is. Voltak nagy játékosok a klubnál, akik évtizeden keresztül szolgálták a klubot, biztos nekik is voltak rosszabb periódusaik. És én Dinhón nem tapasztalom azt a nagyon hosszú rossz periódust. Én másképp látom a tavalyi szezont is. Lejátszott 47 meccset, azokon 23 gólt lőtt, a 35 bajnokin 21-et. Akinek olyan rossz idénye van, az nem rendelkezik ilyen mutatóval. Ő volt az, aki a legtöbb gólt lőtte, akinek a legtöbb pontot köszönhetjük, aki a hátán cipelte a csapatot, amikor nem volt Samu és Messi. Igen, voltak rossz meccsei, volt amikor én is mérges voltam rá, de haragudni nem tudok rá, elküldeni pedig, pláne nem.
Továbbra is azt mondom: küldjük el Frank-et - azt hiszem, ebben egyet érthetünk -, és lássuk, mire jut. Ha utána sem javul a formája, akkor lehet ő az egyik vezéráldozat. Meg kell adni neki az esélyt, hogy egy másik edző keze alatt megmutassa, van vér a pucájában. Mert ha nem tesszük meg, nem adjuk meg neki a lehetőséget, sosem tudjuk meg: mi lett volna, ha. Mert azt Te is irigykedve, vagy rossz érzéssel néznéd, ha elmenne, és ott újra varázsolna, holott lehet: ha itt új koncepcióban játszhatna, más edzővel, itt is újra virágba tudna borulni. Szerintem.
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.12.26. 22:47:05

Egyátalán nem kötözködésnek szántam,csak leírtam a véleményemet.
Szerintem komoly változásokra van szükség,nem pedig 1-2 kiegészítő ember lecserélésére.Ezzel a módszerrel nyáron már próbálkoztunk,ráadásul a lehető legjobban,tökéletesen igazoltunk a hiányposztokra.Nem jött be...

A régi hiányposztok(vkp,bsz) most az erősségeink,viszont a régi húzóemberek,élen Ronaldinhoval,már csak hátráltatják a csapatot.
Ez legalábbis az én véleményem.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.26. 22:45:42

én teljesen egyetértek a cikkeddel.xaupán deco elküldésén akadtam fenn(bocs,tudom,hogy ez nem az a topic,de röviden),de ha jobban belegondolok és nem vagyok elfogult,akkor be kell látnom,hogy akármilyen jo futballista és megujult tavaly ota,ő sem lesz már fiatalabb!de szerintem neki még van min. 1 éve .Ronaldinho-val kapcsolatban pedig teljesen egyezik a véleményem.van is egy példám,ha emlékesztek a meccsre,iniesta tökre ugyanazt megcsinálta,amit ronnie asszem a milan ellen 2 éve!(lefordulos csel és átemelve passzol),tehát tanulnak tőle a társak,felnéznek!persze ennyiért még nem lehetne bizni benne,viszont ami a cikkbe is van,hogy szabadrugások,büntetők,gyilkos passzok és az életben semmi sem kizárható(tehát azt sem h megujul)Főleg nála,akinek ha grafikonon lenne az élete,nem látnánk egyszerre mindkét végét,mivel annyira hullámzó volt!
.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.26. 22:29:41

Bodi írta:Varga Tamás írásához fűznék hozzá 1-2 dolgot!

Azzal kezdted az írásod,hogy Iván cikkével egyet tudsz érteni.
Egy ideig ezt éreztem is,de aztán már nem nagyon.
Annak a cikknek épp az a lényege sztem,hogy GYÖKERES változás kell.
Ez pedig nem arról szól,hogy eladjuk akiket írtál:Gudjohnsen, Thuram, Deco, Márquez,Thuram.

Ők Decot leszámítva nem meghatározó játékosai a csapatnak.Semmi nem változna az ő elküldésükkel és Rijkaard kirúgásával.

Ez Ronaldinho topicja,szóval róla írok.Ő évekig egyértelműen a csapat vezére volt,szenzációsan játszott,ezt mindenki látta.
Most azonban meredeken ível lefelé a pályája,kb másfél éve.Nem idézem fölöslegesen Iván Ronaldinhóról szóló mondatait,vissza lehet olvasni.
A lényeg az,hogy ő itt nem fog megújulni,ez teljes képtelenség.
Fizikálisan sose lesz a régi,miért is lenne?Idén nyáron kipihente magát,végigcsinálta az edzőtábort,azóta is ott van az edzéseken,nem a konditeremben szórakozik,szóval a körülmények tökéletesek voltak.
Ő egy olyan egyénisége a Barcának,mint Henry az Arsenalnak,megújulni pedig már nem fog,bármennyire is szeretnénk.Azt pedig mindenki tudja,hogy az Arsenalra milyen hatással volt Henry eligazolása.

A Ronaldinho témának az a lényege,ami Iván cikkének az alcíme: Ne a szívedre hallgass!

Magyarul akármennyire is szeretjük Ronaldinhot,nem a régi varázslatait kell nézegetni a youtube-on,hanem arra gondolni,hogy a jelen milyen és milyen lépéseket kell tenni,hogy újra sikeres legyen a csapat!
Csak a rend és a pontosság kedvéért. Írásomat így kezdtem: "...alapjában véve egyet tudok vele érteni." Ez nem azt jelenti, hogy MINDENBEN egyet értek vele. Ha nem voltam egyértelmű, bocs. Bár azt gondolom, hogy a fogalmazásmódom mindenki által egyértelműnek hat.
Kép
petinho101
Barça C

2007.12.26. 22:14:30

Én 4 éve vok barcelona szurkolo és szerintem joggal mondom magam annak !!!4 éve az összes meccset végig nézem!!!és nem r10 ért nem messiért hanem a csapatért!!!!!!!!!R10-et megalázták lenézték lealacsonyitották de nem négy év alatt hanem kb- 4 honap alatt!!
3 évig a csapat "embere" volt és még lehet is !!!!! de amit négy honap alatt kapott azt sztem senki nem türné ien nyugodtan!!!!!!!!!!!

Visca el Barca !!! Sztem nem csak én látom igy!!!!!!!!!!!
Visca el Barca
Bodi
Director del Fútbol

2007.12.26. 19:27:25

Varga Tamás írásához fűznék hozzá 1-2 dolgot!

Azzal kezdted az írásod,hogy Iván cikkével egyet tudsz érteni.
Egy ideig ezt éreztem is,de aztán már nem nagyon.
Annak a cikknek épp az a lényege sztem,hogy GYÖKERES változás kell.
Ez pedig nem arról szól,hogy eladjuk akiket írtál:Gudjohnsen, Thuram, Deco, Márquez,Thuram.

Ők Decot leszámítva nem meghatározó játékosai a csapatnak.Semmi nem változna az ő elküldésükkel és Rijkaard kirúgásával.

Ez Ronaldinho topicja,szóval róla írok.Ő évekig egyértelműen a csapat vezére volt,szenzációsan játszott,ezt mindenki látta.
Most azonban meredeken ível lefelé a pályája,kb másfél éve.Nem idézem fölöslegesen Iván Ronaldinhóról szóló mondatait,vissza lehet olvasni.
A lényeg az,hogy ő itt nem fog megújulni,ez teljes képtelenség.
Fizikálisan sose lesz a régi,miért is lenne?Idén nyáron kipihente magát,végigcsinálta az edzőtábort,azóta is ott van az edzéseken,nem a konditeremben szórakozik,szóval a körülmények tökéletesek voltak.
Ő egy olyan egyénisége a Barcának,mint Henry az Arsenalnak,megújulni pedig már nem fog,bármennyire is szeretnénk.Azt pedig mindenki tudja,hogy az Arsenalra milyen hatással volt Henry eligazolása.

A Ronaldinho témának az a lényege,ami Iván cikkének az alcíme: Ne a szívedre hallgass!

Magyarul akármennyire is szeretjük Ronaldinhot,nem a régi varázslatait kell nézegetni a youtube-on,hanem arra gondolni,hogy a jelen milyen és milyen lépéseket kell tenni,hogy újra sikeres legyen a csapat!
danko94
Entrenador del Barça

2007.12.26. 18:57:09

Sztem nem kéne új edző....
Az Arsenal példáját nézve ők még lejjebb voltak mint mi és 1 játékos kiválásával máris az első helyen vannak!4!
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2007.12.26. 18:30:26

danko94 írta:Sztem Roni-nak mennie kell!

szal sztem nekünk sem ártana ha ronni elmenne.....
Én még várnék az elküldésével... nyárig. Addig hoznék egy olyan edzőt, aki tudná őt is meg a csapatot is motiválni.
danko94
Entrenador del Barça

2007.12.26. 18:15:37

Sztem Roni-nak mennie kell!
Pl.: 2006-ban elment a Margitból,Zidane Figo és Ronaldo azóta a margitnak nagyon megy a foci
vagy pl most az arzenálból elment titi és most hol is vannak?
szal sztem nekünk sem ártana ha ronni elmenne.....
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2007.12.26. 18:11:18

Lehet, hogy egy Valencia-meccses felállással jobban jártunk volna az El Clasíco-n... Szerintem először kéne most egy új edző, akinek viszont angol módra menedzseri jogkört kéne adni. Tehát megmondaná, hogy most nekem X kell a keretből, Y pedig menjen csapatot keresni, valamint hozzák ide Z-t.

Egyébként Rijkaard-nak mostanában az volt a legnagyobb húzása, hogy néha ki-kihagyta Ronaldinho-t...
Balinho
Entrenador del Barça

2007.12.26. 17:23:59

A legnagyobb problémának azt látom, hogy túl magasan van tartva a mérce! Kifejtve: Amikor csúcson volt Ronnie, akkor is 10 megmozdulásából 7-8 csak a rá illő zsenialitással volt leírható. Ebből a 7-8ból volt akkor 4-5 sikeres, ami felfoghatatlanul magas arány! Az hogy a megoldásai 50% könnyeket csalt a szurkolók szemébe megismételhetetlen.

Ehhez képest most, hogy lelassult, kiismerték, az önbizalma is kisebb ennek ellenére 70-80%-ban azt a zseniális cselt próbálja megcsinálni ami régen fele-fele arányban bejött. Idén maradt minden 3. meccsen egy jó megmozdulása, ami után mindenki melldöngetve rohamosan javuló formáról, feltámadásról beszél.

A helyzet azonban az, hogy a hibaszázaléka (hmm ezek szerint a hiba-százalék csúnya, még szerencse, hogy nem Bilbaó szurkolók vagyunk mert akkor aztán lenne gondunk a ba-szk megnevezéssel) 80-90%-os, ami elfogadhatatlanul magas. Lehet le kellene szállnia kicsit a földre, megvárni először, amig az egyszerű megoldások bejönnek, és végre hasznára lesz a csapatnak akkor hatalmas mennyiségű munkával megközelítheti újra a régi önmagát.

Aki erre azt mondja, hogy ne várjuk Dinhotól, hogy az egyszerűt csinálja, az nézze meg Messit. Mondjon nekem valaki egy tipikus Messi-cselt! Nem csinál ő semmi extrát (biciklicsel, olló vagy esernyő) egész egyszerűen ütemből tolja a bogyót és így teljességgel megállíthatatlan. Ez szerintem az ő zsenialitása, hogy a legalapabb dolgokat csinálja a legprofibb szinten, és mégsincs rá ellenszer.

Jellemző adat Dinhora: Régen a szabadrúgásai után húztuk a szánkat, hogy mennyire méltatlan hozzá a 10ből 1-es átlag. Most minden egyes értékesített szabadrúgása után istenítik egyesek.

Ha erre képes Ronnie, és beáll a sorba és újra elkezd kőkeményen, motiváltan dolgozni, akkor újra elérhet egy remek szintre (a régire aligha), mindazonáltal, az aki Ronnie szeretetéhez és dicséretéhez köti a Barca szeretetét, az nagyon nincs tisztában az igaz szurkolással. Aki pedig jelenleg is képes Ronniet magasztalni az rettentő elfogult, sőt elvakult őt illetően.

A jelenlegi tendencia alapján erre azonban kevés az esély, lévén ha a 'klasszikuson' ennyire unottan és összeszedetlenül játszott, akkro kevés esélyt látok arra, hogy itt újra megpróbáljon majd alkotni. Az én érzésem az, hogy ő már elhatározta, hogy elmegy. Ami roppant kényelmes dolog a részéről, mert így a Barcára foghat mindent és magában nem keresi a hibát, holott ezért 99%ban ő a felelős.

Ha pedig menni akar akkor menjen. Jól mondta Edmilson, 10év múlva már ő is csak egy név lesz a Barca fényes történelmében, de a csapatlérdeket nem előzheti meg az egyéni érdek! Ha nem áll be a sorba mehet!!!
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.26. 16:16:37

Xavinho írta:
Ha akarod úgyis megérted hogy mit akartam ezzel mondani. De úgylátom hogy nem akarod megérteni :roll:
Én meg szeretném,ha belátnád,h Adriano a boros nyomába sem ért soha és nem is fog Ronnie-nak. Egyébként meg Adriano izmos testalkatú,amit profi pályafutása kezdete óta kihasznál, Dinnye viszont az utóbbi 1-1,5 évben izmosodott meg,és ehhez még úgy tűnik nincs hozzászokva, nem lett része a játékának. Egy új edzői stílus kell ennek a csapatnak, me gegy kis nyugalom.
Rijkaard összeveszett Eto'o-val,Ronaldinho-val,Deco-val az utóbbi időben.
Mondj egy okot is,ami alátámasztja,h több helye van Frank-nek a kispadon,mint az utóbbi játékosoknak a pályán :roll:
Ha ismernél, tudnád hogy én nagyon ellene vagyok Franknek :roll: És azt hiszem egy szóval sem mondtam hogy hamarabb menjenek el mint Frankie :roll:

Szerk: Én azt egy szóval sem mondtam hogy Adriano volt valaha is olyan formában mint R10. Itt most csak a gyorsaság-izomtömeg/súlyfelesleg témára hegyeztem ki a dolgot
Kép
Xavinho
Capitá del Barça

2007.12.26. 16:02:31

[/quote]Ha akarod úgyis megérted hogy mit akartam ezzel mondani. De úgylátom hogy nem akarod megérteni :roll:[/quote]
Én meg szeretném,ha belátnád,h Adriano a boros nyomába sem ért soha és nem is fog Ronnie-nak. Egyébként meg Adriano izmos testalkatú,amit profi pályafutása kezdete óta kihasznál, Dinnye viszont az utóbbi 1-1,5 évben izmosodott meg,és ehhez még úgy tűnik nincs hozzászokva, nem lett része a játékának. Egy új edzői stílus kell ennek a csapatnak, me gegy kis nyugalom.
Rijkaard összeveszett Eto'o-val,Ronaldinho-val,Deco-val az utóbbi időben.
Mondj egy okot is,ami alátámasztja,h több helye van Frank-nek a kispadon,mint az utóbbi játékosoknak a pályán :roll:
Léfe
Entrenador del Barça

2007.12.26. 15:51:18

Egyáltalán nem áll helyt, és ami a lényeg csak magát hibáztathatja, hogy saját képességéhez képest igy leengedett. Istenből ember lett, oda az imádatnak. Semmi kifogása nem lehet-pihent eleget. Más Ronnie-t szoktak meg az eberek és most pszichésen magukat is hibáztatják kimodatlanul, hiszen óriási a csalódás. Ha elfogadta az Istenitést, akkor fogadja el dühöt is. Kezeletlen problema ami a csapatnak sem jó, talán máshol még a régi lehet. El kell adni. Xavinhó hol él egy vesztes meccsről beszél-holott -lassan 2 évről van szó. Micsoda vakság kell ahhoz hogy valaki a szervezetében keresse a hibát. Igen nem edz rendesen ott több rejtett vagy nyilt nyilatkozat - Edmilsoné is. Nem dolgozik meg a pénzéért. Leeresztett,van sok lé, sok cim minden ami kell- mások is jártak már igy.
Fecó
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.26. 15:22:42

Varatrix írta:Heeh röhelyes aki szidja Ronaldinhot mert ő a legrosszabb formályában is hejt áll a csapatban és én amondó vagyok hogy bárki aki ezt nem így látja az csak kamuból mondja hogy Barca szurkoló!!!
Szánalmas eggy elvesztett mecs után feladni a bajnokságot... A BL ről nem is beszélve. Remélem belátjátok mi hamarabb!
Én meg amondó vagyok hogy aki ebben a sz.r formájában is azt mondja hogy nagyon hasznos a csapatnak és jól játszott, az mondja kamuból hogy Barca szurkoló. Az a helyzet hogy sok "Barca szurkoló" lesz Chelsea vagy Milan drukker a következő szezontól :roll:
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.26. 15:17:59

Egyetértek Részben Iván szép cikkjével, mint a formula1-ben itt is megkezdődött vagy meg fog kezdődni a korszakváltás. De nemtudom nemhiszem hogy egyből megjavulna rengeteg fiatallal, lehet hogy egy új edző társulna mint e mellé akkor lehet lenne javulás.

Ronaldinho szerintem ő még mindig tud, nem lehet ennyire lelassulni, nem lehet elfelejteni focizni, lehet a sok kritika, lehet a sok füttyszó, lehet a sok sértés az ami ezt eredményezte, lehet ez egy lelki állapot.
Én bízok a feltámadásában, mert léteznek csodák, de ha elmenne ha maradna én tiszteletben tartanám a döntését mert csak ő tudja mi a jó.

Ha távozna ami nembiztos jó lenne és nem mind1 milyen csapatba is folytatná ezt a parádés karriert, de távozása mély fájdalmat hagyna az egész Barcelonán az biztos.
Ronaldinho a foci mestere én ezt fenntartom, de minden mester megörekszik vagy beleun a munkába, de had hazudjak és pár meccs után lássunk valami olyan csodát amit pár éve.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Lezárt