2007.12.27. 19:32:43
Sziasztok!
Egy másik topicba már leírtam ezt, de úgy gondolom ide jobban illik:
Nem tudom olvastátok-e Z.Iván cikkét a főoldalon, de amit leírt azzal szóról-szóra egyetértek!
Egyetértek azon véleményekkel, melyek szerint Rijkaardot el kellene küldeni a ..csába. De ahhoz hogy tényleg újra sikereket érjünk el, új, sikerre éhes játékosok kellenek! Én például legkésőbb nyáron megszabadulnék a következő "kulcsjátékosainktól": Thuram, Zambrotta, Deco, Ronnie, Gudjohnsen, és most lehet hogy megköveznek egy páran, de egyetértek LG kollégával, Xavitól is!
Az értük kapott pénzből pedig olyanokat a csapathoz csábítani, mint például Kaká (elcserélni Ronaldinhoval, plusz ha nagyon kellene akkor még egy kis pénz hozzá), aki tökéletes lenne az irányítói posztra, kiváló technikájú, halálpontos labdákat osztogat, és persze ő maga is igen gólerős középpályás létére. Kellene még a köéppályára egy lendületes, kreatív, jól cselező szélső, mint pl amilyen C. Ronaldo, habár őt szerintem lehetetlen lenne most elhozni Manchesterből, viszont szerintem pl Joe Cole tökéletesen alkalmas lenne a feladatra! Zamrotta helyére meg kellene próbálni leigazolni Dani Alvest, aki 99% ogy nyáron elmegy Sevillából! És szerintem jöhetne még vissza Fabregas is, hisz mint tudjuk ő már többször lenyilatkozta hogy egyszer vissza szeretne térni hozzánk, és ebbe a transzferbe akár Decot is be lehetne vonni, hisz ha jól tudom Wenger már nagyon régóta szeretné a soraiban tudni őt.
És persze kellene egy új edző is a csapatnak, aki képes rövid idő alatt egy egységes, sikeres csapatot építeni, ő pedig nem más mint Mourinho!!!
És akkor talán bízhatunk benne hogy jövőre ismét lesz egy ütőképes, a bajnoki és BL címért versenyben lévő, szépen játszó csapatunk! Bár ehhez mint mondom vezéráldozatokra van szükség!!!
Lehet hogy kicsit korai még ezekel a dolgokkal foglalkozni, de a bajnoki cím már elúszott véleményem szerint, bár csodák történhetnek mindig. A BL-ben pedig ha ki is verjük a Celticet, a negyeddöntőben tuti összekerülünk egy nagy csapattal, és ott ez a mostani csapat 90% hogy elvérezne! Szóval ideje lenne a jövőre gondoloni már most, hogy jövőre ne járjunk úgy mint tavaly meg idén!!!
V I S C A E L B A R C A